Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Ja pyknełam wczoraj skalpel chodakowskiej
Powiem wam że nogi czuję
Jedziemy ze zbiorową motywacją!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6793d3b5411c.jpgPączek, Parsleyek, Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
Cherry_Blossom wrote:Ja już się cieszę;
Wisienka!!!!Czekamy do piątku!
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Nooo to brawo za rower !! Jesteś po części rozgrzeszona
Ale to jest super sprawa! Normalnie gęba mi się cieszy jak sobie tak jadę przed 7A z powrotem też, śmigggg i jestem w domku
Pączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Ania - w razie co fotoshop
Moje umiejętności kończą się na PaintcieKim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Ale to jest super sprawa! Normalnie gęba mi się cieszy jak sobie tak jadę przed 7
A z powrotem też, śmigggg i jestem w domku
zawsze coś
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Dziewczyny,
Wiśnia szalona kobietoSpokojnie zaczekaj, wiem wiem że to trudne, ale beta coś Ci tam powie i umów się na wizytę za tydzień/dwa. Spokojnie Mamuśka
Będzie dobrze.
Justyna123456789 chodzi Ci o przyjmowanie lewotyroksyny? Masz stwierdzoną niedoczynność? Nadczynność? Hasi?
Witam Wszystkie Nowe Staraczki
Mam tsh ponad 7 w normie chyba do 4 z hakiem, prolaktyne 4 razy wyższą niż norma. Nie mam jeszcze nic stwierdzonego bo to wyszło dopiero teraz w badaniach ale dziś ide do ginekologa i endokrynologa to będę wiedzieć. Zastanawiam się tylko czy to leczenie musi wstrzymac moje staraniazałamałam się
-
Justyna123456789 wrote:Mam tsh ponad 7 w normie chyba do 4 z hakiem, prolaktyne 4 razy wyższą niż norma. Nie mam jeszcze nic stwierdzonego bo to wyszło dopiero teraz w badaniach ale dziś ide do ginekologa i endokrynologa to będę wiedzieć. Zastanawiam się tylko czy to leczenie musi wstrzymac moje starania
załamałam się
Kochana nie załamuj się! Musisz trochę zbić te hormony, ale może to potrwa jeden cykl, zależy jakie dawki dostaniesz i jak będziesz na to reagować.Justyna123456789 lubi tę wiadomość
-
Justyna123456789 wrote:Mam tsh ponad 7 w normie chyba do 4 z hakiem, prolaktyne 4 razy wyższą niż norma. Nie mam jeszcze nic stwierdzonego bo to wyszło dopiero teraz w badaniach ale dziś ide do ginekologa i endokrynologa to będę wiedzieć. Zastanawiam się tylko czy to leczenie musi wstrzymac moje starania
załamałam się
Najlepiej zadaj te pytania lekarzowi, on ci dokładnie odpowieJak będziesz po to napisz czego się dowiedziałaś
-
Kim87 wrote:Cholera gdzie znalazłaś moje zdjęcie to po lewej?
Tak, tak... Kim nie ściemniaj! Ukradłam Twoje zdjęcie z fb i wrzuciłam na prawą stronę -
nick nieaktualnyAniaŁ123 wrote:Najlepiej zadaj te pytania lekarzowi, on ci dokładnie odpowie
Jak będziesz po to napisz czego się dowiedziałaś
Oczywiście, że napisze co i jak ale nie nastawiam się na pozytywne wieści... ponieważ idę do ginekologa a on to tylko ręce rozłoży, jak zdąże to pojdę jeszcze dziś do endo... zobaczymy czy kompetentny się okaże. Jak tylko wróce do domu to napiszę. Trzymajcie kciuki - ja za Was też trzymam bo w kupie siłaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny