Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
witaj.. no to przykro strasznie że beta nie potwierdziła kreseczek.. czasami tak sie zdarza... głowa do góry.. kiedyś musi się udacmamaPauliśka wrote:cześć dziewczyny.jestem tutaj nowa 9 mc się staramy ostatnio pojawiła się nadzieja 3 testy ciążowe i blade kreseczki...niestety beta 0.17
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
mamaPauliśka wrote:cześć dziewczyny.jestem tutaj nowa 9 mc się staramy ostatnio pojawiła się nadzieja 3 testy ciążowe i blade kreseczki...niestety beta 0.17

Czesc. Witamy i zapraszamy :*
Przykro mi z powodu bety..
Wkoncu sie uda, jestesmy dla Ciebie
Opowiadaj i pytaj o co chcesz :*
-
Gaduaaa wrote:heheh a co robisz?
u mnie też w piekarniku się pichci...
usiłuje Ci owu wywołać
Bialy barszczyk
I na drugie schabowe ze szpinakiem
Teraz bylam na zakupach i na kolacje spaghetti bedzie
No niech przylazi ta owu, bo chce zaczac sie stresowac przed testowaniem hahaha
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
uhu hu jaka kuchareczka.. same smakołyki !!Evelin wrote:Bialy barszczyk

I na drugie schabowe ze szpinakiem
Teraz bylam na zakupach i na kolacje spaghetti bedzie
No niech przylazi ta owu, bo chce zaczac sie stresowac przed testowaniem hahahaFabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Ale najważniejsze

Dzwoniłam rano... babka nie chciała podać dokładnych wyników przez telefon ale wyzebralam co nie co

Beta ponad 1000

Progesteron ponad 50

Więc chyba przygarnelismy Kropka
cuuuuuuuuuuudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tuliska lubi tę wiadomość
-
aaa to całkiem podobnie do mniemamaPauliśka wrote:Powoli tracę nadzieje dlatego szukam wsparcia nie chce pokazywać w domu ze strasznie ubolewam z tego powodu:( mam 2 cudownych dzieci ale do szczęścia brakuje nam jeszcze jednej kruszynki
mam dopiero 30 lat niby wszystkie wyniki ok a jednak...
mam dwóch synów 8 i 6 lat
Hashimoto ... 2 psy... i 29 lat
i marzymy o córeczce 
za mną 10mcy starań
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
a tu dla wiernych kibicek przed dzisiejszym meczem !
https://www.youtube.com/watch?v=ezPW08AzsoI&feature=share
Evelin lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
najważniejsze że teraz jesteś szczęśliwamamaPauliśka wrote:moje dzieci mają 9 i 7 lat mąż zostawił nas dla mojej przyjaciółki ...jestem od kilku lat w szczęśliwym związku i miłością mojego życia.Bedziemy próbować jeszcze
p.s tez mam cudownego pieska:)
życze powodzenia żeby szybko Ci się udało z nowym partnerem
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
zatkało mniemamaPauliśka wrote:moje dzieci mają 9 i 7 lat mąż zostawił nas dla mojej przyjaciółki ...jestem od kilku lat w szczęśliwym związku i miłością mojego życia.Bedziemy próbować jeszcze
facet to facet ale ta przyjaciółka bez komentarza! na szczęście u Ciebie wszystko okej i to jest wazne
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
mamaPauliśka wrote:moje dzieci mają 9 i 7 lat mąż zostawił nas dla mojej przyjaciółki ...jestem od kilku lat w szczęśliwym związku i miłością mojego życia.Bedziemy próbować jeszcze
Nie chcialam polubic..
Co to za przyjaciolka..
Matko!
Musi obecny facet bardzo Cie kochac, milo slyszec jak komus sie uklada po takim czyms.. Bardzo wspolczuje, ale gratuluje nowego lepszego zycia :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamaPauliśka wrote:dziękuję będę regularnie pisała jak nasze starania.jedziemy zmienić klimat wiec może coś zmajstrujemy:) dodam że cykle mam bardzo regularne.
Skoro wszystko jest dobrze to w końcu się uda, czasem w najmniej spodziewanym momencie - tej mysli się trzymam i w końcu każdej z ans się uda
Evelin lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a tu dla wiernych kibicek przed dzisiejszym meczem !
https://www.youtube.com/watch?v=ezPW08AzsoI&feature=share
Powala !
Ja jeszcze slyszalam tego typu, ale tytul " przez te gole strzelone"

-
Hej kochana witaj dobrze trafiłeś dziewczyny tutaj gorszkuja aż miło. Słuchaj a leczysz się na coś miałaś jakieś badania robione? Bierzesz coś aby się wspomóc? A twój się badał?mamaPauliśka wrote:dziękuję będę regularnie pisała jak nasze starania.jedziemy zmienić klimat wiec może coś zmajstrujemy:) dodam że cykle mam bardzo regularne.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH