Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kobietki!
Kim duzo odpoczywaj! To plamienie duze?
Sandrula bardzo ładne kreseczki
Powiedzcie mi wzrost temperatury jest ZAWSZE po owulacji?
U mnie temperatura wciąz na tym samym poziomie wiec nie wiem czy owulacja juz byla czy nie.
A wspomne że w poprzednim cyklu dopiero 2dni po owulacji temperatura wzrosła.Judi22, sandrula lubią tę wiadomość
-
sandrula wrote:Dzięki dziewczyny!!
a najlepsze w tym wszystkim jest to ze w tym cyklu jakos tak wyszlo że jeden jedyny raz serduszkowalismy z mężem
spontanicznie,bez liczenia czy to dni plodne czy nie
nikola2877, Pączek, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Nikola żeby potwierdzić owu muszą być co najmniej 3 dni wyższych temp. Jednodniowe skoki to nie owu niestety, owu może być od 3 dni przed skokiem do 3dnia wyższych temp ale muszą być te wyższe temp
w 11 dniu cyklu bylam na monitoringu cyklu i pecherzyk mial 18mmx13mm. Dzis jest 16dc. -
nikola2877 wrote:Witam kobietki!
Kim duzo odpoczywaj! To plamienie duze?
Sandrula bardzo ładne kreseczki
Powiedzcie mi wzrost temperatury jest ZAWSZE po owulacji?
U mnie temperatura wciąz na tym samym poziomie wiec nie wiem czy owulacja juz byla czy nie.
A wspomne że w poprzednim cyklu dopiero 2dni po owulacji temperatura wzrosła.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kochana wczoraj było duże jak w pierwszym dniu okresu. Całe usg było zabrudzone. Dzisiaj zdecydowanie mniej. Mega jasno rozowa jest ta krew. Ponoc 1 na 4 ciążę tak ma bo macica jest mega ukrwiona. Serducho jest to najważniejsze
Ciesze sie! :*
Slyszalas tez serduszko?
ale pewnie musisz duzo wypoczywac zeby nie przeczeczac.Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nikola2877 wrote:Ciesze sie! :*
Slyszalas tez serduszko?
ale pewnie musisz duzo wypoczywac zeby nie przeczeczac.
Tak odpoczywam do przyszłej środy bo wtedy do gin idę. Jak dalej nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:33
nikola2877 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziewczyny dzwonilam to dwóch punktów gdzie pobierają krew i są czynne do 10
a ja niestety nie zdaze tam dojechać
w mojej przychodni tylko w pon,środy i pt ale jeszcze jest szpital który pobiera krew codziennie wiec musze czekać do jutra
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Tissaia wrote:Kim, gratuluję serduszka
Odpoczywaj i nie stresuj się. Będzie dobrze. Musi!
U mnie termin @ dziś. Test negatyw. Żadnych objawów na @. Pewnie po tej luteinie teraz se poczekam trochę na @...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
sandrula wrote:Dziewczyny dzwonilam to dwóch punktów gdzie pobierają krew i są czynne do 10
a ja niestety nie zdaze tam dojechać
w mojej przychodni tylko w pon,środy i pt ale jeszcze jest szpital który pobiera krew codziennie wiec musze czekać do jutra
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Kochana ja na krew czekałam 2 dni. Spokojnie jest dobrze. A i beta będzie wyższa zobaczysz
Dobrze ze te forum istniejeod razu jak zobaczyłam te kreski wiedziałam gdzie pisac
chyba bym zwariowała tu sama
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Bry.. Nie wiem co napisać więc się tylko witam..
Nats trzymam kciuki.
Sandra też trzymam kciuki..
Kim odpoczywaj i niech królik dba o pańcie..
Klaudys zaczekaj jeszcze..
Tissaia oby @ nie przylazła..
Moje dziecko ma dziś bal w przedszkolu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 09:44
Kim87, sandrula, Nats lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:Ale fajnie groch kolejny
planuje kupic dzis jeszcze test ale ten bardziej czuly bo tamten to byl 25 moze na tym cos więcej pokaze :p tak żeby sama siebie upewnić
jejku, ale mam prezent na dzień dziecka
Cherry_Blossom, Kim87, kozamonia, Nats lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:na rękach i brzuchu, posmarowałam olejem kokosywm na noc i dziś jest lepiej...
jak używałam filtr +50 było okey.. tylko że w ogóle mnie słońce nie opalało.. więc wczoraj postanowiłam bez filtra i dostałam wysypkę.. buuuuuja jestem zakochana w olejach
No to jak chcesz się opalić może zmniejszaj powoli filtr ? -
Tissaia wrote:Kim, gratuluję serduszka
Odpoczywaj i nie stresuj się. Będzie dobrze. Musi!
U mnie termin @ dziś. Test negatyw. Żadnych objawów na @. Pewnie po tej luteinie teraz se poczekam trochę na @...
Ja też przed @ jestem i też zero objawów....