Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:mój ma siostrzyczkę która chodzi do gimnazjum. to jest dopiero oczko w głowie. jak przyjeżdzamy do teściów to mój mężulek wszystko musi robic, naczynia myć i z psem za księżniczkę (czyli ta czternastolatkę) wychodzić. bo ona nic nie zrobi, nic a nic. a ja tylko siedze i mnie nerwy biorą...
Mój też ma siostrę która ma 20 lat i mnie do szału doprowadza jak ona krzyczy: MAMO zrób mi herbatę!!! albo dlaczego mi nie zrobiłaś...
Nic matce nie pomaga, a ta znowu później mojemu narzeka że taka zarobiona i że wszyscy ją gdzieś mają. -
nick nieaktualny
-
Szuflada.. Jaka teoria..
Ja wczoraj mojego pytam skąd się biorą dzieci.. Więc pokazuje że z brzuszka.. No dobra ale skąd dzidziuś się bierze w brzuszku?? No jak się dba o brzuszek.. Z miłości mamy taty i synka..
Każda teoria dobra..
Mnie też Tesciowa wkurza ale jakoś wytrzymuję..Kasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja powoli zaczynam modłami wywoływać @
Ammmmmm AAAAmmmmmm Małpo przyjdź!!!Tuliska, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Który to dzień?
29d.
Co prawda ostatnio miała 30-31 dni, ale wcześniej raczej 28.
Dzisiaj rano zaliczyłam mocny spadek temperatury, dlatego spodziewałam się, że dzisiaj dostanę.
Chcę już zacząć nowy cykl, bo mam zamiar właśnie w tym zagroszkować -
Kupiłam już testy ovu, czekam na dostawę, a do tego temperatura i śluz. Jeszcze się zastanawiam nad monitoringiem w tym cyklu, tylko gin która mi to robi jest na drugim końcu miasta i tracę na jedną wizytę ponad 2 godziny, a przyjmuje w moich godzinach pracy, więc tak średnio.
Jak widać nie ma tutaj miejsca żywioł -
nick nieaktualny
-
AniaŁ może już pisałaś ale jeszcze nie ogarniam... który to cs?
Kasia nie martw się, już niedługo zobaczysz upragnione 2 kreski
Zołza mmmmchociaż mnie dziś wzięło na śledzie w sosie musztardowym z Lisnera z młodymi ziemniakami
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:AniaŁ może już pisałaś ale jeszcze nie ogarniam... który to cs?
Kasia nie martw się, już niedługo zobaczysz upragnione 2 kreski
Zołza mmmmchociaż mnie dziś wzięło na śledzie w sosie musztardowym z Lisnera z młodymi ziemniakami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny