Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Hej dziewczęta! Pamięta mnie ktos jeszcze?
dlugo mnie tu nie bylo ale starałam sie was podglądać :p zrobiłam sobie przerwę od wszystkiego i teraz nań dylemat:( ostatnio okres wyregulowal mi się do 27-29 dc. Ostatni okres byl w 32 dniu cyklu wiec myślałam ze znowu sie porabalo. A w tym cyklu trwa juz 37 dni a objawów na okres żadnych.. Zrobiłam wczoraj test po poludniu z ciekawości ( pre-test) i wyszla baaardzo bladziusienka druga kreska ledwo widoczna. Powtorzylam test rano no i dalej blada ale juz bardziej widoczna.. Wstawilabym zdjęcie żebyście ocenily ale jak mam to zrobić?
-
Pączek wrote:W stolicy dziś burzowo, chłodno - ale mi to nie przeszkadza
Może nawet i lepiej że przyszło ochłodzenie przynajmniej można normalnie popracować
Może posmaruj czymś ta wysypkę - dużo jej masz ? Gdzie Ci się zrobiła !?
jak używałam filtr +50 było okey.. tylko że w ogóle mnie słońce nie opalało.. więc wczoraj postanowiłam bez filtra i dostałam wysypkę.. buuuuuFabianCyprian
Tymuś
-
Dzięki dziewczyny!!
a najlepsze w tym wszystkim jest to ze w tym cyklu jakos tak wyszlo że jeden jedyny raz serduszkowalismy z mężem
spontanicznie,bez liczenia czy to dni plodne czy nie
Sylwia91, Gaduaaa lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Witamy się
KlaudyŚ kochanie, u mnie też nie szło tylko w górę, a wahalo się w takich mniej więcej granicach, jak spojrzysz na swój wykres to widać pierwsze wyższe temp, potem skok i dzisiejszy spadek nie jest nawet w granicach pierwszych wyższych temp! Wg mnie bardzo dobrze to wygląda
Jak sie czujecie? -
nick nieaktualny
-
sandrula wrote:Ok dzieki:) noo i jeszcze martwi mnie to ze w zeszłym tyg bylam chora i pilam vicks w saszetkach i xylogel używany byl często.. Juz nie wspomnę o tym ze w dlugi weekend teraz zabalowalam z %%
-
sandrula wrote:Ok dzieki:) noo i jeszcze martwi mnie to ze w zeszłym tyg bylam chora i pilam vicks w saszetkach i xylogel używany byl często.. Juz nie wspomnę o tym ze w dlugi weekend teraz zabalowalam z %%Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO