Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Nie wiem czy dobrze trafiłam. Z mężem podjęlismy decyzje o drugim dziecku (córka ma prawie 4 lata). W pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem. Zobaczymy jak będzie tym razem. Dni płodne zaliczone (były od 2 do 5 lipca). Sobota 9 lipca odrzuciło mnie od ukochanego boczku a 10 od buraczków. Wydaje mi się że to zbyt wcześnie i przypadek, chyba. Noc ciężka bo straszny ból piersi (jak przy zapaleniu po porodzie). U mnie 23 dzień cyklu. Czekam na wtorek. Najchętniej już bym test robiła ale niestety wiem jak to jest
-
nick nieaktualnyblekitna_wrozka wrote:Cześć,
Nie wiem czy dobrze trafiłam. Z mężem podjęlismy decyzje o drugim dziecku (córka ma prawie 4 lata). W pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem. Zobaczymy jak będzie tym razem. Dni płodne zaliczone (były od 2 do 5 lipca). Sobota 9 lipca odrzuciło mnie od ukochanego boczku a 10 od buraczków. Wydaje mi się że to zbyt wcześnie i przypadek, chyba. Noc ciężka bo straszny ból piersi (jak przy zapaleniu po porodzie). U mnie 23 dzień cyklu. Czekam na wtorek. Najchętniej już bym test robiła ale niestety wiem jak to jest
Hej! Miło Cię poznać! -
nick nieaktualnyblekitna_wrozka wrote:Cześć,
Witaj na naszej pozytywnie wykreconej grupie))
Trzymamy mocno kciuki i czekamy...!
-
Hej, u mnie spadek. Nie łudzę sie juz. Martwi mnie tylko brak @. Ide dzis do gina. Jakie badania powinnam zrobic? Pierwszy raz mam takie anomalie. No i tak długi cykl. Mam zły dzien. Juz nie chc czekać tylko po prostu dostać ten cholerny okres. Buziam wszystkie:-* no i jeszcze tak pogoda
-
blekitna_wrozka wrote:Cześć,
Nie wiem czy dobrze trafiłam. Z mężem podjęlismy decyzje o drugim dziecku (córka ma prawie 4 lata). W pierwszej ciąży udało się za pierwszym razem. Zobaczymy jak będzie tym razem. Dni płodne zaliczone (były od 2 do 5 lipca). Sobota 9 lipca odrzuciło mnie od ukochanego boczku a 10 od buraczków. Wydaje mi się że to zbyt wcześnie i przypadek, chyba. Noc ciężka bo straszny ból piersi (jak przy zapaleniu po porodzie). U mnie 23 dzień cyklu. Czekam na wtorek. Najchętniej już bym test robiła ale niestety wiem jak to jestwitaj
FabianCyprian
Tymuś
-
Bierka wrote:Hej, u mnie spadek. Nie łudzę sie juz. Martwi mnie tylko brak @. Ide dzis do gina. Jakie badania powinnam zrobic? Pierwszy raz mam takie anomalie. No i tak długi cykl. Mam zły dzien. Juz nie chc czekać tylko po prostu dostać ten cholerny okres. Buziam wszystkie:-* no i jeszcze tak pogoda
ja miałam w lutym tez taki długi Cykl.. 40dniowy.. więc zdarzają się i takie..FabianCyprian
Tymuś
-
Czikosz wrote:No kurde! Jak mnie wczoraj wzięło, to ja Wam mówię! No obudziłam się po drzemce poobiedniej i tak no wiecie, już teraz, natychmiast!
Dzisiaj w sumie też tak mam, ale że siedzę w pracy, to postanowiłam posiedzieć na forum. Ha!
W ogóle z tą rozprawą wczoraj, moja wygrana i mam spokój! Ha! No i cwaniak przegrał, a to tylko dlatego, że nie dotrzymał słowa o kwocie, która miałaby się znaleźć w ugodzie. No i puf! Sąd życzył mi zdrowia i szczęścia na koniec, ogólnie gość był mega niestronniczy, słuchał i był wysoce dociekliwy.
