Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sandrula wrote:A cóż takiego narozrabialas ?
Wczoraj mój mąż poszedł do niego po receptę.. I śmieje się że ja go nie słucham.. Bo leżeć nie chcę a to nie prawda.. Lekarz na to.. Pan się nie przejmuje.. Mnie też nie słucha.. Mój takie oczy.. Ale jak '?. Lekarz na to.. Widziałem Was w niedzielę w
Ikei.. A miała leżeć.. KopaRa w dół..
Mąż mówi że całą drogę w aucie leżałam..
A tak na prawdę byliśmy tam 2 godziny bo był tam organizowany Dzień Dziecka z Minionkami.. Bo wiem że u nas w środę byłabym sama i nigdzie bym z dzieckiem nie poszła bo nie dam rady..
Teraz. He nigdzie nie pokażę..Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:norme mam od 0,27 do 4,2 ... ft4 mam też nisko bo 38% na dzień dzisiejszy a na zachodzenie w ciążę min 50 % ... no i własnie co endo to opinia.. ja dopiero za miesiąc z hakiem będę u nowej endo gin.. ale myślałam żeby do tego czasu podniesć dawkę euthyroxu bo biorę na przemian 37,5/50 i może lepiej brać codziennie 50mg..
Zastanów się najpierw jak się czujesz. Czy doskwierają Ci jakieś objawy, bo endo mówi że trzeba leczyć objawy a nie wynikiA jak już chce się zmienić dawkę, to żeby zmieniać o 1/4 dawki na tydzień na +/- i obserwować jak to wpływa na samopoczucie, jeżeli to wciąż mała zmiana, to w kolejnym tygodniu o kolejną 1/4.
Ale ja tylko powtarzam słowa mojego lekarza, ja nie czuję się upoważniona do dawania jakichkolwiek rad
"Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek...." :pGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:To ja mam w planie sukienke, buty, spodnie, moze jakas spódnice i kilka bluzek by mi sie przydało
I po zakupach
Kupilam maske do wlosowkoc hehe i standardowo jedzenie i chemie
Spodenki upatrzylam takie seksiAniaŁ123, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Zastanów się najpierw jak się czujesz. Czy doskwierają Ci jakieś objawy, bo endo mówi że trzeba leczyć objawy a nie wyniki
A jak już chce się zmienić dawkę, to żeby zmieniać o 1/4 dawki na tydzień na +/- i obserwować jak to wpływa na samopoczucie, jeżeli to wciąż mała zmiana, to w kolejnym tygodniu o kolejną 1/4.
Ale ja tylko powtarzam słowa mojego lekarza, ja nie czuję się upoważniona do dawania jakichkolwiek rad
"Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek...." :pZobaczymy..
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny