Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bierka wrote:Kurcze bo ten 2 etap jest przerabany oczekiwanie, analiza wykresu, wzloty i upadki tempek, urojone objawy, az w koncu testowanie i doszukiwanie sie bladziocha:-/ dlatego w tym cyklu chyba odpuszczam mierzenie tempki w 2 fazie. Co ma
Byc to bedzie robota zrobiona owu za mna i chyba odstawiam termometr na ten czas. -
daga_00 wrote:Ja kurcze jestem mega spokojna... w ogóle się jakoś nie nakręcam... może to wynika z faktu, że jestem już Mamą.. tak czy siak.. trzeba czym innym głowę zająć
-
Bierka wrote:No na pewno, ja mam tyle lat co ty a dziecka nie mam. W tym roku slub i marzymy o dziecku. Kurcze pozno sie wydałam za maz ale warto było na niego czekać
a i dzidzia przyjdzie
W zachodzeniu w ciąże nie ma reguł... czasem jest tak, że szybciej zajdzie 30-latka niż 20-latka... jedne pary się starają rok, dwa, dłużej.. u jeszcze innych zaskoczy za pierwszym razem... takie to trochę niesprawiedliwe, no ale tak jest w życiu.. a ile się staracie, jeśli można wiedzieć?
-
Moja szefowa poznała miłość swojego życia w wieku 40 lat. Zaszła w ciąże po roku i maja sliczna Alicje:-) i tez tak jak gadalysmy to ona zawsze dostawała opierdziel od gina ze za pozno. No ale nie jej wina przecież ze poznała faceta akurat w tym czasie. Wczesniej miała samych debili az strach dzieci z nimi mieć
daga_00 lubi tę wiadomość
-
KingaJulia91 wrote:Dzień dobry
U nas leniwy poranek w łóżku
Mąż poleciał po pieczywo a my z córcią się lenimy
A jutro termin @
Nie kusił dziś poranny test?daga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
daga_00 wrote:Najważniejsze że jesteś/jesteście szczęśliwi
a i dzidzia przyjdzie
W zachodzeniu w ciąże nie ma reguł... czasem jest tak, że szybciej zajdzie 30-latka niż 20-latka... jedne pary się starają rok, dwa, dłużej.. u jeszcze innych zaskoczy za pierwszym razem... takie to trochę niesprawiedliwe, no ale tak jest w życiu.. a ile się staracie, jeśli można wiedzieć?
staramy sie od kwietnia tego roku:-) bedziem wszystkie mamusiami i to wlasnie jak piszesz kwestia czasu
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Moja szefowa poznała miłość swojego życia w wieku 40 lat. Zaszła w ciąże po roku i maja sliczna Alicje:-) i tez tak jak gadalysmy to ona zawsze dostawała opierdziel od gina ze za pozno. No ale nie jej wina przecież ze poznała faceta akurat w tym czasie. Wczesniej miała samych debili az strach dzieci z nimi mieć
Bierka lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:ha ha... o to samo zapytałyśmy..
I w tej samej minuciedaga_00 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny