Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Skończył mi się abonament. Jedyna różnica jaką zauważyłam to brak mozliwosci komentowania wykresu. Cos jeszcze sie zmieni?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Zazdro ja od 13 sierpnia w Polsce to mam zamiar die najeść kiszone kiełbasy oscypków. Ehhh i znów 5 kg na plusie
Kimi a gdzie będziesz w Polsce? -
stokrotka666 wrote:najlepsze jest to ze oba sa robione pol godziny temu:) ten na gorze jest z allegro a ten na dole z rossmana....
To ja mam właśnie te z allegro.. najwyżej wychodzi mi słaby cień -
Dziewczyny jakiego lekarza można iść w sprawie cytomegalii i toxo? Kurcze mam w pakiecie luxmed jak byk wypisane, że obejmuje te badania, więc koniecznie chcę je tam zrobić. Tak samo krzywa obciążenia glukozą. Do kogo uderzać?
-
AniaŁ123 wrote:To ja mam właśnie te z allegro.. najwyżej wychodzi mi słaby cień
To może w dniu kiedy wyjdzie słaby cień na teście z allegro warto też zrobić ten z rossmana na potwierdzenie?
Jak tam czytam Wasze opinie na temat tych z allegro to teraz juz nie wiem czy je zamawiacMyślałam, żeby te z allegro robic dwa razy dziennie a jak wyjdzie cien to zrobic tez z rossmanna, tylko czy ten cien wyjdzie i nie przegapie przez nie owu?
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny jakiego lekarza można iść w sprawie cytomegalii i toxo? Kurcze mam w pakiecie luxmed jak byk wypisane, że obejmuje te badania, więc koniecznie chcę je tam zrobić. Tak samo krzywa obciążenia glukozą. Do kogo uderzać?
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny jakiego lekarza można iść w sprawie cytomegalii i toxo? Kurcze mam w pakiecie luxmed jak byk wypisane, że obejmuje te badania, więc koniecznie chcę je tam zrobić. Tak samo krzywa obciążenia glukozą. Do kogo uderzać?
toxo do ginokologa, ja w luxmedzie dostalam skierowanie i normalnie u nich zrobilam bezplatnie bo tez mam w pakiecie. Co do cytomegalii to nie wien niestety bo nie robilam.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:To może w dniu kiedy wyjdzie słaby cień na teście z allegro warto też zrobić ten z rossmana na potwierdzenie?
Jak tam czytam Wasze opinie na temat tych z allegro to teraz juz nie wiem czy je zamawiacMyślałam, żeby te z allegro robic dwa razy dziennie a jak wyjdzie cien to zrobic tez z rossmanna, tylko czy ten cien wyjdzie i nie przegapie przez nie owu?
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat