Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:Czikoszko kochana a orientujesz się ile ta wizyta u niej kosztuje???
Orientuję się, bo leczyła mnie z nowotworu i jak widać zaszłam w ciążę.
Ogólnie taka wypasiona wizyta w badania kosztuje do 350,00 zł, jeżeli chodzisz często to wizyty nie są już tak drogie, bo z tego co się orientuję to babki w ciąży przychodzą z 50,00 zł czasami (pewnie zależy od stopnia skomplikowania). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Orientuję się, bo leczyła mnie z nowotworu i jak widać zaszłam w ciążę.
Ogólnie taka wypasiona wizyta w badania kosztuje do 350,00 zł, jeżeli chodzisz często to wizyty nie są już tak drogie, bo z tego co się orientuję to babki w ciąży przychodzą z 50,00 zł czasami (pewnie zależy od stopnia skomplikowania). -
Czikosz wrote:Ogólnie nie ma cennika, ale można sobie obczaić, co można u niej zrobić.
http://anitaolejek.pl/
Jeśli nic nie drgnie w tym cyklu to będę musiała się umówić -
Czikosz wrote:A no i jeszcze mam mięśniaka.
Bidoku tyle już musiałaś przejść
Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:Dziękuję kochana
Jeśli nic nie drgnie w tym cyklu to będę musiała się umówić
Na pierwszą wizytę do niej warto wziąć wszystkie wyniki co się ma i 500,00 zł, tak na wszelki wypadek.
Babka jest mega pod względem kombinowania, no ja miałam swoje 3% i coś we mnie siedzi...
W lipcu, 6 mam wizytę. Ciekawe, co mi powie.
Umówić się da ino w dwa dni w tygodniu, chyba w środę i wtorek, albo środę i czwartek. Jakoś tak, ale na stronie jest informacja.
Tam na recepcji jest super pani położna i ona, jak będzie konieczność to Cię jakoś wciśnie (chociaż raczej wciska na siłę te, co zna).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 08:53
-
nick nieaktualnyA! No i czeka się w chuj długo, co uzasadnia użycie wulgaryzmu!
Ja byłam kiedyś umówiona na 17.00, a weszłam... uwaga! O 02.29 w nocy!
Jak się blisko mieszka, to można sobie przyjechać na umówioną, a jak nawciska dużo bab, to można pojechać sobie gdzieś i okres czekania spędzić w kawiarni, czy też lodziarni, zależy co się ma w brzuchu. -
Czikosz wrote:A! No i czeka się w chuj długo, co uzasadnia użycie wulgaryzmu!
Jak się blisko mieszka, to można sobie przyjechać na umówioną, a jak nawciska dużo bab, to można pojechać sobie gdzieś i okres czekania spędzić w kawiarni, czy też lodziarni, zależy co się ma w brzuchu.FabianCyprian
Tymuś
-
Czikosz wrote:A! No i czeka się w chuj długo, co uzasadnia użycie wulgaryzmu!
Jak się blisko mieszka, to można sobie przyjechać na umówioną, a jak nawciska dużo bab, to można pojechać sobie gdzieś i okres czekania spędzić w kawiarni, czy też lodziarni, zależy co się ma w brzuchu.
Ale warto jest dać każde pieniądze jeżeli jest w stanie pomóc llekarz. takie jest moje zdanie -
Bierka wrote:Dzien dobry:-) ale u nas slonko piękne dzisiaj. Juz sie nie moge meczu doczekać
kibicujemy dzis! Miłego dla wszystkich
Poooolakaaaaaaaaa goooooooooooooolaBierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:No nie mogę powiedzieć, czeka się długo, ale wraz z kolegą wyciągnęli mnie z gówna.
Polecam ten duet, czyli pani prof. Anita Olejek i pan ordynator Zbigniew Lorenc.
Czikoszko kochana skorzystam z Twojego polecenia a że do Będzina mam blisko to jak dla mnie super
Mam nadzieję że będę mogła Ci się odwdzięczyć za to wsparcie
Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyś91 wrote:Czikoszko kochana skorzystam z Twojego polecenia a że do Będzina mam blisko to jak dla mnie super
Mam nadzieję że będę mogła Ci się odwdzięczyć za to wsparcie
Odwdzięczysz mi się w najlepszy sposób, jak spełnisz swoje marzenie o maluszku! -
Gaduaaa wrote:ja jestem anty lek... niecierpię brać leków.. nawet witamin.. hyhy anty tabsa...
i na dostinexie czułam się bez zmian.. jest na prawdę dobry.. dlatego go polecam..
a po co się męczyć? tabletki są po to by poprawić nasze zdrowie.. a nie żeby się z nimi człowiek jeszcze meczył
Wierzę Ci, tylko stopuje mnie jeszcze ta cenaZa bromka zapłaciłam ok 3 zł, a to kosztuje ok 130 zł
-
AniaŁ123 wrote:Wierzę Ci, tylko stopuje mnie jeszcze ta cena
Za bromka zapłaciłam ok 3 zł, a to kosztuje ok 130 zł
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:no własnie wiem.. ale można kupić na tabletki.. chyba około 40zł jedna tabletka na tydzień.. bo to bierzesz raz w tyg... więc może tak ratami lżej by się odczuło ?
DziękiNo pomyślę. Dzisiaj idę do endokrynologa to z nim pogadam na ten temat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 09:47