X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Pączalska <3 :D
    Słodki pierdzik 4 u :D :D :D

Brakowało mi tego :D Ja wiedziałam że czegoś mi dziś brakowało - teraz już wiem co to było :P Pierdzik :D
    <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Brakowało mi tego :D Ja wiedziałam że czegoś mi dziś brakowało - teraz już wiem co to było :P Pierdzik :D
    <3

Za mało słodkiego pierdzenia miałaś :D Nadrobimy :P haha

• blekitna_wrozka Nowa

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Nie wiem czy dobrze trafiłam. Z mężem podjęlismy decyzje o drugim dziecku (córka ma prawie 4 lata). W pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem. Zobaczymy jak będzie tym razem. Dni płodne zaliczone (były od 2 do 5 lipca). Sobota 9 lipca odrzuciło mnie od ukochanego boczku a 10 od buraczków. Wydaje mi się że to zbyt wcześnie i przypadek, chyba. Noc ciężka bo straszny ból piersi (jak przy zapaleniu po porodzie). U mnie 23 dzień cyklu. Czekam na wtorek. Najchętniej już bym test robiła ale niestety wiem jak to jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blekitna_wrozka wrote:
    Cześć,
    Nie wiem czy dobrze trafiłam. Z mężem podjęlismy decyzje o drugim dziecku (córka ma prawie 4 lata). W pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem. Zobaczymy jak będzie tym razem. Dni płodne zaliczone (były od 2 do 5 lipca). Sobota 9 lipca odrzuciło mnie od ukochanego boczku a 10 od buraczków. Wydaje mi się że to zbyt wcześnie i przypadek, chyba. Noc ciężka bo straszny ból piersi (jak przy zapaleniu po porodzie). U mnie 23 dzień cyklu. Czekam na wtorek. Najchętniej już bym test robiła ale niestety wiem jak to jest :)

Hej! Miło Cię poznać!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blekitna_wrozka wrote:
    Cześć,

Witaj na naszej pozytywnie wykreconej grupie :)))

Trzymamy mocno kciuki i czekamy... :) !

• Bierka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie spadek. Nie łudzę sie juz. Martwi mnie tylko brak @. Ide dzis do gina. Jakie badania powinnam zrobic? Pierwszy raz mam takie anomalie. No i tak długi cykl. Mam zły dzien. Juz nie chc czekać tylko po prostu dostać ten cholerny okres. Buziam wszystkie:-* no i jeszcze tak pogoda :-(

<3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Haaaj
    A gdzie jedziesz ?
    do Polski ;) na 2,5tyg ;)

Pączek lubi tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blekitna_wrozka wrote:
    Cześć,
    oczywiście że dobrze trafiłaś ;) witaj

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bierka wrote:
    Hej, u mnie spadek. Nie łudzę sie juz. Martwi mnie tylko brak @. Ide dzis do gina. Jakie badania powinnam zrobic? Pierwszy raz mam takie anomalie. No i tak długi cykl. Mam zły dzien. Juz nie chc czekać tylko po prostu dostać ten cholerny okres. Buziam wszystkie:-* no i jeszcze tak pogoda :-(
    przeważnie temp spada przed @... więc może @ za rogiem? nie stresuj się bo czym bardziej się stresujesz tym dłużej @ będzie płatał Ci figle :)
    ja miałam w lutym tez taki długi Cykl.. 40dniowy.. więc zdarzają się i takie.. :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikosz wrote:
    No kurde! Jak mnie wczoraj wzięło, to ja Wam mówię! No obudziłam się po drzemce poobiedniej i tak no wiecie, już teraz, natychmiast!

Dzisiaj w sumie też tak mam, ale że siedzę w pracy, to postanowiłam posiedzieć na forum. Ha!

W ogóle z tą rozprawą wczoraj, moja wygrana i mam spokój! Ha! No i cwaniak przegrał, a to tylko dlatego, że nie dotrzymał słowa o kwocie, która miałaby się znaleźć w ugodzie. No i puf! Sąd życzył mi zdrowia i szczęścia na koniec, ogólnie gość był mega niestronniczy, słuchał i był wysoce dociekliwy. :)

No i pomyśleć, że taki Sędzia siedzi sobie w Sądzie Rejonowym w Będzinie.
    pewnie mnie ominęło o co chodzi z tą sprawą, nie mniej jednak cieszę się że wygrałaś i jesteś zadowolona :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    pewnie mnie ominęło o co chodzi z tą sprawą, nie mniej jednak cieszę się że wygrałaś i jesteś zadowolona :)

