Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Ja się czuję o dziwo dobrze
Zobaczymy..
Ja też się czuję dobrze, a ostatnio miałam 0,01, norma taka jak Twoja.
W przyszłym tygodniu idę zrobić badania więc zobaczę jak to teraz wyglądaGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Waldi
Oj tam oj tam..
Ja się cieszę że na niego nie wpadłam bo bym tam na prawdę zemdlała...
A jutro mam występ Tosia z okazji Dnia Mamy i Taty.. A jak go tam spotkam?? Ale ja pójdę tylko na występ.. Obiecuję.. No cholera przecież grzeczna jestem no..sandrula, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A tak w ogóle to jutro idę na weselę do kolegi i będę szaleć do rana
Cherry_Blossom, WaldhauzerM, sandrula, Zołza:), rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Wczoraj mój mąż poszedł do niego po receptę.. I śmieje się że ja go nie słucham.. Bo leżeć nie chcę a to nie prawda.. Lekarz na to.. Pan się nie przejmuje.. Mnie też nie słucha.. Mój takie oczy.. Ale jak '?. Lekarz na to.. Widziałem Was w niedzielę w
Ikei.. A miała leżeć.. KopaRa w dół..
Mąż mówi że całą drogę w aucie leżałam..
A tak na prawdę byliśmy tam 2 godziny bo był tam organizowany Dzień Dziecka z Minionkami.. Bo wiem że u nas w środę byłabym sama i nigdzie bym z dzieckiem nie poszła bo nie dam rady..
Teraz. He nigdzie nie pokażę..
Uuuuu ale wpadkarozowyflaming lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
AniaŁ123 wrote:A tak w ogóle to jutro idę na weselę do kolegi i będę szaleć do rana
Ja mam 2 wesela w tym roku.. Oba z brzuszkiem.. Jedno 24 września a drugie 2 tygodnie później.rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Ja mam 2 wesela w tym roku.. Oba z brzuszkiem.. Jedno 24 września a drugie 2 tygodnie później.
Ja myślałam, że na tym już też będęAle co tam, jeszcze tym razem pobaluję. To jest bardzo bliski kolega, więc będzie szaleństwo
-
WaldhauzerM wrote:Oj tam oj tam..
Ja się cieszę że na niego nie wpadłam bo bym tam na prawdę zemdlała...
A jutro mam występ Tosia z okazji Dnia Mamy i Taty.. A jak go tam spotkam?? Ale ja pójdę tylko na występ.. Obiecuję.. No cholera przecież grzeczna jestem no..rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Ja uciekam Dziewczynki!!!
Jadę do rodziców.
Buziaczki :*sandrula, rozowyflaming, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
sandrula wrote:Hahah będziesz chodzić ciemnymi uliczkami:D
Tak.. O 10.20 przed południem ha ha..
Nie no nie mam siły.. Pojadę z mężem występ obejrzę i do wyra..sandrula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny