Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Skoro polazl do innej baby to nie był ciebie wart. I na pewno nie jest ciebie wart. Fajnie ze teraz jesteś szczęśliwa
Evelin lubi tę wiadomość
-
mamaPauliśka wrote:Staramy się 9 mc jakieś czas temu miałam tylko zapalenie jajników i brałam antybiotyki.Wyniki mamy idealne.Przez 5 lat miałam implant antykoncepcyjnych.Nic teraz nie biorę na wzmocnienie ale myślę żeby zacząć. Wy coś bierzecie?
Co do samego starania to serducha były co dwa dni czasem częściej a po leżałam z nogami w górze około godziny.
W tym cyklu gdzie to wszystko robilam mi się udałoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 16:08
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
mamaPauliśka wrote:To skonczony temat teraz jest sam a dzieci są tylko moje bo nie chce mieć z nimi kontaktu.Jego strata:) Ja mam cudowna rodzinę i faceta który pokochał moje dzieci jak swoje i chce być ich prawnym opiekunem .
No i prawidłowo. Taki facet to skarb.
Wiesz mówi się że do roku normalne pary zachodzą w ciążę. Tego ci życzę. Jeżeli nie uda się to zaczelabym diagnostykę od twojego mena skoro u ciebie wszystko ok.
Gdzieś czytałam że z dziewczyną było ok a u faceta okazało się że miał problemy z tarczyca. Starali się 2 lata i tylko jak dostał leki na tarczyce zaszła
Ale na razie staracie sięwiem że to flustrujace ale też się znów będę starać wiem co czujesz
damy radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 16:09
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Ja brałam przed zajściem multiwitaminy są takie dla starajacych się do tego od 1 dc do owulacji Olej z wiesiołka, po owulacji onego 3, magnez, witaminę c no i kwas foliowy ale on jest w tej multiwitaminie dla starajacych się . Mój bral to samo co ja i do tego jak Orzechy brazylijskie.
Co do samego starania to serducha były co dwa dni czasem częściej a po leżałam z nogami w górze około godziny.zobaczę ci Pani w aptece jeszcze doradzi na poczatek:)
Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
mamaPauliśka wrote:To skonczony temat teraz jest sam a dzieci są tylko moje bo nie chce mieć z nimi kontaktu.Jego strata:) Ja mam cudowna rodzinę i faceta który pokochał moje dzieci jak swoje i chce być ich prawnym opiekunem .
sorry, że to piszę bo to jednak bądź co bądź ojciec Twoich dzieci.
Ale to ch**
jak można nie chcieć kontaktu z dziećmiEvelin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA zapytam jeszcze mialyscie tak ze na testacg była druga kreska lekko rozowa ? bo mi wyszły tak 3 pod rząd i nie wiem czy były wadliwe czy byłam w ciąży a doszło do mikroporonienia.mam zdjęcia tych testów ale nie wiem czy może je tu wyslac
Evelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Mam problem
Czy ktoras mi pomoze ???
Kurde, nie wiem co teraz zrobic..
Nawet to do glowy mi nie przyszlo,
Ale niestety..
Nie lubie owijac w bawelne..
A rozdrabnianie sie na szczegoly nie jest moja mocna strona..
Chodzi o mojego.
Dzis przyjezdza..
Ale jest ten mecz..
Bedziemy ogladac ze znajomymi i jego rodzenstwem..
Gaduaaa wyczarowala mi te plodne dni wiec szkoda by bylo zmarnowac, a obiecalismy sobie, ze w tym cyklu bedziemy to robic codziennie, lub co dwa...
Wczoraj nic nie bylo, wiec dzis musi!
No nie ma innej opcji..
I teraz tak.. on wraca z delegacji..
Bedzie pewnie zmeczony..
Wroci gdzies kolo 19-20..
Gosci napewno beda sie zjezdzac..
I pytanie do Was..
- kiedy to zrobic? Ja sie pytam Kiedy !! ??
A jak Polska przegra to sie zalamie i dupa bedzie z igraszek..
I co ja mam począć..
Help mewięc spokojnie plemniki są wytrzymałe nawet jak kilka dni nie sexujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 16:11
Evelin lubi tę wiadomość
-
mamaPauliśka wrote:A zapytam jeszcze mialyscie tak ze na testacg była druga kreska lekko rozowa ? bo mi wyszły tak 3 pod rząd i nie wiem czy były wadliwe czy byłam w ciąży a doszło do mikroporonienia.mam zdjęcia tych testów ale nie wiem czy może je tu wyslac
a po jakim czasie od wykonania testu? -
nick nieaktualnymarciaa wrote:sorry, że to piszę bo to jednak bądź co bądź ojciec Twoich dzieci.
Ale to ch**
jak można nie chcieć kontaktu z dziećmi -
nick nieaktualny
-
mamaPauliśka wrote:A zapytam jeszcze mialyscie tak ze na testacg była druga kreska lekko rozowa ? bo mi wyszły tak 3 pod rząd i nie wiem czy były wadliwe czy byłam w ciąży a doszło do mikroporonienia.mam zdjęcia tych testów ale nie wiem czy może je tu wyslacMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
mamaPauliśka wrote:Haha ja też trzymam nogi w gorze:) to idę do apteki i od jutra zaczynam
zobaczę ci Pani w aptece jeszcze doradzi na poczatek:)
ja nie miałam tylko vit dla starajacych się więc brałam zwykle witaminy plus folic
-
mamaPauliśka wrote:w sądzie wstał i powiedział ze świadomie zrzeka się praw do nich bo jest młody i chce się wybawic. ..wiec sędzia takie alimenty mu dowalila żeby aż tak się nie zabawil.
i bardzo dobrze!!
mądra sędzina ; p
znam też przypadek gdzie ojciec już dorosłej córki wniósł o obniżenie alimentów...
a że ona studiowała to powiedział sędzia, że niech się cieszy że córka się uczy i mu dowalił wyższeKim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:No i prawidłowo. Taki facet to skarb.
Wiesz mówi się że do roku normalne pary zachodzą w ciążę. Tego ci życzę. Jeżeli nie uda się to zaczelabym diagnostykę od twojego mena skoro u ciebie wszystko ok.
Gdzieś czytałam że z dziewczyną było ok a u faceta okazało się że miał problemy z tarczyca. Starali się 2 lata i tylko jak dostał leki na tarczyce zaszła
Ale na razie staracie sięwiem że to flustrujace ale też się znów będę starać wiem co czujesz
damy radę