Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniał mój mężu twierdzi że schudłam na tej diecie.. że mój brzuchol faktycznie nie jest nadęty.. i taka drobna się zrobiłam... no kurcze nie dość ze zdrowo to jeszcze przydatnie heheh
zobaczymy wyniki tylko TSH za 3 tyg..AniaŁ123, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Ale najważniejsze
Dzwoniłam rano... babka nie chciała podać dokładnych wyników przez telefon ale wyzebralam co nie co
Beta ponad 1000
Progesteron ponad 50
Więc chyba przygarnelismy KropkaZołza:), AniaŁ123, Evelin, Bella_Bella, Cherry_Blossom, Kim87, misia1989, WaldhauzerM, Caro, Madera2000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Ale najważniejsze
Dzwoniłam rano... babka nie chciała podać dokładnych wyników przez telefon ale wyzebralam co nie co
Beta ponad 1000
Progesteron ponad 50
Więc chyba przygarnelismy Kropka
Brawo Wy !Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Ale najważniejsze
Beta ponad 1000
Progesteron ponad 50
Więc chyba przygarnelismy KropkaTuliska lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Aniał mój mężu twierdzi że schudłam na tej diecie.. że mój brzuchol faktycznie nie jest nadęty.. i taka drobna się zrobiłam... no kurcze nie dość ze zdrowo to jeszcze przydatnie heheh
zobaczymy wyniki tylko TSH za 3 tyg..
Ja na początku tak miałam, ale zaczęłam jeść słodycze i teraz stoję w miejscumuszę znowu przystopować ze słodyczami, bo to jest całe zło tego świata
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Beta ponad 1000
Progesteron ponad 50
GRATULACJE!!!!
Ale super, że przy pierwszej owulacji tak Wam się udało :*Tuliska, Bierka lubią tę wiadomość
-
Beta ponad 1000
Progesteron ponad 50
Cudowna wiadomoscTuliska lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Hej witam sie z reszta
-
Beta ponad 1000
Progesteron ponad 50
Więc chyba przygarnelismy KropkaTuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny