Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:Dobra, udało się
obczaiłam wykres
zaakceptowałam Twpje zaproszenie i tez moje Ci wysłałam
faktycznie miałaś na wykresie ciążowym sinusoidę...
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:Aniał co trema przed testowaniem jest nie?
Nawet nie pytaj. Pierwszy raz to przechodzę, bo wcześniej wiedziałam że owu nie było. Teraz tak mi się dłuży dzień za dniem. Nie chcę sobie robić nadziei, ale niestety nie potrafię... Boję się rozczarowania.
Ale jakoś przeżyjęMuszę
-
Zołza:) wrote:Hej Laski !
Coprawda jest mnie tu mniej ale Was czytam
Jestem na urlopie i się relaksuje
Za tydzień wracam i będę Was z rana raczyc kawa i ciastkamiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
dobuska wrote:Ojej, a mi test owulacyjny znowu pokazuje jakaś słaba kreskę, mocniejsza niż 2 dni temu.
ps. wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek -
AniaŁ123 wrote:Nawet nie pytaj. Pierwszy raz to przechodzę, bo wcześniej wiedziałam że owu nie było. Teraz tak mi się dłuży dzień za dniem. Nie chcę sobie robić nadziei, ale niestety nie potrafię... Boję się rozczarowania.
Ale jakoś przeżyjęMuszę
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Zołza:) wrote:Hej Laski !
Coprawda jest mnie tu mniej ale Was czytam
Jestem na urlopie i się relaksuje
Za tydzień wracam i będę Was z rana raczyc kawa i ciastkami
Witaj ZołzitaUdanego urlopu!
My tutaj trochę jesteśmy zaniedbane, nikt nas nie częstuje kawą ani ciasteczkiem z ranadaga_00 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ nasze wsparcie masz. Nasze pozytywne moce pomogły groszkowi się zagniezdzic i będzie niespodzianka, mówię Ci:D
Daga a jak mam je odebrać?:p teraz ta kreska jest słabsza od kontrolnej, ale wygląda tak jakby następny test miał pokazać taka sama, się okaże!
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
dobuska wrote:Ja tez chce mieć przyjaciółki!
Już wcześniej Ci wysłałamdaga_00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:AniaŁ nasze wsparcie masz. Nasze pozytywne moce pomogły groszkowi się zagniezdzic i będzie niespodzianka, mówię Ci:D
Daga a jak mam je odebrać?:p teraz ta kreska jest słabsza od kontrolnej, ale wygląda tak jakby następny test miał pokazać taka sama, się okaże!