Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo skonczony temat teraz jest sam a dzieci są tylko moje bo nie chce mieć z nimi kontaktu.Jego strata:) Ja mam cudowna rodzinę i faceta który pokochał moje dzieci jak swoje i chce być ich prawnym opiekunem .Kim87 wrote:Skoro polazl do innej baby to nie był ciebie wart. I na pewno nie jest ciebie wart. Fajnie ze teraz jesteś szczęśliwa
Evelin lubi tę wiadomość
-
Ja brałam przed zajściem multiwitaminy są takie dla starajacych się do tego od 1 dc do owulacji Olej z wiesiołka, po owulacji onego 3, magnez, witaminę c no i kwas foliowy ale on jest w tej multiwitaminie dla starajacych się . Mój bral to samo co ja i do tego jak Orzechy brazylijskie.mamaPauliśka wrote:Staramy się 9 mc jakieś czas temu miałam tylko zapalenie jajników i brałam antybiotyki.Wyniki mamy idealne.Przez 5 lat miałam implant antykoncepcyjnych.Nic teraz nie biorę na wzmocnienie ale myślę żeby zacząć. Wy coś bierzecie?
Co do samego starania to serducha były co dwa dni czasem częściej a po leżałam z nogami w górze około godziny.
W tym cyklu gdzie to wszystko robilam mi się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 16:08
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
mamaPauliśka wrote:To skonczony temat teraz jest sam a dzieci są tylko moje bo nie chce mieć z nimi kontaktu.Jego strata:) Ja mam cudowna rodzinę i faceta który pokochał moje dzieci jak swoje i chce być ich prawnym opiekunem .
No i prawidłowo. Taki facet to skarb.
Wiesz mówi się że do roku normalne pary zachodzą w ciążę. Tego ci życzę. Jeżeli nie uda się to zaczelabym diagnostykę od twojego mena skoro u ciebie wszystko ok.
Gdzieś czytałam że z dziewczyną było ok a u faceta okazało się że miał problemy z tarczyca. Starali się 2 lata i tylko jak dostał leki na tarczyce zaszła
Ale na razie staracie się
wiem że to flustrujace ale też się znów będę starać wiem co czujesz
damy radę 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 16:09

-
nick nieaktualnyHaha ja też trzymam nogi w gorze:) to idę do apteki i od jutra zaczynamKim87 wrote:Ja brałam przed zajściem multiwitaminy są takie dla starajacych się do tego od 1 dc do owulacji Olej z wiesiołka, po owulacji onego 3, magnez, witaminę c no i kwas foliowy ale on jest w tej multiwitaminie dla starajacych się . Mój bral to samo co ja i do tego jak Orzechy brazylijskie.
Co do samego starania to serducha były co dwa dni czasem częściej a po leżałam z nogami w górze około godziny.
zobaczę ci Pani w aptece jeszcze doradzi na poczatek:)
Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
mamaPauliśka wrote:To skonczony temat teraz jest sam a dzieci są tylko moje bo nie chce mieć z nimi kontaktu.Jego strata:) Ja mam cudowna rodzinę i faceta który pokochał moje dzieci jak swoje i chce być ich prawnym opiekunem .
sorry, że to piszę bo to jednak bądź co bądź ojciec Twoich dzieci.
Ale to ch**
jak można nie chcieć kontaktu z dziećmi
Evelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA zapytam jeszcze mialyscie tak ze na testacg była druga kreska lekko rozowa ? bo mi wyszły tak 3 pod rząd i nie wiem czy były wadliwe czy byłam w ciąży a doszło do mikroporonienia.mam zdjęcia tych testów ale nie wiem czy może je tu wyslac
Evelin lubi tę wiadomość
-
Sexuj po i już. Natury nie oszukasz kochana jak.sie zabierzesz za niego. Albo z rana. Ja jak byłam w ciąży to się okazało że plemnior był jaki desperacji bo 5 dni u mnie w jajowodzie czekałEvelin wrote:Mam problem

