X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok sprawdzę jutro zobaczymy dzieki czikosz

Czikosz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heelenka wrote:
    Misia a może warto zrobić usg? wtedy zobaczysz czy pęcherzyk pękł czy zdażył się cykl bezowulacyjny
    Wiesz co nie dam rady iść na usg w tym tyg najwcześniej za tydzień bedzie po tyg jakiś slad czy cos co da odpowiedz czy byla owulacja? Po tygodniu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia1989 wrote:
    Wiesz co nie dam rady iść na usg w tym tyg najwcześniej za tydzień bedzie po tyg jakiś slad czy cos co da odpowiedz czy byla owulacja? Po tygodniu?

To już lepiej sobie betę z krwi strzelić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, twoja temperatura wygląda, jak mierzona w ustach. Jest jeszcze niska, więc może jeszcze wybije.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Pamiętacie mnie z wczorajszej rozmowy? Totalna załamka... wczoraj powtórzyłam wyniki tsh i prolaktyny (są dwa razy większe niż ostatnio które już były wysokie) ;/ za późno juz było bo nie zrobiłam tych ft3 i ft4 bo juz byłam po jak zaczełam czytać co pisałyście ale chyba będę musiała zrobić jak pójde do endo... Dzisiaj ide do ginekologa umówionego na 16 ale wiem ze mnie odeśle do endo wiec cały dzień tylko spier.... :( a miałam cień nadziei, że ta prolaktyna i tsh to jakieś zawahanie i sie chociaż utrzyma na jednym poziomie a tu coraz gorzej...

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heelenka wrote:
    Cześć dziewczyny:) jestem tu nowa, mogę dołączyć? :)
    Witaj

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikosz wrote:
    Misia, twoja temperatura wygląda, jak mierzona w ustach. Jest jeszcze niska, więc może jeszcze wybije.

Ja czekam, aż moja wybije. :D

• Cherry_Blossom Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na krwi

3jgx3e3k580l9nmr.png
    mama:
    atdc2n0aiws3e9ll.png
    3i49roeqwo74umuv.png
    7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
  • Bella_Bella Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikosz wrote:
    Nie ma przycisku nie lubię. :/

Zaskoczyła mnie bo temperatura nie spadła tak jak zwykle. No ale trudno :(

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heelenka wrote:
    to mój drugi cykl starań, dziś jestem w 23 dc, owulka była mniej wiecej w 11, 12 dc test owulacyjny piękny i do tego silny ból w okolicy lewego jajnika, robiłam dziś tesy z porannego i niestety nic a nic ;\ cykle zazwyczaj 26, 27 dni straciłam już nadzieje czekam na @
    Kuźwa polubiłam. motto tutaj to nie ma @ jest nadzieja ;)

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Byłam na krwi

Kiedy będziesz miała wynik?

• Kim87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Witam Was moje drogie :*

U mnie koniec złudzeń... @ przyszła ... :(
    Nowy cykl nowa nadziaja bejbe ;)

Bella_Bella lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cherry_Blossom wrote:
    Byłam na krwi
    Kochana może wcześnie jeszcze. Poczekaj na betę

3jgxflw1867zd36k.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna123456789 wrote:
    Hej dziewczyny! Pamiętacie mnie z wczorajszej rozmowy? Totalna załamka... wczoraj powtórzyłam wyniki tsh i prolaktyny (są dwa razy większe niż ostatnio które już były wysokie) ;/ za późno juz było bo nie zrobiłam tych ft3 i ft4 bo juz byłam po jak zaczełam czytać co pisałyście ale chyba będę musiała zrobić jak pójde do endo... Dzisiaj ide do ginekologa umówionego na 16 ale wiem ze mnie odeśle do endo wiec cały dzień tylko spier.... :( a miałam cień nadziei, że ta prolaktyna i tsh to jakieś zawahanie i sie chociaż utrzyma na jednym poziomie a tu coraz gorzej...
    To marsz.do.endo. Kurde im wcześniej się o tym dowiedzialas tym lepiej. Będzie dobrze zobaczyss

Justyna123456789 lubi tę wiadomość

3jgxflw1867zd36k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na swoim przykładzie zauważyłam, że mniej więcej w 7 i 12 dniu cyklu powraca nadzieja i w ogóle. :D

Moje Wy Maślaczki, będzie dobrze! Wydaje mi się, że ten rok i tak jest dość łaskawy, więc wiecie... po kolei pozapylane będziemy, a potem rodzić przyjdzie! Buahahaha!

AniaŁ123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikosz tak w ustach no moze wybije vo to 12 dzien dzis ale dziwne mam przeczucia

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    To marsz.do.endo. Kurde im wcześniej się o tym dowiedzialas tym lepiej. Będzie dobrze zobaczyss

Jak się uda jeszcze dziś to pójdę a jak nie to na 100% jutro. Chce to miec za sobą. A czy w trakcie przyjmowania tyroksyny (czy czegos co zapisze endo) można zajść czy to trzeba zakończyc kurację i ile ona może trwać minimum?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia1989 wrote:
    Czikosz tak w ustach no moze wybije vo to 12 dzien dzis ale dziwne mam przeczucia

Na luzie, na zmartwienia seks jest najlepszy. Działa świetnie. :D

Na chujowe przeczucia też jest najlepszy. :D

Parsleyek lubi tę wiadomość

• Heelenka Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Kuźwa polubiłam. motto tutaj to nie ma @ jest nadzieja ;)

niby tak ,ale zawsze jest jakies ale;p zrobiłam przed chwilą test lh jest bardzo delikatna druga kreska czyli nic z tego ;\ jedyny plus jest taki, że mam krótkie cykle:) niestey moje jajniki nie wyglądją zbyt dobrze typowe dla pcos jednak nie mam innych objawów typowych dla pco.
    dla ciązy też nie mam żadnych objawów, wczoraj bolały mnie plecy a dzisiaj kłuje mnie jakos dziwnie w lewym boku i promieniuje do nogi (pachwiny). Najgorsze jest to ze strzsznie sie nakrecam przeczytałam juz chyba całe forum i jak widze jak długo niektóre dziewczyny się starją to umieram ze strachu ze i u mnie moze być tak samo :/

• szatynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILITH.P wrote:
    Szatynka wpadaj do Gdańska, chłodno i przyjemnie :)

nie kuś nie kuś, zwłaszcza że mam tam rodzinkę, a dokładnie w Gdańsku-Oliwie, Tczewie i w Pszczółkach :)

<3 zem3j48aw2uaagxd.png <3
    <3 zem3wn15b4i4bt7c.png <3

18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze <3
‹‹ 2514 2515 2516 2517 2518 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