Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki69 wrote:Witam czy któraś z was miała taki problem że zanikła owulację i miesiączki z powodu bardzo małego poziomu LH FSH i estradiolu oraz zbyt wysokiego TSH? Jakie leczenie stosowałyście i czy są w ogóle szansę żeby normować te hormony i zajść w ciążę? TSH oczywiście normuje u endokrynologa i dotąd było wszystko OK nagle ostatnio mi skoczyło zbadałam wtedy też ft4 okazało się że jest poniżej normy po miesiącu brania większej dawki TSH spadło poniżej normy a ft4 dalej jest bardzo niskie natomiast LH FSH i estradiol wzrosło mi tylko w cyklu tabletkami symulującymi clo. Była też wtedy owulacja Niestety ten miesiąc miałam nie brać Clo Sprawdzałam na początku cyklu poziom LH FSH i estradiolu to były w normie Bo dawniej to w ogóle były dużo poniżej normy Czyli coś tam ruszyło jednak bez tabletek chyba te hormony nie urosły prawidłowo ponieważ w tym cyklu owulacyjny było boję się że te wszystkie rozregulowane hormony ciężkie będą do ogarnięcia i nigdy mi się nie uda zajść w ciążę Czy jest ktoś kto ma podobny problemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KarolinaSeven ogolnie dobrze. Lekko mnie teraz od popoludnia cmi w dole brzucha ale słabiej niż normalnie na @. Albo sie jutro rozkreci albo nie.
Kim pocieszająceczyli moje cmienie jeszcze nie musi oznaczac @
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
KingaJulia91 wrote:KarolinaSeven ogolnie dobrze. Lekko mnie teraz od popoludnia cmi w dole brzucha ale słabiej niż normalnie na @. Albo sie jutro rozkreci albo nie.
KingaJulia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KingaJulia91 wrote:KarolinaSeven ogolnie dobrze. Lekko mnie teraz od popoludnia cmi w dole brzucha ale słabiej niż normalnie na @. Albo sie jutro rozkreci albo nie.
a pamietasz jak bylo w pierwszej ciazy?
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
KingaJulia91 wrote:W ogóle jak to jest. Jak się zajdzie w ciąże to w terminie spodziewanej @ nie ma zadnych dolegliwosci czy sa?
ja w pierwszej ciąży w terminie spodziewanej @ czułam się tak jakbym miała ją zaraz dostać09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bella_Bella wrote:Ja już po wizycie
Mam piękne duże jajo, dziś lub jutro owu wiec mam pracę domową z moim do wykonania
w takim razie życzę stosunkowo udanej nocy
a ja myślę, że chyba dziś u mnie była owulka bo strasznie mnie jajcory na przemiennie kuły a później czułam tylko prawy i po kilkunastu minutach puściłoteraz delikatnie ćmi. Ciekawa jestem jutrzejszej tempki jeśli będzie skok do góry to dobrze obstawiłam owulkę.
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Bella_Bella wrote:I monitoring bezpłatny
jednym słowem zajebiście.
Bardzo się cieszę z Twoich wieści wizytowej. Wygląda na to że trafiłaś na odpowiedniego lekarza. Trzymam kciuki aby na następnej wizycie okazało się że owulka była
Bella_Bella lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
ooo i se sama do siebie piszę
dobra w takim razie ja tyż idę ale nie seksić się bo mam zakaz na czas leczenia ehhh i to na 12 dni .... masakra
także te co dziś jeszcze będą seksić życzę udanego seksu i proszę dodatkowo raz seksa za mnie strzelić
dobranocEvelin, Bella_Bella lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Bierka wrote:Evelin, Kim co sądzicie? Ten wczorajszy chyba był mocniejszy pasek:-/
Z wczoraj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23f3cd0256c9.jpg
Z dzisiaj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/809d1194cbf9.jpg
Zbliża sie, tak jak mówilam
Moze juz nawet jest
Badz juz po
Napewno jest dobrze :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 22:42
Bierka lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Ja już po wizycie
Mam piękne duże jajo, dziś lub jutro owu wiec mam pracę domową z moim do wykonania
Mam Nawet fotkę jaja
Jestem bardzo zadowolona z wizyty
Doktor konkretny, delikatny, wszystko wytłumaczył co i jak. Dawka Bromergonu zmniejszona do 1/2 tabletki co dwa dni. W piątek kontrola czy owu była. Jeśli tak to super, jeśli nie to tabletki i sprawdzamy dalej. Byłam tak zestresowana jak tam szłam ze głowa mi pękala... Ale naprawdę miło zaskoczona jestem
Nawet jeśli się tym razem nie uda to wiem, co dalej robimy z tym. Nie usłyszałam tym razem ze mam czekać do roku
I monitoring bezpłatny
Super, fajnie
I niedlugo tempka Ci skoczyBella_Bella lubi tę wiadomość