Czy ktoras mi pomoze ???
Kurde, nie wiem co teraz zrobic..
Nawet to do glowy mi nie przyszlo,
Ale niestety..
Nie lubie owijac w bawelne..
A rozdrabnianie sie na szczegoly nie jest moja mocna strona..
Chodzi o mojego.
Dzis przyjezdza..
Ale jest ten mecz..
Bedziemy ogladac ze znajomymi i jego rodzenstwem..
Gaduaaa wyczarowala mi te plodne dni wiec szkoda by bylo zmarnowac, a obiecalismy sobie, ze w tym cyklu bedziemy to robic codziennie, lub co dwa...
Wczoraj nic nie bylo, wiec dzis musi!
No nie ma innej opcji..
I teraz tak.. on wraca z delegacji..
Bedzie pewnie zmeczony..
Wroci gdzies kolo 19-20..
Gosci napewno beda sie zjezdzac..
I pytanie do Was..
- kiedy to zrobic? Ja sie pytam Kiedy !! ??
A jak Polska przegra to sie zalamie i dupa bedzie z igraszek..
I co ja mam począć..
Help me
więc spokojnie plemniki są wytrzymałe nawet jak kilka dni nie sexujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 16:11
Evelin lubi tę wiadomość

-
mamaPauliśka wrote:A zapytam jeszcze mialyscie tak ze na testacg była druga kreska lekko rozowa ? bo mi wyszły tak 3 pod rząd i nie wiem czy były wadliwe czy byłam w ciąży a doszło do mikroporonienia.mam zdjęcia tych testów ale nie wiem czy może je tu wyslac
a po jakim czasie od wykonania testu? -
nick nieaktualnyw sądzie wstał i powiedział ze świadomie zrzeka się praw do nich bo jest młody i chce się wybawic. ..wiec sędzia takie alimenty mu dowalila żeby aż tak się nie zabawil.marciaa wrote:sorry, że to piszę bo to jednak bądź co bądź ojciec Twoich dzieci.
Ale to ch**
jak można nie chcieć kontaktu z dziećmi
-
nick nieaktualny
-
To znaczy że byłaś w ciąży biochemicznej najprawdopodobniej. To dobra wiadomość bo znaczy że cis pykneło i mamy tu takie laski które zaraz po biochemicznnej zaszły więc do robotymamaPauliśka wrote:A zapytam jeszcze mialyscie tak ze na testacg była druga kreska lekko rozowa ? bo mi wyszły tak 3 pod rząd i nie wiem czy były wadliwe czy byłam w ciąży a doszło do mikroporonienia.mam zdjęcia tych testów ale nie wiem czy może je tu wyslac

-
Mnie ten zestaw pomógłmamaPauliśka wrote:Haha ja też trzymam nogi w gorze:) to idę do apteki i od jutra zaczynam
zobaczę ci Pani w aptece jeszcze doradzi na poczatek:)
ja nie miałam tylko vit dla starajacych się więc brałam zwykle witaminy plus folic

-
mamaPauliśka wrote:w sądzie wstał i powiedział ze świadomie zrzeka się praw do nich bo jest młody i chce się wybawic. ..wiec sędzia takie alimenty mu dowalila żeby aż tak się nie zabawil.
i bardzo dobrze!!
mądra sędzina ; p
znam też przypadek gdzie ojciec już dorosłej córki wniósł o obniżenie alimentów...
a że ona studiowała to powiedział sędzia, że niech się cieszy że córka się uczy i mu dowalił wyższe
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem dlatego czekamy jeśli do roku nic nie będzie to idziemy do kliniki po jakiś ratunek.Ale nadzieje mamy ze zaskoczy i to była by najcudowniejsza wiadomosc:)Kim87 wrote:No i prawidłowo. Taki facet to skarb.
Wiesz mówi się że do roku normalne pary zachodzą w ciążę. Tego ci życzę. Jeżeli nie uda się to zaczelabym diagnostykę od twojego mena skoro u ciebie wszystko ok.
Gdzieś czytałam że z dziewczyną było ok a u faceta okazało się że miał problemy z tarczyca. Starali się 2 lata i tylko jak dostał leki na tarczyce zaszła
Ale na razie staracie się
wiem że to flustrujace ale też się znów będę starać wiem co czujesz
damy radę 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH