Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Wrocilam z nordica i zaraz musze gotowac na jutro.
Wybaczcie mi dzisiejszy spadek humoru...
Miewa to kazda z nas.
Ps: u nas lody byly z ranazolza Twoj tekst o zajsciu po lodzie mnie rozwalil haha
Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Evelin moja tez fajna
lubie sobie z nia poplotkowac przy nalewce
nawet o seksie z jej synem moge gadac ofen - ona traktuje to zupelnie normalnie i meeega chce wnuka wiec przyklaskuje haha
Evelin lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Wlasnie urodzila zona kolejnego kuzyna.
Za kazdym razem mysle tylko o tym kiedy my i czy bedzie nam dane...
Tez takie pytania zadaje, ale po mojego M kuzynie ktory ma 35 lat a zona 32 i zostana po raz pierwszy za miesiac, wiem ze kazdemu kiedys bedzie dane, trzeba wierzycKasia1987 lubi tę wiadomość
-
A propos lekarzy, właśnie wróciłam od nowego endo, popytałam się o gluten i nabiał i powiedział, że osoby z hashi częściej zapadają na alergie lub nadwrażliwości na te produkty, ale nie każdy musi ich unikać. Więc jeśli się nie ma żadnych objawów, to można wcinać.
A w necie takie rozprawki na temat glutenu i laktozy/nabiału + hashimoto.
Wiem że można tam znaleźć wszystko, ale już sama nie wiem o co chodzi.
Podobno w Polsce jeszcze nie ma dostatecznej wiedzy na temat hashi, ale czy to znaczy że mam nie wierzyć polskim lekarzom?
Bądź tu człowieku mądry. -
Kasia1987 wrote:Evelin moja tez fajna
lubie sobie z nia poplotkowac przy nalewce
nawet o seksie z jej synem moge gadac ofen - ona traktuje to zupelnie normalnie i meeega chce wnuka wiec przyklaskuje haha
No to jak u mnieco chwile pyta mnie czy jej syn przypadkiem nie ma slepakow
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny popoludniowa pora
Qurcze u mnie ostatnie dni byl bol brzucha, wczoraj to taki typowo miesiaczkowy, caly dzien lapaly skurcze lekkie.
Dzis boli jajnik prawy. I jakby cala pachwina prawa. Wnerwia mnie to jak nie wiemBolu miesiaczkowego brak, a termin @ jutro.
Temperatura spada, test dzis zrobilam z rana - negatyw. Wiec tylko czekac mi zostalo. Cos czuje ze jutro bede dzwonic, umawiac sie na HSG i bilety do PL kupowac na przyszly tyzienKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Jak ktoras tu zajrzy, to zapytanie mam
slyszala ktora o zelu - Conceive plus ? Ponoc pomaga przy sluzie aby bylo go wiecej i daje plemnikom moc
duzo kobiet od poczatku jego stosowania zaszlo, slyszala ktoras o tym ? Mozna go zamowic w aptece, koszt kolo 80zl
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
belldandy wrote:Dziewczyny:) przepraszam, ze tutaj, ale najwieksza u Was aktywnosc, a zalezy mi na czasie bo maz niedlugo wyjezdza:)
Staramy sie o dziewczynke, wiec serduchowac powinnismy przed pozytywnym testem owu. Sprawa wyglada tak, ze wczoraj moj test byl negatywny, a dzisiaj chyba pozytywny czy jeszcze nie?
Od dwoch dni bola mnie mega jajniki. Ale problem mam ze sluzem. Mam wrazenie , ze jest kremowy z niewielkimi pasmami rozciagliwego czyli tak jakby te dni plodne dopiero sie rozpoczynaly... co sadzicie? Zakonczyc juz starania w tym cyklu?
To moj test
Wydaje mi sie, ze chyba pozytywny, moze dla pewnosci powtorzyc jeszcze. Jesli pojawiaja sie dwie ciemne kreski- gdzies slyszalam, to owulacja wystapi za 24-48 godzin. Trzeba by bylo doksztalcic sie ile zyja plemniki mesknie, a ile zenskiemeskie sa szybsze, a ze masz sluz plodny to pewnie raz dwa sie przedostana
wiec nie potrafie doradzic,bo mi plec obojetna
ale dziewczyny napewno sie wypowiedza
-
Evelin wrote:Jak ktoras tu zajrzy, to zapytanie mam
slyszala ktora o zelu - Conceive plus ? Ponoc pomaga przy sluzie aby bylo go wiecej i daje plemnikom moc
duzo kobiet od poczatku jego stosowania zaszlo, slyszala ktoras o tym ? Mozna go zamowic w aptece, koszt kolo 80zl
Evelin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Mam.. Dwa cykle stosowałam i póki co bez rezultatu
Ahaczyli w razie czego inna metoda na sluz
nie mam go malo, ale wydaje mi sie ze odkad go badam to jest go mniej lub dziala mi wyobraznia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 20:43
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Moje wakacje zostały odwołane. Trafilam dzisiaj do szpitala z plamieniem. Na szczęście wszystko jest ok ale najadłam się strachu. Serce bije. Mam leżeć i dostawałam progesteron. Masakrq. Lekarz twierdzi że to implantacja placenty... Jak się powtórzy mam wrócić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 21:17
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Evelin wrote:Aha
czyli w razie czego inna metoda na sluz
nie mam go malo, ale wydaje mi sie ze odkad go badam to jest go mniej lub dziala mi wyobraznia
Za mna 3 cykle z conceive. Na razie tez sie nie udalo. Na wieksza ilosc sluzu pomaga mi siemie lniane - pije w miare regularnie. Conceive daje fajny poslizg, taniej dostaniesz go przez internet, ja placilam ok 60 zl.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kim87 wrote:Moje wakacje zostały odwołane. Trafilam dzisiaj do szpitala z plamieniem. Na szczęście wszystko jest ok ale najadłam się strachu. Serce bije. Mam leżeć i dostawałam progesteron. Masakrq. Lekarz twierdzi że to implantacja placenty... Jak się powtórzy mam wrócić.
O kurcze biedna tyle stresu przezylas ;( cale szczescie ze nic zlego sie nie dzieje. Trzymaj sie cieplutko razem z groszkiem!
Kim87 lubi tę wiadomość