Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wisienka musze ci powiedziec że idealne masz te testy
wiesz że owu przybywa
bo u mnie to też ciemniejszy, raz jaśniejszy, za chwilę nie ma nic a na drugi dzień pozytyw
ale ja mam problemy więc to może przez to
u Ciebie piękna postepowosc
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Ogólnie to jeśli chodzi o rozstępy to ja smarowałam dość namiętnie ale jak poszłam w 33 tc do szpitala i dali mi sterydy na rozwinięcie kanalikow płucnych u dziecka to było słychać jak skóra pękała.. Buu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Aaa ja to wogole zapomnialam
Mamusie te z grosiami, fasolkami, zielonymi kropeczkami, czy też z całkiem dorodnymi czlowieczkami w brzuszkach zyczcie im wszystkiego naj naj z okazji dnia dzieckaniech dokazuja ile mogą :*:*
Cherry_Blossom, Kim87, Evelin, szuflada, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Wisienka musze ci powiedziec że idealne masz te testy
wiesz że owu przybywa
bo u mnie to też ciemniejszy, raz jaśniejszy, za chwilę nie ma nic a na drugi dzień pozytyw
ale ja mam problemy więc to może przez to
u Ciebie piękna postepowosc
Dziękipierwszy raz to robię i zupełnienie ogarniam. Czyli bledsza dziś to norma?
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
WaldhauzerM wrote:Ogólnie to jeśli chodzi o rozstępy to ja smarowałam dość namiętnie ale jak poszłam w 33 tc do szpitala i dali mi sterydy na rozwinięcie kanalikow płucnych u dziecka to było słychać jak skóra pękała.. Buu..
Dlatego właśnie najlepiej od razu smarować dwa razy dziennie
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Tuliska wrote:Aaa ja to wogole zapomnialam
Mamusie te z grosiami, fasolkami, zielonymi kropeczkami, czy też z całkiem dorodnymi czlowieczkami w brzuszkach zyczcie im wszystkiego naj naj z okazji dnia dzieckaniech dokazuja ile mogą :*:*
Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny