Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Jak już się chwalicie wizytami to ja też, moja jest na 31 sierpnia 2016 r. na godzinę 17.45 no i prawie na 100 procent wejdę po 23.00. Ha!
Ciekawe, czy jak będę w ciąży (od 30 czerwca 2016 r. to będzie jakby 8 albo i nawet 9 tydzień) to zobaczę już bijące serduszko? Jak myślicie?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCherry_Blossom wrote:Czikosz buuuuuuu
Przeszło?
Tak! Magia!
Ju ar Hały Pota!
You are Harry Potter (i tak wolę brytyjską wymowę, niczym z kluchami w gębie)!
Heelenka wrote:Cześć dziewczyny:) jestem tu nowa, mogę dołączyć?
No ba!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to mój drugi cykl starań, dziś jestem w 23 dc, owulka była mniej wiecej w 11, 12 dc test owulacyjny piękny i do tego silny ból w okolicy lewego jajnika, robiłam dziś tesy z porannego i niestety nic a nic ;\ cykle zazwyczaj 26, 27 dni straciłam już nadzieje czekam na @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misia1989 wrote:Czikosz wlanie mam tak jak twój drugi i trzeci test od góry... A robisz zawsze o tej samej porze? I nie pijesz 2 h? To zobaczę jeszcze po polidniu i jutro...ale się zasmucilam...
Misia a może warto zrobić usg? wtedy zobaczysz czy pęcherzyk pękł czy zdażył się cykl bezowulacyjny -
nick nieaktualnymisia1989 wrote:Czikosz wlanie mam tak jak twój drugi i trzeci test od góry... A robisz zawsze o tej samej porze? I nie pijesz 2 h? To zobaczę jeszcze po polidniu i jutro...ale się zasmucilam...
Zawsze robię mniej więcej o tej samej porze, w każdym razie nie piję przez godzinę lub dwie (nie robię tych testów z porannego moczu, podobno to ważne).
Nie smuć się, jutro możesz otrzymać test taki, jak ja dzisiaj i będzie trzeba go uznać za pozytywny. Chociaż bardziej bym się sugerowała bólem owulacyjnym. -
nick nieaktualnymisia1989 wrote:Czikosz wlanie mam tak jak twój drugi i trzeci test od góry... A robisz zawsze o tej samej porze? I nie pijesz 2 h? To zobaczę jeszcze po polidniu i jutro...ale się zasmucilam...
A no i tego, pamiętaj, że pijemy w lato więcej i chociaż byś nie piła nic przez 4 godziny to i tak mocz jest bardziej wodnisty, bo potem i tak żłopiemy ile wlezie. -
nick nieaktualny