Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Aniał to nic tylko sie cieszyć że tak lekko znosisz bromka bo jak pewnie wiesz większość cierpi z jego powodu
na każdego przyjdzie pora żeby zaciążyć i podejrzewam ze nie bardzo mamy na to wpływ więc nie ma sie co ciśnieniować czy to ten cykl czy następny... fakt że kazdy chciałby szybko, od razu... no ale nie raz trzeba poczekać
Zobaczę co będzie jak przejdę na większą dawkę, ale jak na razie jest całkiem normalnie
-
Dziewczyny Wy to jesteście szalone - napalone
Po ciągłych serduszkach jeszcze się uciekacie do wibratorów??? Haha!!!
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny Wy to jesteście szalone - napalone
Po ciągłych serduszkach jeszcze się uciekacie do wibratorów??? Haha!!!
kto miałto miał...
po weselu się nie chciało, potem mąż się integrował z zespołem, więc się lało alko ostro... i od niedzieli nic, NIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIc
MbuuuuuuuuuuuAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:kto miał
to miał...
po weselu się nie chciało, potem mąż się integrował z zespołem, więc się lało alko ostro... i od niedzieli nic, NIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiIIIIIIIIIIIIIIIc
Mbuuuuuuuuuuu
Jeszcze bedzie nie raz, nie dwa
Moj podlapal temat
Ostatnio swoich rodzicow pytal czy jeszcze serduszkuja
Beeeka w ch.. !
Sorry, ze pisze jak pisze ale mam taki slownik w tel, ze napisanie mi "ż , ó .. itd" sprawia mi trudnosci heheLILITH.P, misia1989, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:nie jest uzywany
włączany jedynie podczas przeprowadzek, sprawdzam czy działa
w sumie to chyba powinnam go wyrzucić
Mogliby wymyslic taki gdzie mozna trzymac nasienie meza i uzywac podczas jego nieobecnosci hihihihi
-
Bella_Bella wrote:Dziewczyny a ja ciągle się martwię, że mam taką małą dawkę Bromergonu brać i nic nie zwiększać
Czy to da efekt w ogóle? Każda tutaj zwiększa do dwóch tabletek a ja nie
-
Czesc dziewczyny!
Tęsknię strasznie za wami!
Co u was? Jak tam Wasza lista się przedstawia?
Mam nadzieje ze cala czerwona - pozytywy same :*
U mnie dobrze.
Hehe smieje się ze ludzie wyczuwają ze sama jestem :p
W pracy ludzie zapraszają mnie na kawę badz piwo. Az pelna podziwu jestem ze jest tylu chętnych.hehe.
Poza tym niedługo zaczynam wakacje. W poniedziałek lecę do Anglii do znajomych
Teraz zaczynam w końcu zyc!
Musze jeszcze załatwić sprawę mieszkania bo mieszkam nadal z bylym. Nie wiem czy on ma sie wyprowadzić czy ja.. Nie lubię szukania i przeprowadzania
Pozdrawiam!Tuliska lubi tę wiadomość
-
nikola2877 wrote:Czesc dziewczyny!
Tęsknię strasznie za wami!
Co u was? Jak tam Wasza lista się przedstawia?
Mam nadzieje ze cala czerwona - pozytywy same :*
U mnie dobrze.
Hehe smieje się ze ludzie wyczuwają ze sama jestem :p
W pracy ludzie zapraszają mnie na kawę badz piwo. Az pelna podziwu jestem ze jest tylu chętnych.hehe.
Poza tym niedługo zaczynam wakacje. W poniedziałek lecę do Anglii do znajomych
Teraz zaczynam w końcu zyc!
Musze jeszcze załatwić sprawę mieszkania bo mieszkam nadal z bylym. Nie wiem czy on ma sie wyprowadzić czy ja.. Nie lubię szukania i przeprowadzania
Pozdrawiam!
Hej hej hej
Jak dobrze, ze sie odezwalas
Ja pytalam o Ciebie..
I ja myslalam o Tobie..
Ja! Ja! Ja!
Jak dobrze, ze sobie wszystko ukladasz :* ciesze sie
Tak bystra dziewczynka zasluguje na wspanialego faceta, ktorego znajdziesz predzej niz myslisz
Ps pisalam na priv :*nikola2877 lubi tę wiadomość