Ogólnie ojciec podał mnie do sądu o alimenty i że tak powiem, Sąd zamiast coś jemu zasądzić to mnie zostawił 400,00 zł. :D

Niby to mała kwota, ale 400,00 zł tu, tam i robi się już fajna sumka. :P

Kto by się nie cieszył z comiesięcznego zastrzyku gotówki. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:09

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikosz wrote:
    Ogólnie ojciec podał mnie do sądu o alimenty i że tak powiem, Sąd zamiast coś jemu zasądzić to mnie zostawił 400,00 zł. :D

Niby to mała kwota, ale 400,00 zł tu, tam i robi się już fajna sumka. :P

Kto by się nie cieszył z comiesięcznego zastrzyku gotówki. :D
    aaa no pewnie ! i super :) to rzeczywiście duży powód do radości :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny. Jak nastroje dzisiaj? Ja pracuje od rana ale niedługo kończę :)
    Jeśli do jutra nie dostane miesiaczki mam iść na badania krwi. Wczoraj pobolewal mnie brzuch delikatnie,myślałam, że @ w nocy przyjdzie ale nic. W jeden dzień waga skoczyła mi o uwaga 3KG!!!!!!!
    Jestem lekko juz tym wszystkim wk. ...Ale liczę ciągle po cichu przyznając się tylko Wam ze jutro wynik będzie pozytywny.

Czikosz lubi tę wiadomość

• LILITH.P Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim :))

edit: nastroje ok, dziś już z @ nieco lepiej :))

na jutro zapowiadają u mnie deszcze, chyba faktycznie czeka nas bardzo deszczowy i chłodny lipiec... dobrze, że urlop we wrześniu :D

Wisieńko, gratuluję!!! już głośniej niż na początku :) mykaj na wizytę, niech pęcherzyk się ukaże :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:45

Cherry_Blossom lubi tę wiadomość

24 V - Michał Franciszek <3 3105 g 53 cm Miłości

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka88 wrote:
    Cześć Dziewczyny. Jak nastroje dzisiaj? Ja pracuje od rana ale niedługo kończę :)
    Jeśli do jutra nie dostane miesiaczki mam iść na badania krwi. Wczoraj pobolewal mnie brzuch delikatnie,myślałam, że @ w nocy przyjdzie ale nic. W jeden dzień waga skoczyła mi o uwaga 3KG!!!!!!!
    Jestem lekko juz tym wszystkim wk. ...Ale liczę ciągle po cichu przyznając się tylko Wam ze jutro wynik będzie pozytywny.

Hejże! U mnie zacnie, bo owulacja za pasem, same pozytywne rzeczy się dzieją. No to tyle. :D

• szatynka Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Nutka88 wrote:

a ja witam przeziębieniowo :( masakra, najgorsze te bóle kości i mięśni + uderzenia gorących potów, gardło lekko pobolewa.

3kg w ciągu jednego dnia? dziwna sprawa, może waga się popsuła. Trzymam kciuki aby @ nie przylazła

blekitna_wrozka witaj i życzę powodzenia

a ja dziś rano wreszcie odczułam bóle @ więc mam nadzieję że przylezie :)

czikosz no teścik owu super, można brać się do roboty :) i życzę owocnego zakończenia :)

LILITH.P wrote:
    na jutro zapowiadają u mnie deszcze, chyba faktycznie czeka nas bardzo deszczowy i chłodny lipiec... dobrze, że urlop we wrześniu :D

a u mnie duchota, dosyć że mnie gorące poty z choróbska oblewają to jeszcze nie ma czym oddychać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:51

09.06.2010r. - 💙

18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze <3

07.06.2017r - 💙
  • Cherry_Blossom Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta na 10.30

LILITH.P lubi tę wiadomość

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szatynka wpadaj do Gdańska, chłodno i przyjemnie :)

0b52cec6da.png
  • LILITH.P Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Wizyta na 10.30

będzie cudnie!!

0b52cec6da.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już się chwalicie wizytami to ja też, moja jest na 31 sierpnia 2016 r. na godzinę 17.45 no i prawie na 100 procent wejdę po 23.00. Ha!

Ciekawe, czy jak będę w ciąży (od 30 czerwca 2016 r. to będzie jakby 8 albo i nawet 9 tydzień) to zobaczę już bijące serduszko? Jak myślicie? :D

‹‹ 2512 2513 2514 2515 2516 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