Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sandrula krecha jak nic!!!!! Biegnij na betę, chwal sie tutaj i bedziemy myśleć jak zrobic super niespodziankę mężowi
kim a wykres to nie z tempki właśnie?mam wykres taki wiesz, kiedy okres, teraz te testy owu, czasem jakies objawy.
Dziewczyny jak byłam w ciąży i nie wiedziałam o tym i nawet jak już wiedziałam to nie mialam objawów. Dopiero potem zaczelo sie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Sandrula krecha jak nic!!!!! Biegnij na betę, chwal sie tutaj i bedziemy myśleć jak zrobic super niespodziankę mężowi
kim a wykres to nie z tempki właśnie?mam wykres taki wiesz, kiedy okres, teraz te testy owu, czasem jakies objawy.
Dziewczyny jak byłam w ciąży i nie wiedziałam o tym i nawet jak już wiedziałam to nie mialam objawów. Dopiero potem zaczelo sie
Z beta niestety musze czekać do jutradzis juz nie zdazylabym
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Dziewczyny dzwonilam to dwóch punktów gdzie pobierają krew i są czynne do 10
a ja niestety nie zdaze tam dojechać
w mojej przychodni tylko w pon,środy i pt ale jeszcze jest szpital który pobiera krew codziennie wiec musze czekać do jutra
Podzwon jeszcze po przychodniach i szpitalach, ja raz bylam koło 15 na badaniach. Moze coś znajdziesz
mama:
-
Cherry_Blossom wrote:Podzwon jeszcze po przychodniach i szpitalach, ja raz bylam koło 15 na badaniach. Moze coś znajdziesz
No tu problem jedyny jest z tym ze do swojego szpitala mam troche drogi wiec do tamtych tez nie za bardzo jest jak jechac.. Uroki wsijakos to jutra wytrzymam moze:D
-
Cherry_Blossom wrote:Sandrula krecha jak nic!!!!! Biegnij na betę, chwal sie tutaj i bedziemy myśleć jak zrobic super niespodziankę mężowi
Dziewczyny jak byłam w ciąży i nie wiedziałam o tym i nawet jak już wiedziałam to nie mialam objawów. Dopiero potem zaczelo sieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
witajcie
sandrula witaj, widać drugą kreseczkę, gratuluję
sandrula wrote:Dzięki dziewczyny!!a najlepsze w tym wszystkim jest to ze w tym cyklu jakos tak wyszlo że jeden jedyny raz serduszkowalismy z mężem
spontanicznie,bez liczenia czy to dni plodne czy nie
bo tak jest najlepiej, zero stresu i pełen luz
sandrula lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Kim87 wrote:To zaczynam.sie smarować migdalem
Koniecznie! Ale możesz też zwykłą oliwka dla dzieci na poczatek
Ja przez jakiś czas smarowalam sie oliwka dla ciężarnych z Rossmanna, na pewno macie tam jakieś odpowiednikiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 10:11
mama:
-
Kim87 wrote:Sandrula a obdzwonilas wszystkie szpitale? Są takie co badają od rana do wieczora
Tak myślałam ze za wcześnie... No właśnie chodzi o to ze mieszkam na wsi ze tak powiem na zadupiu.. Wiec do swojego szpitala mam kawałek a co dopiero do innego miasta.. Wytrzymam do jutra