Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:Kochana to my prawie sąsiadki jesteśmy
Ja mieszkam w Blachowni koło Częstochowy
daga_00 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Miałam to samo napisać
daga_00, Evelin lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Wysłałam Ci prywatną wiadomość z linkiem do mojego fb
tam też można pogadać -
Bierka wrote:A moge spytać jak długo soe staraliście?
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
daga_00 wrote:No ja też takie rzeczy wolę na kompie robić
Jeszcze musze Messengera jakiegoś wrzucić na Tel bo przy Windows nie mogę pisac wiadomości na fbdaga_00 lubi tę wiadomość
-
KarolinaSeven wrote:Staralismy sie pol roku, po tym czasie zrobilismy badania i wyszlo ze moj ma azoospermie i tutaj koniec naszych staran... po 4 latach zebralismy sie do tego zeby rozpoczac inseminacje aid i to jest obecnie 2 cykl po iui...
-
Cherry_Blossom wrote:Byłam dziś na wizycie. Pecherzyk 2,2 cm, ciałko widać ale serduszka jeszcze nie. Podobno od 3 cm pęcherzyka widać serduszko, do tego czasu nie ma się co martwić.
Czuję dziś jak się rozpycha... brzunio boli na dole.
W sobotę ślubto kiedy nastepna wizyta juz z serduszkiem?
KarolinaSeven wrote:Staralismy sie pol roku, po tym czasie zrobilismy badania i wyszlo ze moj ma azoospermie i tutaj koniec naszych staran... po 4 latach zebralismy sie do tego zeby rozpoczac inseminacje aid i to jest obecnie 2 cykl po iui...
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Aniall wrote:Cześć kobietki
Ja jestem nowa za nami 6 miesiecy starań, koleżanka mówi ze czas zacząć rozglądać się za kliniką leczenie niepłodności co na ten temat myslicie ? Nie za wczesnie ?
Oczywiście, że za wcześnieRok to chyba minimum żeby myśleć o tym. Zróbcie sobie badania. Ale spokojnie, daj sobie jeszcze dwa cykle na przykład
-
daga_00 wrote:Czesc Karolina.. to trzymam kciuki, żeby teraz się udało... z tego co wcześniej pisałaś w tym cyklu są super rokowania
no ale skuteczność iui nie jest wysoka, wiec trzeba wierzyc ze jednak tym razem zmieszcze sie w tych pozytywnych procentach
Aniall wrote:Cześć kobietki
Ja jestem nowa za nami 6 miesiecy starań, koleżanka mówi ze czas zacząć rozglądać się za kliniką leczenie niepłodności co na ten temat myslicie ? Nie za wczesnie ?
-
KarolinaSeven wrote:No w sumie w poprzednim cyklu tez bylo fajnie bo tez 2 pecherzyki tylko ze na jednym jajniku
no ale skuteczność iui nie jest wysoka, wiec trzeba wierzyc ze jednak tym razem zmieszcze sie w tych pozytywnych procentach
Będzie dobrze zobaczysz