Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:A jaki masz wynik prolaktyny? Ja biore 1 tabletkę i ładnie spada
Ja miałam wynik 51 a norma jest do 26. Gin kazała brać 1/2 tabletki wieczorem i nic więcej. Myślisz że wystarczy? Po jakim czasie zrobiłaś badania żeby sprawdzić czy spada? Ja mam czekać 3 miesiąceale na pewno zrobię wcześniej. Szukam też innego ginekologa bo ta się nie sprawdza.
-
nikola2877 wrote:Czesc dziewczyny!
Tęsknię strasznie za wami!
Co u was? Jak tam Wasza lista się przedstawia?
Mam nadzieje ze cala czerwona - pozytywy same :*
U mnie dobrze.
Hehe smieje się ze ludzie wyczuwają ze sama jestem :p
W pracy ludzie zapraszają mnie na kawę badz piwo. Az pelna podziwu jestem ze jest tylu chętnych.hehe.
Poza tym niedługo zaczynam wakacje. W poniedziałek lecę do Anglii do znajomych
Teraz zaczynam w końcu zyc!
Musze jeszcze załatwić sprawę mieszkania bo mieszkam nadal z bylym. Nie wiem czy on ma sie wyprowadzić czy ja.. Nie lubię szukania i przeprowadzania
Pozdrawiam!
cześc Kochana!!!!
Zobaczysz, ze wszystko się ułoży
Evelin lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:51 a norma jest do 26
Czyli 2x wyższy. To jest wynik bez obciążenia?
Ja bez obciążenia miałam na górnej granicy normy, a po wynik wzrósł o ok 15x i dostałam 2tabletki ale tylko na pół miesiąca.
Nie jestem lekarzem więc ciężko się wypowiadać. Mi się wydaje, że jednak więcej dziewczyn miało niższą dawkę. Z tego co pamiętam, to były zdziwione, że ja dostałam tak wysoką. Może mogłabyś brać wyższą, ale lekarz nie chciał Cię katować. Najlepiej zdaj się na fachowców -
AniaŁ123 wrote:Czyli 2x wyższy. To jest wynik bez obciążenia?
Ja bez obciążenia miałam na górnej granicy normy, a po wynik wzrósł o ok 15x i dostałam 2tabletki ale tylko na pół miesiąca.
Nie jestem lekarzem więc ciężko się wypowiadać. Mi się wydaje, że jednak więcej dziewczyn miało niższą dawkę. Z tego co pamiętam, to były zdziwione, że ja dostałam tak wysoką. Może mogłabyś brać wyższą, ale lekarz nie chciał Cię katować. Najlepiej zdaj się na fachowców
Tak, to jest wynik bez obciążenia. Na razie będę tyle brała ale skonsultuje się też z drugim lekarzem jak mi sie uda.
Za tydzień muszę zrobić inne badania więc Może przy okazji sprawdzę jak tam prolaktyna. -
Nikola powodzenia w nowym, lepszym życiu
Jak najszybciej zapomnij o byłym, najlepiej żebyście przestali mieszkać razem, bo to Ci nie pomoże. Teraz Wszystko przed Tobą, wszystko co dobre jest przed TobąEvelin, nikola2877 lubią tę wiadomość
-
Nowe suwaczki, odpaliłam ovu na komputerze zamiast ciągle na telefonie
. Mam 24 dc i normalnie zero dolegliwości, czuje się wyśmienicie a normalnie o tej porze jestem wzdęta i mam brzuch jak w 3 miesiącu
. Może coś się ruszyło, oby
Evelin lubi tę wiadomość
-
Madera2000 wrote:Nowe suwaczki, odpaliłam ovu na komputerze zamiast ciągle na telefonie
. Mam 24 dc i normalnie zero dolegliwości, czuje się wyśmienicie a normalnie o tej porze jestem wzdęta i mam brzuch jak w 3 miesiącu
. Może coś się ruszyło, oby
Kibicujemy
Jakie cykle ?? -
Evelin wrote:Kibicujemy
Jakie cykle ??
Różnie ale standardowo ok 32-33 dni. Przed poronieniem rok temu w sierpniu miałam co 36-37 dni a po nim kilka 28 dniowych.
Chyba dopiero od początku tego roku wszystko wróciło do normy i hormony się ustabilizowały.
Ja też Wam kibicuję!
Fajnie być na tym forum, wśród koleżanek nie mam żadnej starającej się bo wszystkie zaciążone albo z małym bobasem. Mąż już słuchać nie może:PEvelin lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Czesc dziewczyny!
Tęsknię strasznie za wami!
Co u was? Jak tam Wasza lista się przedstawia?
Mam nadzieje ze cala czerwona - pozytywy same :*
U mnie dobrze.
Hehe smieje się ze ludzie wyczuwają ze sama jestem :p
W pracy ludzie zapraszają mnie na kawę badz piwo. Az pelna podziwu jestem ze jest tylu chętnych.hehe.
Poza tym niedługo zaczynam wakacje. W poniedziałek lecę do Anglii do znajomych
Teraz zaczynam w końcu zyc!
Musze jeszcze załatwić sprawę mieszkania bo mieszkam nadal z bylym. Nie wiem czy on ma sie wyprowadzić czy ja.. Nie lubię szukania i przeprowadzania
Pozdrawiam!często o Tobie myślę, heheh nie wiem czemu tak sobie Ciebie zakodowałam
fajnie że nie rozpaczasz specjalnie i jakoś sobie radziszoby tak dalej !
3mam kciuki za Ciebie mocnoFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Madera2000 wrote:Różnie ale standardowo ok 32-33 dni. Przed poronieniem rok temu w sierpniu miałam co 36-37 dni a po nim kilka 28 dniowych.
Chyba dopiero od początku tego roku wszystko wróciło do normy i hormony się ustabilizowały.
Ja też Wam kibicuję!
Fajnie być na tym forum, wśród koleżanek nie mam żadnej starającej się bo wszystkie zaciążone albo z małym bobasem. Mąż już słuchać nie może:P
Nooo to ja tez takie
Witaj w klubie Go Go !
I obecnie ktory dzien?
Moj 14..
Zblizam sie ku plodnym
Ja mam na odwrot, to moj ciagle gada o dziecku
Przykro mi z powodu poronienia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 21:48
-
nick nieaktualny