Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:to chyba u większości przesunięcia, u mnie tak samo, akurat w czas rozłąki
zobaczymy:-) jestem turbo pozytywnie naładowana po spotkaniu z moimi przyjaciółkami obie w 6 m-cu, po komplikacjach i juz praktycznie bez nadziei. Cuda sie zdarzają wiec czemu nam miałoby sie nie udać?
dziewczynki ten cykl jest nasz!!! Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki:-**
Bella_Bella, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Witam Was Dziewczynki!
Ja ostatnio nie mam czasu na forumAle w miarę możliwości Was podczytuję, aby być na bieżąco
Jak na razie mocno trzymam kciuki za Czikosz i Tuliskę aby groszki się ładnie rozwijały
I oczywiście za wszystkie okołoowulkowe wygibasy, aby były owocne
Ja dzisiaj dostałam @ ale jak na razie podchodzę do tego cyklu z dystansem. W ogóle coś mi się w głowie poprzewracało i nie mam już takiego ciśnienia. To znaczy jakby się udało, to byłabym mega szczęśliwa, ale jeśli nie, to też nie będę rozpaczać. Będzie co ma być.
I jeszcze jedno. biorę bromka 3- dzień, na razie po 1/2 tabletki i nic mi się nie dzieje. Myślę że wieczorem wezmę drugą połówkę i powoli dobiję do dwóch tabletek
Buziaczki dla Wszystkich Fajnych Laseczek z forum :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 17:32
Evelin, WaldhauzerM, Tuliska, Justyś91 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witam Was Dziewczynki!
Ja ostatnio nie mam czasu na forumAle w miarę możliwości Was podczytuję, aby być na bieżąco
Ja na razie mocno trzymam kciuki za Czikosz i Tuliskę aby groszki się ładnie rozwijały
Ja dzisiaj dostałam @ ale jak na razie podchodzę do tego cyklu z dystansem. W ogóle coś mi się w głowie poprzewracało i nie mam już takiego ciśnienia. To znaczy jakby się udało, to byłabym mega szczęśliwa, ale jeśli nie, to też nie będę rozpaczać. Będzie co ma być.
I jeszcze jedno. biorę bromka 3- dzień, na razie po 1/2 tabletki i nic mi się nie dzieje. Myślę że wieczorem wezmę drugą połówkę i powoli dobiję do dwóch tabletek
Buziaczki dla Wszystkich Fajnych Laseczek z forum :*
Buziaczki Aniu :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Jak na razie mocno trzymam kciuki za Czikosz i Tuliskę aby groszki się ładnie rozwijały
I oczywiście za wszystkie okołoowulkowe wygibasy, aby były owocne i wycelowane w 10-tkę
Buziaczki dla Wszystkich Fajnych Laseczek z forum :*Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj dostałam @ ale jak na razie podchodzę do tego cyklu dystansem. W ogóle coś mi się w głowie poprzewracało i nie mam już takiego ciśnienia. To znaczy jakby się udało, to byłabym mega szczęśliwa, ale jeśli nie, to też nie będę rozpaczać. Będzie co ma być.
Buziaczki dla Wszystkich Fajnych Laseczek z forum :*
na każdego przyjdzie pora żeby zaciążyć i podejrzewam ze nie bardzo mamy na to wpływ więc nie ma sie co ciśnieniować czy to ten cykl czy następny... fakt że kazdy chciałby szybko, od razu... no ale nie raz trzeba poczekaćAniaŁ123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś