Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Fajnie
Ja jeszcze 3 tyg..
Oby Sierpien byl cieplejszy
chyba się załamię jak tak będzieFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:no własnie jestem wkurzona bo patrze na te prognozy długoterminowe to ta druga połowa lipa deszczowa i ochłodzenie... a od sierpnia cieplutko i słonecznie...
chyba się załamię jak tak będzie
Nawet mi nie mów...
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
nick nieaktualnyWitajcie! U mnie pomyłka z terminem owulacji i określeniem, który test jest pozytywny. Otóż dzisiejszy jest pozytywny na tle wszystkich wcześniejszych.
A na dowód to! Zdjęcie!
No więc owulacja albo będzie dzisiaj, albo jutro.
Pewnie dlatego mnie się produkować serduszka tak bardzo chce!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 08:20
Kingulla, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Witajcie! U mnie pomyłka z terminem owulacji i określeniem, który test jest pozytywny. Otóż dzisiejszy jest pozytywny na tle wszystkich wcześniejszych.
A na dowód to! Zdjęcie!
No więc owulacja albo będzie dzisiaj, albo jutro.
Pewnie dlatego mnie się produkować serduszka tak bardzo chce!Czikosz lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualnyKim87 wrote:Bejbe serduszkuj i nogi w górę po
No kurde! Jak mnie wczoraj wzięło, to ja Wam mówię! No obudziłam się po drzemce poobiedniej i tak no wiecie, już teraz, natychmiast!
Dzisiaj w sumie też tak mam, ale że siedzę w pracy, to postanowiłam posiedzieć na forum. Ha!
W ogóle z tą rozprawą wczoraj, moja wygrana i mam spokój! Ha! No i cwaniak przegrał, a to tylko dlatego, że nie dotrzymał słowa o kwocie, która miałaby się znaleźć w ugodzie. No i puf! Sąd życzył mi zdrowia i szczęścia na koniec, ogólnie gość był mega niestronniczy, słuchał i był wysoce dociekliwy.
No i pomyśleć, że taki Sędzia siedzi sobie w Sądzie Rejonowym w Będzinie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny