Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Tak, z porannego moczu i w ogóle. Jest negatywny, biały jak śnieg.
Czuję się okresowo, więc pewnie przyjdzie dzisiaj, albo jutro. Cóż no. Może uda nam się nad morzem! Swoją drogą to dowiem się właśnie nad morzem, czy się udało, czy nie. Dokładnie w miejscu, które odwiedzam od dzieciństwa...Jak pięknie!
Czikosz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLecę w krzak, bo praca czeka.
Dam znać, kiedy okres i zniknę do czasu testów owulacyjnych, bo będzie wiało u mnie nudą.
Będę Was podglądać i wasze wykresy!
Kim! Masz jakąś listę? Weź mnie wpisz na 25 sierpnia 2016 r.Prosię, prosię, prosię!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 08:40
Kim87, Evelin lubią tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Ja mam jechać jeszcze dzisiaj po towar do Częstochowy bo już mam trochę braków na sklepie i jak sobie pomyślę o tych korkach to mi się już gorąco robi
-
A w ogóle dziewczyny... nie wiem czy Wam pisałam... Chcąc nie chcąc.. rodzina nam się powiększyła... u nas na balkonie obok satelity gołębie sobie gniazdo zrobiły... zanim się kapnęliśmy to w gnieździe już dwa jajka były.. no i 2 dni temu wykluły się dwa maleńkie gołąbki
biorę to za dobry znak i płodny dom
hi hi hi
Czikosz, Justyś91, Kim87, Bierka, Evelin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Justyś to dziś to musisz sobie załatwić koniecznie... bo jutro to tam będzie masakra... jakbyś się wyrwała wcześniej w sensie nie w szczycie to może korków nie będzie na trasie..
W ogóle to dowiedziałam się że jutro ma być podobno zamknięta część trasy od mojej strony do Częstochowy chodzi o ruch samochodów ciężarowych i dostawczych jakieś dodatkowe zakazy wprowadziła ITD.
Żeby tylko mój zdążył zjechać z trasy bo jak nie to będzie kiszka -
daga_00 wrote:A w ogóle dziewczyny... nie wiem czy Wam pisałam... Chcąc nie chcąc.. rodzina nam się powiększyła... u nas na balkonie obok satelity gołębie sobie gniazdo zrobiły... zanim się kapnęliśmy to w gnieździe już dwa jajka były.. no i 2 dni temu wykluły się dwa maleńkie gołąbki
biorę to za dobry znak i płodny dom
hi hi hi
Nic tylko gruchać jak gołąbeczki terazdaga_00 lubi tę wiadomość
-
U mnie pada ale jest cieplutko i deszczyk też ciepły
Nawet zaczyna wychodzić słońce -
misia1989 wrote:hej, ja tak jak ppisałam wczoraj temp spada dzis 36,79
także najpóżniej jutro @
Test negatyw znowu więc można mnie Kimi wykreślić z listy
Zostaje z wami do soboty a potem uciekam na wakcje.
Zrobiłam sobie hybrydy wczoraj juz na urlop i dostałam uczulenia!! Musiałam ściągać o 24;00tak nagle a juz rok sobie robie...
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Justyś91 wrote:Z całą pewnością to dobry znak
Nic tylko gruchać jak gołąbeczki teraz -
Kim87 wrote:Wredoto ja na diecie jestem
Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
-
Czikosz wrote:Lecę w krzak, bo praca czeka.
Dam znać, kiedy okres i zniknę do czasu testów owulacyjnych, bo będzie wiało u mnie nudą.
Będę Was podglądać i wasze wykresy!
Kim! Masz jakąś listę? Weź mnie wpisz na 25 sierpnia 2016 r.Prosię, prosię, prosię!
-
daga_00 wrote:Mój chłop po wczorajszej kłótni zaczyna rękę wyciągać.. nawet sobie zrobił opis na fb "moj Synek ma najlepszą mamę na świecie".. może pogruchamy dziś na zgodę... ha ha
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Co do słodyczy w ogóle.. to nie wiem jak u Was.. ale u mnie jednym z objawów, że bedzie @ jest właśnie mega ochota na słodkie tak do 3 dni przed... wtedy musze coś słodkiego... tak też miałam w tym cyklu... nawet mój chłop był w szoku że w 2 dni zezarlam opakowanie (24 szt.) tofifi
-
daga_00 wrote:Mój chłop po wczorajszej kłótni zaczyna rękę wyciągać.. nawet sobie zrobił opis na fb "moj Synek ma najlepszą mamę na świecie".. może pogruchamy dziś na zgodę... ha ha
daga_00, Dzezabella lubią tę wiadomość
-
KingaJulia91 wrote:Właśnie byłam zmywac przed chwila i tam mnie odrzucilo od sosu czosnkowego że mało nie wymiotowałam
a lubie czosnek.
Daga tez mysle że to dla Was dobra wróżbaKinga będzie zielono....
KingaJulia91 lubi tę wiadomość