Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieńdoberek. Spać już nie mogłam. Plamienia mniejsze. Czekam do jutra jak nie znikną w ogóle to lecę jeszcze do szpitala. Na szczęście mój małż w domu bo oboje urlop mamy. Leżę płaskie. Mniej boli.
KlaudyŚ taki spadek to nie spadek. Nie zwracaj uwagi nawet.
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KlaudyŚ wrote:Kim trzymam kciuki zeby wiecej nie straszyło cie w taki sposób bobo:*
I zycze szczesliwego powrotu do domku do męża;*oby następny raz pokazała po porodzie
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
KlaudyŚ wrote:Kochana ale.mi chodzi o późniejsze pory bo cos pisalas ze jedziesz do szpitala;)
Ojj jak sie urodzi da popalic mamusi;*Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Haaaj
Kimodpoczywaj jak najwięcej ! Buziaki dla Ciebie i Groszka :*
Klaudyś - nie martw się - tak jak dziewczyny pisały - wszystko w normie
Gaduaaa, Kasia, Tuliska - Dzień dobry Dziewczęta Środowo
Wszystkich ściskam i całuję i uciekam w krzakiGaduaaa, Tuliska, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Haaaj
Kimodpoczywaj jak najwięcej ! Buziaki dla Ciebie i Groszka :*
Klaudyś - nie martw się - tak jak dziewczyny pisały - wszystko w normie
Gaduaaa, Kasia, Tuliska - Dzień dobry Dziewczęta Środowo
Wszystkich ściskam i całuję i uciekam w krzakiale mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Niesety dziś do pracy idę więc się nie poopalam ... ale może to i dobrze bo wczoraj wysypkę jakąś od słońca dostałam.. wrr
FabianCyprian
Tymuś
-
Kimi bo wiesz grosiu organizuje tatcie takie małe przedbiegi, żeby go przyzwyczajać do bezsennyh nocy :*
Hej Gadułka :* u nas ez pogoda ladna ale co z tego jak praca czeka
Hej Paczusiu :* ja tak cały czas w krzaczorach siedzępodglądam ile wlezie ale nie bardzo mam czas pisać
Pączek, Kim87, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:dzień dobry, dzień dobry, U mnie dziś znowu zapowiada się upalnie... aż dziwne jak na Irlandie
ale mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Niesety dziś do pracy idę więc się nie poopalam ... ale może to i dobrze bo wczoraj wysypkę jakąś od słońca dostałam.. wrr
Może nawet i lepiej że przyszło ochłodzenie przynajmniej można normalnie popracować
Może posmaruj czymś ta wysypkę - dużo jej masz ? Gdzie Ci się zrobiła !? -
Tuliska wrote:Kimi bo wiesz grosiu organizuje tatcie takie małe przedbiegi, żeby go przyzwyczajać do bezsennyh nocy :*
Hej Gadułka :* u nas ez pogoda ladna ale co z tego jak praca czeka
Hej Paczusiu :* ja tak cały czas w krzaczorach siedzępodglądam ile wlezie ale nie bardzo mam czas pisać
To posiedźmy razemTuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny