Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelin wrote:Tez bym zjadla
Wszystko, to co napisalyscie
15minut temu zjadlam kanapki ze smalcem i kiszone.. przeczytalam Was i mi burczy w brzuchu
ja to jestem tak obżarta że ledwo siedzęuwielbiam kanapeczki ze smalcem z cebulką + sól. Mój tato dwa razy do roku bije świnię i zawsze smalczyk jest w słoiczku, tylko że on właśnie topi go razem z cebulką i troszku kiełbaski dodaje, normalnie paluszki lizać
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
U nas na obiad były skrzydełka z ryżem zapiekane w piekarniku
A teraz wcinamy gruszeczki
Dziewczyny jakie macie zdanie na temat zajścia w ciąże po tabletkach anty?
Ja brałam ponad 2 lata. Od maja nie biore. Niby mój gin mówi że można od razu zajść ale ja wyczytałam że może być ciężko.
Co myślicie?https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
szatynka wrote:ja to jestem tak obżarta że ledwo siedzę
uwielbiam kanapeczki ze smalcem z cebulką + sól. Mój tato dwa razy do roku bije świnię i zawsze smalczyk jest w słoiczku, tylko że on właśnie topi go razem z cebulką i troszku kiełbaski dodaje, normalnie paluszki lizać
Kocham to
U nas w Kutnie, raz do roku odbywa sie "Swieto rozy" trzy dniowa impreza, zespoly muzyczne, wesole miasteczka, piwo na legalu, konkursy, zabawy i stragany, ludzie z calej PolskiI sa pajdy chleba, z naszymi polskimi dobrociami
nie moge doczekac sie Wrzesnia
Bierka, szatynka lubią tę wiadomość
-
szatynka wrote:o widzisz taki postny obiad to u mnie by się przydał
bo chciałabym zrzucić troszku ciała
a jam żem wątróbki pojadła z sosem co na pewno nie pomoże w schudnięciu
Bierka lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś gołąbki. Dwa gary na 3 dni:P Zapraszam
Evelin, Bierka, Kim87 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2 😞
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
Cross match 29,8 %❌
NK 14% ❌
ANA1 - 1:80
Kariotyp ✅
Zespół antyfosfolipidowy ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 😔
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 7+1💔😞😇
28.04 ----> ❄ 3.2.2 (+ relanium, +neoparin) 7dpt - beta 0,4 😞 -
KingaJulia91 wrote:U nas na obiad były skrzydełka z ryżem zapiekane w piekarniku
Ja brałam ponad 2 lata. Od maja nie biore. Niby mój gin mówi że można od razu zajść ale ja wyczytałam że może być ciężko.
Co myślicie?Evelin lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KingaJulia91 wrote:Dziewczyny jakie macie zdanie na temat zajścia w ciąże po tabletkach anty?
nigdy nie brałam, więc niestety nie pomogę
Widzę że dziś same smakołyki macie na obiad
A wiecie na co mam smaka? Bierko pisałaś o leczo a tam między innymi cukinia jest a wiec ja to bym zjadła właśnie cukinię smażoną jak kotlety schabowe.
Oj jutro idę na warzywniak po cukinię i usmażę.
Evelin, Bierka lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Kocham to
U nas w Kutnie, raz do roku odbywa sie "Swieto rozy" trzy dniowa impreza, zespoly muzyczne, wesole miasteczka, piwo na legalu, konkursy, zabawy i stragany, ludzie z calej PolskiI sa pajdy chleba, z naszymi polskimi dobrociami
nie moge doczekac sie Wrzesnia
zazdroszczę takiego 3 dniowego świętaEvelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:nigdy nie brałam, więc niestety nie pomogę
Widzę że dziś same smakołyki macie na obiad
A wiecie na co mam smaka? Bierko pisałaś o leczo a tam między innymi cukinia jest a wiec ja to bym zjadła właśnie cukinię smażoną jak kotlety schabowe.
Oj jutro idę na warzywniak po cukinię i usmażę.
Wlasnie przed ta klotnia z moim, tesciowa co dzwonila robilysmy to na kolacje -
KingaJulia91 wrote:U nas na obiad były skrzydełka z ryżem zapiekane w piekarniku
Co myślicie?
Daj z jedno, lubie gruszki
Ja nigdy nie bralam.
Balam sie.. mam podobne zdanie jak Kim.. ale jednen organizm reaguje tak, inny dobrze i po odstawieniu zaraz zachodza, wiec narazie bez obaw :* -
stokrotka666 wrote:Powiem ci kochana ze ziemniaki z mlekiem nie są takie postne:-) ale chodzily za mną od rana i jeszcze z torebka na ramieniu po powrocie z pracy obieralam ziemiaki:-)
no wiesz ziemniaczki z mleczkiem zsiadłym są mniej kaloryczne od tej mojej wątróbki smażonej w sosie
My trzy razy w tygodniu kupujemy swojskie mleczko. Mamy takie szczęście że znajomy ma krowę i od niego bierzemy. Czasami robię z niego zsiadłe mleko a potem najczęściej albo z zsiadłego robię twarożek albo zsiadłe miksuje z owocami09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Evelin wrote:Zjadlam tyle ze szok
Ciagle jestem glodna, masakra jakas.. no co pol godz jem, ojciec mnie wydziedziczy
albo nie długo chłopina już nie będzie miał co do gara włożyć
żartuję
widocznie mały głodomorek w Tobie rośnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 17:06
Evelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1835233f4676.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b29f03c92f3e.jpg
he he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 17:41
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