Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tissaia wrote:Hej dziewczyny popoludniowa pora
Qurcze u mnie ostatnie dni byl bol brzucha, wczoraj to taki typowo miesiaczkowy, caly dzien lapaly skurcze lekkie.
Dzis boli jajnik prawy. I jakby cala pachwina prawa. Wnerwia mnie to jak nie wiemBolu miesiaczkowego brak, a termin @ jutro.
Temperatura spada, test dzis zrobilam z rana - negatyw. Wiec tylko czekac mi zostalo. Cos czuje ze jutro bede dzwonic, umawiac sie na HSG i bilety do PL kupowac na przyszly tyzien
Kurcze przypadkiem zalajkowalam! Tak naprawde nie lubie;(
Powiedz mi na czym to hsg polega? Kilka razy obilo mi sie o uszy.
Przykro ze tescik negatywny... Sama ledwo takiego wysikalam ;(Evelin lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kim87 wrote:Moje wakacje zostały odwołane. Trafilam dzisiaj do szpitala z plamieniem. Na szczęście wszystko jest ok ale najadłam się strachu. Serce bije. Mam leżeć i dostawałam progesteron. Masakrq. Lekarz twierdzi że to implantacja placenty... Jak się powtórzy mam wrócić.
Kim87 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kim87 wrote:Moje wakacje zostały odwołane. Trafilam dzisiaj do szpitala z plamieniem. Na szczęście wszystko jest ok ale najadłam się strachu. Serce bije. Mam leżeć i dostawałam progesteron. Masakrq. Lekarz twierdzi że to implantacja placenty... Jak się powtórzy mam wrócić.
Oj Biedulko, ale miałaś dzień. Dobrze że wszystko w porządkuKim87 lubi tę wiadomość
-
Malenka bedzie dobrze :* oszczedzaj sie :*Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Za mna 3 cykle z conceive. Na razie tez sie nie udalo. Na wieksza ilosc sluzu pomaga mi siemie lniane - pije w miare regularnie. Conceive daje fajny poslizg, taniej dostaniesz go przez internet, ja placilam ok 60 zl.
No moze wyprobuje to i to
Narazie codziennie lub dwa dni i kwas foliowy i tego sie trzymam.
-
Kim87 wrote:Doktor twierdzi że łożysko się zwgniezdza i trafiło na naczynie krwionośne
Lekarz wie lepiej, wiec nie stresuj sie na zapas :* teraz bede miala od kogo czerpac wiedze w razie czego, wiec mam nadzieje ze bd w kontakcie?
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Lekarz wie lepiej, wiec nie stresuj sie na zapas :* teraz bede miala od kogo czerpac wiedze w razie czego, wiec mam nadzieje ze bd w kontakcie
?
skoro mam leżeć to internet to moja jedyna rozrywka poza tv
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Już się nie stresuje. Schodzi że mnie wszystko. Jasne
skoro mam leżeć to internet to moja jedyna rozrywka poza tv
Ja mam urlop wiec do konca tyg tez bede dostepnaakurat wypadly plodne, wiec pelen relax
I powiedz ( poza ta sytuacja ) jak sie czujesz ? Ktory to tydzien ?
-
Evelin wrote:Ja mam urlop wiec do konca tyg tez bede dostepna
akurat wypadly plodne, wiec pelen relax
I powiedz ( poza ta sytuacja ) jak sie czujesz ? Ktory to tydzien ?
-
Kim87 wrote:Czuję się dobrze. Bywam Senna. Cycki bolą. Z dzisiejszego usg wynika że jest to 6t1d. Mam dziwne uczucie w macicy jakby ból jakby klucie które zdarza się raz na kilka minut. Może to własne to zagniezdzenie. Jakby się coś wgryzalo
No przy kazdej wizycie bedziesz dowiadywac sie wiecej i wiecejDobrze, ze mldosci nie ma (odpukac) ale mysle, ze gdy kiedys mi to sie zdarzy, to kazdy objaw bede traktowac przyjemnie, przeciez tyle sie na to czekalo
-
Evelin wrote:No przy kazdej wizycie bedziesz dowiadywac sie wiecej i wiecej
Dobrze, ze mldosci nie ma (odpukac) ale mysle, ze gdy kiedys mi to sie zdarzy, to kazdy objaw bede traktowac przyjemnie, przeciez tyle sie na to czekalo
Evelin, AniaŁ123 lubią tę wiadomość