Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Denerwować się możesz gdy jeszcze raz Ci się tak stanie. Może to jednorazowa sytuacja
Ten cykl jakiś trudny dla mnie jest, może trochę za dużo stresu i tyle.
Na wszelki wypadek zrobię sobie badania od przyszłego cyklu i tyle, na groszka się jakoś nie nastawiam
Cały czas Was czytam i widzę , że lipiec ładnie nam statystykę poprawia
-
Wiesz mnie kiedy tak gin powiedział że czasem zdarzają się anomalie ale należy się martwić jak się powtarzająMMadziula wrote:Ten cykl jakiś trudny dla mnie jest, może trochę za dużo stresu i tyle.
Na wszelki wypadek zrobię sobie badania od przyszłego cyklu i tyle, na groszka się jakoś nie nastawiam
Cały czas Was czytam i widzę , że lipiec ładnie nam statystykę poprawia
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Gaduaaa modlitwy dziewczyn są kilka stron przed. Masz dużo do pisaniaGaduaaa wrote:Hejoooo

jakby ktoś pytał to jestem...
już dotarłam do domu.. obiadek zjedzony.. czas poleżec i popisać
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33af442085b3.jpg
6.07 - Madera2000 - pozytywny
6.07 - JaAneta89
8.07 - Justyś91
10.07 - Zołza
11.07 - LILITH.P, Bierka, Oczekiwanie
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
12.07 - Kingulla - pozytywny
17.07 - nikola2877
19.07 - Caro, Bella_Bella
20.07 - MMadziula, Evelin
24.07 - Gaduaaa
25.07 - Czikosz
26.07 - marciaa
27.07 - AniaŁ123
30.07 - misia1989
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
Kim87
margerit@
1.08 - margaret87
4.08 - Justyś91
5.08 - Parsleyek
8.08 - Bella_Bella
Im się udało
Uda się i nam!
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
Sandrula - TP -> 3.02.2017
szuflada
KlaudyŚ
Tuliska
Elunia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 16:20
AniaŁ123, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

-
pewnie że tak! Jesteś w ciąży a Ja Ci gratulujęCherry_Blossom wrote:Beta 135
To dobrze?
jak idziesz do lekarza to miej ze sobą FT4 I FT3 ... to są najważniejsze badania... prl wyjebana w kosmos pewnie przez długo nieleczoną tarczycę... pewnie najpierw dostaniesz leki a potem zobaczą jak reagujesz... nie musisz przerywać starńJustyna123456789 wrote:Mam tsh ponad 7 w normie chyba do 4 z hakiem, prolaktyne 4 razy wyższą niż norma. Nie mam jeszcze nic stwierdzonego bo to wyszło dopiero teraz w badaniach ale dziś ide do ginekologa i endokrynologa to będę wiedzieć. Zastanawiam się tylko czy to leczenie musi wstrzymac moje starania
załamałam się
będzie dobrze!!
śluz płodny jest rozciągliwy... jak go złapiesz to Ci się rozciągnie między kciukiem a palcem wskazującym.. czym dłuższa rozciągliwość tym bliżej owu... no i On jak sie kapięsz się własnie nie zmywa... jest ciągle śliskiJustyna123456789 wrote:Kobietki a powiedzcie mi jeszcze taką jedną rzecz... skąd wiecie czy śluz jest płodny czy nie płodny? U mnie po serduszkowaniu ze dwa dni jest i tak śluz rzadki choćbym niewiadomo jak dokładnie sie umyła... nie śmiejscie sie tylko ze mnie
haha
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Wisienko ale fajnie gratuluje
. Ja dzis mialam isc do lekarza na nfz ale stwierdzilam ze to za wczesniej i poczekam do wizyty 25 lipca jak poradzil mi lekarz. Co ma byc to bedzie. Nie mam energii czuje niemoc :p w pracy obijam sie nie mam sily dzwonic po klientach a co dopiero jezdzic na spotkania z nimi. Dobrze ze moge pracowac zdalnie. ATy wisienka jak sie czujesz?