No i pomyśleć, że taki Sędzia siedzi sobie w Sądzie Rejonowym w Będzinie.FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:pewnie mnie ominęło o co chodzi z tą sprawą, nie mniej jednak cieszę się że wygrałaś i jesteś zadowolona
Ogólnie ojciec podał mnie do sądu o alimenty i że tak powiem, Sąd zamiast coś jemu zasądzić to mnie zostawił 400,00 zł.
Niby to mała kwota, ale 400,00 zł tu, tam i robi się już fajna sumka.
Kto by się nie cieszył z comiesięcznego zastrzyku gotówki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:09
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Ogólnie ojciec podał mnie do sądu o alimenty i że tak powiem, Sąd zamiast coś jemu zasądzić to mnie zostawił 400,00 zł.
Niby to mała kwota, ale 400,00 zł tu, tam i robi się już fajna sumka.
Kto by się nie cieszył z comiesięcznego zastrzyku gotówki.to rzeczywiście duży powód do radości
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny. Jak nastroje dzisiaj? Ja pracuje od rana ale niedługo kończę
Jeśli do jutra nie dostane miesiaczki mam iść na badania krwi. Wczoraj pobolewal mnie brzuch delikatnie,myślałam, że @ w nocy przyjdzie ale nic. W jeden dzień waga skoczyła mi o uwaga 3KG!!!!!!!
Jestem lekko juz tym wszystkim wk. ...Ale liczę ciągle po cichu przyznając się tylko Wam ze jutro wynik będzie pozytywny.Czikosz lubi tę wiadomość
-
dzień dobry wszystkim
)
edit: nastroje ok, dziś już z @ nieco lepiej)
na jutro zapowiadają u mnie deszcze, chyba faktycznie czeka nas bardzo deszczowy i chłodny lipiec... dobrze, że urlop we wrześniu
Wisieńko, gratuluję!!! już głośniej niż na początkumykaj na wizytę, niech pęcherzyk się ukaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:45
Cherry_Blossom lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNutka88 wrote:Cześć Dziewczyny. Jak nastroje dzisiaj? Ja pracuje od rana ale niedługo kończę
Jeśli do jutra nie dostane miesiaczki mam iść na badania krwi. Wczoraj pobolewal mnie brzuch delikatnie,myślałam, że @ w nocy przyjdzie ale nic. W jeden dzień waga skoczyła mi o uwaga 3KG!!!!!!!
Jestem lekko juz tym wszystkim wk. ...Ale liczę ciągle po cichu przyznając się tylko Wam ze jutro wynik będzie pozytywny.
Hejże! U mnie zacnie, bo owulacja za pasem, same pozytywne rzeczy się dzieją. No to tyle. -
hej
Nutka88 wrote:Cześć Dziewczyny. Jak nastroje dzisiaj? Ja pracuje od rana ale niedługo kończę
Jestem lekko juz tym wszystkim wk. ...Ale liczę ciągle po cichu przyznając się tylko Wam ze jutro wynik będzie pozytywny.
a ja witam przeziębieniowomasakra, najgorsze te bóle kości i mięśni + uderzenia gorących potów, gardło lekko pobolewa.
3kg w ciągu jednego dnia? dziwna sprawa, może waga się popsuła. Trzymam kciuki aby @ nie przylazła
blekitna_wrozka witaj i życzę powodzenia
a ja dziś rano wreszcie odczułam bóle @ więc mam nadzieję że przylezie
czikosz no teścik owu super, można brać się do robotyi życzę owocnego zakończenia
LILITH.P wrote:na jutro zapowiadają u mnie deszcze, chyba faktycznie czeka nas bardzo deszczowy i chłodny lipiec... dobrze, że urlop we wrześniu
a u mnie duchota, dosyć że mnie gorące poty z choróbska oblewają to jeszcze nie ma czym oddychać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:51
-
nick nieaktualnyJak już się chwalicie wizytami to ja też, moja jest na 31 sierpnia 2016 r. na godzinę 17.45 no i prawie na 100 procent wejdę po 23.00. Ha!
Ciekawe, czy jak będę w ciąży (od 30 czerwca 2016 r. to będzie jakby 8 albo i nawet 9 tydzień) to zobaczę już bijące serduszko? Jak myślicie?