Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mamaPauliśka wrote:cześć dziewczyny.jestem tutaj nowa 9 mc się staramy ostatnio pojawiła się nadzieja 3 testy ciążowe i blade kreseczki...niestety beta 0.17Fabian
Cyprian
Tymuś
-
mamaPauliśka wrote:cześć dziewczyny.jestem tutaj nowa 9 mc się staramy ostatnio pojawiła się nadzieja 3 testy ciążowe i blade kreseczki...niestety beta 0.17
Czesc. Witamy i zapraszamy :*
Przykro mi z powodu bety..
Wkoncu sie uda, jestesmy dla Ciebie
Opowiadaj i pytaj o co chcesz :* -
Gaduaaa wrote:heheh a co robisz?
u mnie też w piekarniku się pichci...
usiłuje Ci owu wywołać
Bialy barszczyk
I na drugie schabowe ze szpinakiem
Teraz bylam na zakupach i na kolacje spaghetti bedzie
No niech przylazi ta owu, bo chce zaczac sie stresowac przed testowaniem hahaha
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Bialy barszczyk
I na drugie schabowe ze szpinakiem
Teraz bylam na zakupach i na kolacje spaghetti bedzie
No niech przylazi ta owu, bo chce zaczac sie stresowac przed testowaniem hahahaFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Ale najważniejsze
Dzwoniłam rano... babka nie chciała podać dokładnych wyników przez telefon ale wyzebralam co nie co
Beta ponad 1000
Progesteron ponad 50
Więc chyba przygarnelismy Kropka
cuuuuuuuuuuudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tuliska lubi tę wiadomość
-
mamaPauliśka wrote:Powoli tracę nadzieje dlatego szukam wsparcia nie chce pokazywać w domu ze strasznie ubolewam z tego powodu:( mam 2 cudownych dzieci ale do szczęścia brakuje nam jeszcze jednej kruszynki
mam dopiero 30 lat niby wszystkie wyniki ok a jednak...
mam dwóch synów 8 i 6 lat
Hashimoto ... 2 psy... i 29 lat
i marzymy o córeczce
za mną 10mcy starańFabianCyprian
Tymuś
-
a tu dla wiernych kibicek przed dzisiejszym meczem !
https://www.youtube.com/watch?v=ezPW08AzsoI&feature=shareEvelin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
mamaPauliśka wrote:moje dzieci mają 9 i 7 lat mąż zostawił nas dla mojej przyjaciółki ...jestem od kilku lat w szczęśliwym związku i miłością mojego życia.Bedziemy próbować jeszcze
p.s tez mam cudownego pieska:)
życze powodzenia żeby szybko Ci się udało z nowym partnerem
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
mamaPauliśka wrote:moje dzieci mają 9 i 7 lat mąż zostawił nas dla mojej przyjaciółki ...jestem od kilku lat w szczęśliwym związku i miłością mojego życia.Bedziemy próbować jeszcze
facet to facet ale ta przyjaciółka bez komentarza! na szczęście u Ciebie wszystko okej i to jest wazne
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Nie chcialam polubic..
Co to za przyjaciolka..
Matko!
Musi obecny facet bardzo Cie kochac, milo slyszec jak komus sie uklada po takim czyms.. Bardzo wspolczuje, ale gratuluje nowego lepszego zycia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamaPauliśka wrote:dziękuję będę regularnie pisała jak nasze starania.jedziemy zmienić klimat wiec może coś zmajstrujemy:) dodam że cykle mam bardzo regularne.
Skoro wszystko jest dobrze to w końcu się uda, czasem w najmniej spodziewanym momencie - tej mysli się trzymam i w końcu każdej z ans się udaEvelin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a tu dla wiernych kibicek przed dzisiejszym meczem !
https://www.youtube.com/watch?v=ezPW08AzsoI&feature=share
Powala !
Ja jeszcze slyszalam tego typu, ale tytul " przez te gole strzelone" -
mamaPauliśka wrote:dziękuję będę regularnie pisała jak nasze starania.jedziemy zmienić klimat wiec może coś zmajstrujemy:) dodam że cykle mam bardzo regularne.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO