Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek :*
Wisienka spokojnie, mnie temp wzrosła 2 dni po owu, pewnej, potwierdzonej na usg więc jeszcze ci pójdzie w górę
Gaduaa Kasia już ostatnio jak z nią pisałam to nie miała humorku bo czuła, że @ idziemusi się troszkę odstresowac
Kasiu Kasiu tuuuliiimyyy :*
Aniu trzymaj się, wiem co to znaczy :* podobno organizm się przyzwyczaja, ale ja mialam dosc po dwoch dniachmoze pomysl o zamienniku tak jak Gadułka mówi :*
Lili kochana trzymam kciuki, mam nadzieję że wszystko będzie w porzadku :*AniaŁ123, Cherry_Blossom, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Dzień dobry.
U mnie z rana ślad brązowawego śluzu na papierze i po pogrzebaniu na palcu...
Nie wiem, co o tym myśleć, ale już tego nie ma. Mam nadzieje, że więcej się nie pojawi.
To było już to plamienie?
i póki co się nie stresuj.. takie plamienie ma wiele kobiet na początku ciąży.. jeśli to było/jest jednorazowe to luzikFabianCyprian
Tymuś
-
Tuliska wrote:Dzień doberek :*
Wisienka spokojnie, mnie temp wzrosła 2 dni po owu, pewnej, potwierdzonej na usg więc jeszcze ci pójdzie w górę
Gaduaa Kasia już ostatnio jak z nią pisałam to nie miała humorku bo czuła, że @ idziemusi się troszkę odstresowac
Kasiu Kasiu tuuuliiimyyy :*
Aniu trzymaj się, wiem co to znaczy :* podobno organizm się przyzwyczaja, ale ja mialam dosc po dwoch dniachmoze pomysl o zamienniku tak jak Gadułka mówi :*
Lili kochana trzymam kciuki, mam nadzieję że wszystko będzie w porzadku :*
a to ważne żeby się spierać w tych najtrudniejszych chwilach jakimi są przychodzące @ ...FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Jakby nie patrzeć bierzesz hormony.. Na różnych ludzi różnie wpływają.. może pomyśl o zmianie Bromka na dostinex..
Jeszcze spróbuję kilka dni, jeśli się nie poprawi to chyba nie będę miała wyboru -
AniaŁ123 wrote:Jeszcze spróbuję kilka dni, jeśli się nie poprawi to chyba nie będę miała wyboru
i na dostinexie czułam się bez zmian.. jest na prawdę dobry.. dlatego go polecam..
a po co się męczyć? tabletki są po to by poprawić nasze zdrowie.. a nie żeby się z nimi człowiek jeszcze meczyłFabianCyprian
Tymuś
-
Oczekiwanie wrote:Dziewczyny chciałabym dodać zdjęcie testu żebyście mogły skomentowac czy jest cień cienia a nie umiem
pomoże ktoś?
wrzucić tam zdjęcie i skopiowac ostatni link który się pokaże po załadowaniu zdjęcia i wrzucić go nam tutajFabianCyprian
Tymuś
-
Dzieńdoberek kobitki
Gaduaaa, Bella_Bella, Evelin lubią tę wiadomość
-
Kochane szukam dobrego gina na Śląsku poleci któraś kogoś???
-
Lecę kochane na przyjęcie towaru bo mi ciężarówa na plac wjechała
Odezwę się później -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Babka taki raczej ciężki kaliber.
Wizyta dość droga, ale prześwietli Cię na wylot i krzywdy nie pozwoli zrobić.