Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KingaJulia91 wrote:Chyba ja teraz w kolejce do testowania
Muszę się w ogóle w test zaopatrzyć tylko w jakiejs obcej aptece bo w tej co mam pod blokiem to wszyscy mnie znają
A Czikosz jak tam?KingaJulia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KingaJulia91 wrote:Bobo test polecacie?
Już nie pamiętam jaki kupowałam jak zaszłam w pierwszą ciążeMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Wiem że w rossmannie go dostaniesz
To skoczę do rossmanna
Żeby tylko okres nie przyszedł w piątek bo nawet nie będę miała okazji zatestować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 07:59
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
KingaJulia91 wrote:To skoczę do rossmanna
Żeby tylko okres nie przyszedł w piątek bo nawet nie będę miała okazji zatestować...KingaJulia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czikosz wrote:Dzień dobry dziewczyny, u mnie test negatywny, temperatura ta sama, okresu brak, cycki tak sobie bolące. Raczej czekam na okres.
Czikosz lubi tę wiadomość
-
Witam kochane w ten deszczowy poranek
Ja już siedzę w pracy nad fakturami i nawet kawa dziś nie daje rady na nogi mnie postawić -
ahoj staraczki moje
Kim możesz mnie też do testowania dopisać na 18.08będę wdzięczna
)))
Ja właśnie sobie pije kawkęMam pyszną, może któraś z Was reflektuje?
mój expres mieli na świeżo ziarenka kawy.. nie to żebym się chwaliła, ale wszyscy którzy do nas przychodzą się zachwycają
Czikosz ja też jakoś nie mogę uwierzyć, że jest negatywnie... a robiłaś ten test z rosamana i z rana?Kim87 lubi tę wiadomość
-
Czikosz ja też nadal mocno trzymam &&&
Justyś gdzie jest deszczowo? To prześlę trochę słońca bo u mnie pięknie od rana29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
No to do kawki
Komu komu bo zjem sama
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba424ee24101.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 08:31
daga_00, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Witam kochane w ten deszczowy poranek
Ja już siedzę w pracy nad fakturami i nawet kawa dziś nie daje rady na nogi mnie postawićja sobie dziś zrobiłam wolne... u nas teraz w Częstochowie masakra bo Papież przylatuje i od jutra już całe misato zablokowane. ;/ wczoraj faktury porozwoziłam i w czwartek i piatek w ogóle się na Częstochowe nie wybieram
-
nick nieaktualnydaga_00 wrote:ahoj staraczki moje
Kim możesz mnie też do testowania dopisać na 18.08będę wdzięczna
)))
Ja właśnie sobie pije kawkęMam pyszną, może któraś z Was reflektuje?
mój expres mieli na świeżo ziarenka kawy.. nie to żebym się chwaliła, ale wszyscy którzy do nas przychodzą się zachwycają
Czikosz ja też jakoś nie mogę uwierzyć, że jest negatywnie... a robiłaś ten test z rosamana i z rana?
Tak, z porannego moczu i w ogóle. Jest negatywny, biały jak śnieg.
Czuję się okresowo, więc pewnie przyjdzie dzisiaj, albo jutro. Cóż no. Może uda nam się nad morzem! Swoją drogą to dowiem się właśnie nad morzem, czy się udało, czy nie. Dokładnie w miejscu, które odwiedzam od dzieciństwa...Jak pięknie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 08:33
Kim87, Bierka, Evelin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej, ja tak jak ppisałam wczoraj temp spada dzis 36,79
także najpóżniej jutro @
Test negatyw znowu więc można mnie Kimi wykreślić z listy
Zostaje z wami do soboty a potem uciekam na wakcje.
Zrobiłam sobie hybrydy wczoraj juz na urlop i dostałam uczulenia!! Musiałam ściągać o 24;00tak nagle a juz rok sobie robie...
-
Parsleyek wrote:Czikosz ja też nadal mocno trzymam &&&
Justyś gdzie jest deszczowo? To prześlę trochę słońca bo u mnie pięknie od rana
ja chcę chociaż troszkę słońca bo jak na razie to szaro buro i grzmi -
Czikosz wrote:Tak, z porannego moczu i w ogóle. Jest negatywny, biały jak śnieg.
Czuję się okresowo, więc pewnie przyjdzie dzisiaj, albo jutro. Cóż no. Może uda nam się nad morzem! Swoją drogą to przed wyjazdem dowiem się, czy się udało, czy nie.wczasy są fajnie i wiele rodzin wraca w powiększonym gronie
ja się też dowiem w Chorwacji... bo w sumie @ mam mieć 17.08.. chce testować 18.08... to jeszcze bede za granica... u mnie też się wszystko okaże w przyszłym tygodniu bo idę na monitoring cyklu to będe wiedziała czy owulka była i czy pęcherzyk pękł...Czikosz lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Hejka
ja sobie dziś zrobiłam wolne... u nas teraz w Częstochowie masakra bo Papież przylatuje i od jutra już całe misato zablokowane. ;/ wczoraj faktury porozwoziłam i w czwartek i piatek w ogóle się na Częstochowe nie wybieram
-
misia1989 wrote:hej, ja tak jak ppisałam wczoraj temp spada dzis 36,79
także najpóżniej jutro @
Test negatyw znowu więc można mnie Kimi wykreślić z listy
Zostaje z wami do soboty a potem uciekam na wakcje.
Zrobiłam sobie hybrydy wczoraj juz na urlop i dostałam uczulenia!! Musiałam ściągać o 24;00tak nagle a juz rok sobie robie...