Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Owulacja była 18 -19 dc. Teraz rośnie tempka jak powinna czekamy do dnia @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 10:40
Evelin, daga_00, Lina30 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Parsleyek wrote:P.s jak Ty ogarniasz tą szyjkę?
Dla mnie to czarna magia
ja też na tym kompletnie się nie znam.
A dwa boję się tam grzebać z racji tego że mam tendencję do szybkiego łapania infekcji intymnych. No ale od wczoraj jestem na globulkach dopochwowych więc przy okazji aplikowania sobie globulki macam tam co nie co i żadnej szyjki nie wymacałam ... Jedynie co to takiego jak to nazwać odstającego "grzybka" od strony odbytu, nie mam pojęcia co to jest ale od dawna dawien to mam i chyba każda to ma skoro już tylu ginków mnie badało i żaden na to nie zwrócił uwagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 10:46
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:ej ej "szatynka" to ja jestem, więc proszę nie podszywać się pod mój nick ... he he żartuję, wiem o co chodzi
ja od x lat jestem niemalże siwa, również genty po tatusiu bo w jego rodzinie to wszyscy szybko osiwieli jak gołąbki.
Ja jestem naturalną szatynką ale włosy farbuję na blondniby odmładza he he
A tak serio to lepiej czuję się i wyglądam w jaśniejszych włosach, dlatego też mam blond -
My juz po zakupach, szykuje obiad bo maz popoludniu do pracy.
Laura z tata rozwiazuja jakies zagadki a ja tak mysle czy nrzuch mnie lekko cmi na okres czy z nerwowWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 11:26
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
Ależ gorąco
wróciłam po zabiegu wycięcia pieprzyka - chirurg powiedział że znieczulenie które podaje nie wpływa na ewentualną ciążę
chyba teraz schodzi bo zaczynam coś lekko czuć.. i pewnie po wyniki tarczycowe wybiorę się dopiero jutro.
Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/90d5f1447b81.jpg
Padało to będą grzyby... mówili
Szkoda że tylko takie
Dzień dobry Kochane dupeczkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualny
-
KingaJulia91 wrote:Evelin nie mierze.
Wstaje w nocy często do córki a to i tak zaburza pomiary więc dałam sobie spokój.
Temperature mierzy sie o tej samej porze gdy prowadzi sie wykres, ale po trzech godzinach snu mozna sprawdzic czy jest wyzsza..
-
Evelin wrote:Temperature mierzy sie o tej samej porze gdy prowadzi sie wykres, ale po trzech godzinach snu mozna sprawdzic czy jest wyzsza..
Niewyedukowana jestem w tej kwestiiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 13:19
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
Kim87 wrote:Jedna teoria mówi że masz mierzyć po min 4h snu a inna po godz w bezruchu
ja to zawsze budzik na 6.00 i jedziem...
-
daga_00 wrote:Ja u siebie zauwazyłam, że 2 wyższe wskazania temperatury miałam, kiedy miała cięzke noce.. w sensie, że się wierciłam, kręciłam... jak spie spkojnie to jest w miare stała.. póki co.. bo ja jestem teraz jeszcze przed owu
ja to zawsze budzik na 6.00 i jedziem...
Co do wahania temp to prawda gdy masz kiepską noc zawsze temp jest inna. Wszystko może ja zakłócić więc lepiej jest prowadzić kilka obserwacji aby uniknąć pomyłekśluz temp i testy to święta trojca moim zdaniem;)
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
nick nieaktualnyKingaJulia91 wrote:Evelin nie mierze.
Wstaje w nocy często do córki a to i tak zaburza pomiary więc dałam sobie spokój.
Ja tez wstaję czasami do córki. Bywa że 1 x a czasem 3x. Zawszę mierzę o 5:30. Ostatnio córka się obudziła o 4 i poszłam do niej z myślą, że juz nie wstanie, ale niestety znów wstała o 4;30 ale już do niej nie poszłam (posłałam męża), odleżałam godzinę i zmierzyłam.
Moje temperatury głównie na takiej mierze się opierają. Gdy noc jest gorsza to po prostu odczekuję w łóżku tą jedną godz -
nick nieaktualnyJa też za bardzo nie ogarniam szyjki macicy
Ale po wczorajszym dniu wiem mniej więcej, jaka jest gdy jest otwarta i miękka, bo np przedwczoraj też była wysoko, ale była bardziej ściśnięta
i twardsza.
No i nie polecam kobietom, które łapią szybko infekcję. -
Cześć Dziewczyny,
Drogę o dzidzie zaczęliśmy już ponad rok temu niestety po badaniach HSG okazało się że mam niedrożne jajowody oba;( czeka mnie laparoskopia ale w międzyczasie zrobiliśmy badania nasienia czy możecie pomóc z wynikiem ?
Ocena Makroskopowa
Objętość: 3,49 ml
ph: 8,2
wygląd: prawidłowy
upłynnienie : prawidłowe
lepkość: prawidłowa
Ocena Mikroskopowa:
Koncentracja plemników : 54,66 mln/ml
całkowita liczba plemników w ejakulacie: 185,84 mln
ruchliwość plemników:
Ruch postępowy: 51%
ruch niepostępowy: 11%