Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Tak myślałam ze za wcześnie... No właśnie chodzi o to ze mieszkam na wsi ze tak powiem na zadupiu.. Wiec do swojego szpitala mam kawałek a co dopiero do innego miasta.. Wytrzymam do jutra
No to czekamydaj znać od razu
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nikola2877 wrote:Witam kobietki!
Kim duzo odpoczywaj! To plamienie duze?
Sandrula bardzo ładne kreseczki
Powiedzcie mi wzrost temperatury jest ZAWSZE po owulacji?
U mnie temperatura wciąz na tym samym poziomie wiec nie wiem czy owulacja juz byla czy nie.
A wspomne że w poprzednim cyklu dopiero 2dni po owulacji temperatura wzrosła.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
a mnie się zdaje, że u mnie po zawodach, czyli po owulce. Dziś drugi dzień wyższych temperatur. Jeszcze tylko o 13ej osikam owulacyjnego i sprawdzę czy krecha w dalszym ciągu ciemna a czy już blednieje09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Cherry_Blossom wrote:Koniecznie! Ale możesz też zwykłą oliwka dla dzieci na poczatek
Ja przez jakiś czas smarowalam sie oliwka dla ciężarnych z Rossmanna, na pewno macie tam jakieś odpowiednikiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
szatynka wrote:a mnie się zdaje, że u mnie po zawodach, czyli po owulce. Dziś drugi dzień wyższych temperatur. Jeszcze tylko o 13ej osikam owulacyjnego i sprawdzę czy krecha w dalszym ciągu ciemna a czy już bledniejeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Ja w pierwszej ciąży od samego początku namiętnie smarowałam sobie różnymi olejkami, kremami z apteki przeciw rozstępom. Niestety i tak ich nie uniknęłam
miałam na brzuchu, piersiach i na wewnętrznej stronie ud.
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:Ja w pierwszej ciąży od samego początku namiętnie smarowałam sobie różnymi olejkami, kremami z apteki przeciw rozstępom. Niestety i tak ich nie uniknęłam
Ja też nie uniknelam, zrobily sie przed samym porodem ale ladnie zjasnialy. Mysle, że jak ktoś ma miec to i tak będzie miał ale przy smarowaniu jest ich mniej i nie takie głębokie.
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
szatynka wrote:Ja w pierwszej ciąży od samego początku namiętnie smarowałam sobie różnymi olejkami, kremami z apteki przeciw rozstępom. Niestety i tak ich nie uniknęłam
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nikola2877 wrote:Chodzi mi o to czy np dwa dni po owulacji moze dopiero tempka zaczac rosnac?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat