Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heelenka wrote:niby tak ,ale zawsze jest jakies ale;p zrobiłam przed chwilą test lh jest bardzo delikatna druga kreska czyli nic z tego ;\ jedyny plus jest taki, że mam krótkie cykle:) niestey moje jajniki nie wyglądją zbyt dobrze typowe dla pcos jednak nie mam innych objawów typowych dla pco.
dla ciązy też nie mam żadnych objawów, wczoraj bolały mnie plecy a dzisiaj kłuje mnie jakos dziwnie w lewym boku i promieniuje do nogi (pachwiny). Najgorsze jest to ze strzsznie sie nakrecam przeczytałam juz chyba całe forum i jak widze jak długo niektóre dziewczyny się starją to umieram ze strachu ze i u mnie moze być tak samoMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyJustyna123456789 wrote:Dziewczyny.... obiecamy sobie, że kiedyś każda z nas ze swoim Maluszkiem spotkamy się w realu? Pewnie będą w podobnym wieku...
Pomysł fajny, tylko, że nas dużo. Myślę, że mając na to całe życie, to się jakoś udać może.Kim87, Heelenka, Justyna123456789, Caro lubią tę wiadomość
-
Justyna123456789 wrote:Jak się uda jeszcze dziś to pójdę a jak nie to na 100% jutro. Chce to miec za sobą. A czy w trakcie przyjmowania tyroksyny (czy czegos co zapisze endo) można zajść czy to trzeba zakończyc kurację i ile ona może trwać minimum?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
wisienko 4 tydzień to może faktycznie za wcześnie aby na USG było widać pęcherzyk. Po 48h powtórz betę i będzie jasne. Także trzymam kciuki mocno, będzie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 11:32
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
Justyna123456789 wrote:Dziewczyny.... obiecamy sobie, że kiedyś każda z nas ze swoim Maluszkiem spotkamy się w realu? Pewnie będą w podobnym wieku...
Zołza jak będziemy z brzuszkami, na zwolnieniach lekarskich a potem z wózkami, to będziemy razem śmigać po Parku Regana? -
Justyna123456789 wrote:A wstrzymac się trzeba ze względu na zdrowie moje, dziecka czy na ryzyko utrzymania ciąży?
ja bym powiedziała, że ze względu na ryzyko utrzymania ciążyKim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Justyna123456789 wrote:A wstrzymac się trzeba ze względu na zdrowie moje, dziecka czy na ryzyko utrzymania ciąży?
najlepiej lekarz Ci powie.
Justyna123456789 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane!!!!
Po kolei:
Pączek nie biegamCzekałam aż mnie zmotywujesz
Bella bardzo mi przykroKochana ale nie załamujemy się, tylko szturmujemy kolejny cykl
Misia myślę że już po takim czasie może bie być śladu owulacji, ja gdy chodziłam końcem cyklu to nigdy endo mi nie mogła powiedzieć czy była owulka czy też nie,
Wisienka trzymam bardzo baaaaa mocno kciuki za betę!!!!! Wszystkie tutaj chuchamy i dmuchamy żeby rosła w kosmos
Czikosz ktoś tu dzisiaj ma głupawkęBardzo dobrze!!! Przyda się zastrzyk dobrego humoru
Justyna absolutnie, ale to absolutnie w ciąży trzeba brać leki, w przeciwnym wypadku stracisz ciążę, lub dzidzia będzie chora, zazwyczaj w ciąży zwiększa się dawkę. Jeżeli to nie jest chwilowy skok TSH, to trzeba się przygotować na leczenie do końca życia. Przyjmowanie hormonu będzie niezbędne.
I niczym się nie stresuj!!!
Wszystkie Laseczki, również te nowe witam, tulę i całujęJustyna123456789, Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj też mam dobry humor od rana, bo pojawił się malutki skok
czyli nadzieja powraca
Śluz jednak wciąż jest rozciągliwy, więc może jeszcze owulka się pojawi
-
Dziewczyny miałyście kiedyś rozciągliwy śluz po owulacji? dziś mam 23 dc, ogólnie jest go więcej a dziś pojawił się taki rozciągliwy... dziwne nie miałam tak wcześniej
ten cykl jakiś inny jest. Może przez te zmiany pogody, nie mam pojęcia.
Wisienka kibicuje Ci cały czas, czekam cierpliwie na betę i jestem dobrej myśli -
Hej Dziewczyny,
Wiśnia szalona kobietoSpokojnie zaczekaj, wiem wiem że to trudne, ale beta coś Ci tam powie i umów się na wizytę za tydzień/dwa. Spokojnie Mamuśka
Będzie dobrze.
Justyna123456789 chodzi Ci o przyjmowanie lewotyroksyny? Masz stwierdzoną niedoczynność? Nadczynność? Hasi?
Witam Wszystkie Nowe StaraczkiEvelin lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)