Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
stokrotka666 wrote:nie wiem dlaczego nie mozesz:)parsleyek weszla:) ja robie tymi z rossmana:)
Po prostu skopiowałam link i wkleiłam w przeglądarkęi się wyświetliło
ale dlaczego tak długo pokazuje Ci pozytywne to nie mam pojęcia..
Evelin lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Czy jedną filiżanka kawy dziennie jest Okej? Taka świeżo mieloną z ekspresu, no nie mogę jakoś z niej zrezygnować
Ja piję dziennie jedną kawkę rozpuszczalną z mlekiem. Nie chce rezygnować ze wszystkiego co lubię, staram się zachowywać jeszcze pozory normalności..bo w głowie i tak przeważa jedno
Parsleyek wrote:Ja piję dziennie jedną kawkę rozpuszczalną z mlekiem. Nie chce rezygnować ze wszystkiego co lubię, staram się zachowywać jeszcze pozory normalności..
bo w głowie i tak przeważa jedno
Wiem coś o tym. Ja już zrezygnowałam z mocnej czarnej herbaty która była moim nałogiem więc chociaż mała kawka została -
Bella_Bella wrote:Ale mam stresa przed tym lekarzem... Nigdy nie byłam u faceta xD
Ja w kwietniu byłam pierwszy raz u faceta. Też się stresowałam. No i jeszcze jak go w tym gabinecie zobaczyłam.. to tak max 35 lat, a ja w jeszcze większym stresie
Ale to była moja zmiana lekarza (z polecenia koleżanki) i choć jeszcze się nie udało, uważam to za jedną z lepszych decyzji
choć ważne żeby lekarz był po prostu dobry, a już mało istotne jakiej płciBella_Bella lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Ja w kwietniu byłam pierwszy raz u faceta. Też się stresowałam. No i jeszcze jak go w tym gabinecie zobaczyłam.. to tak max 35 lat, a ja w jeszcze większym stresie
Ale to była moja zmiana lekarza (z polecenia koleżanki) i choć jeszcze się nie udało, uważam to za jedną z lepszych decyzji
choć ważne żeby lekarz był po prostu dobry, a już mało istotne jakiej płci
Masz rację. Ja też zmieniam z polecenia koleżanki, pan ma ponoć ponad 60lat ale bardzo profesjonalny i dobry w swojej dziedzinie. Mam nadzieję, że tyle lat doświadczenia tutaj pomoże. -
Bella_Bella wrote:Masz rację. Ja też zmieniam z polecenia koleżanki, pan ma ponoć ponad 60lat ale bardzo profesjonalny i dobry w swojej dziedzinie. Mam nadzieję, że tyle lat doświadczenia tutaj pomoże.
To trzymam kciuki za dobre wieści w tym gabinecie! no i bez stresu29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
A mnie dorwały bóle jajcorow, raz jeden kłuje raz drugi, położyłam się bo nawet chodzić nie mogę tak kłuje. Mam wrażenie że są rozgrzane.
Evelin no to super, że Twój przyjechał, to dobry znak, widocznie dociera do niego że głupio się zachowywał. Dobrze, że zostałaś jeszcze u taty, niech sobie nie myśli że ładnie powie przepraszam i od razu jest ok. Jeszcze trochę go przetrzymaj i zobaczysz ogarnie się.
Bella kciuki za pozytywne wieści z wizyty.
Evelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Moim pierwszym ginekologiem była babeczka ale przestałam do niej chodzić po tym jak źle wymroziła mi nadżerkę przez co trafiłam na tydzień do szpitala. A tam prawie sami mężczyźni ginekolodzy i chcąc nie chcąc przełamałam opory i teraz chodzę do facetów.09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Ja też chodzę do faceta i nie przeszkadza mi to wcale mimo tego że ma mniej niż 40 lat. To mój drugi gino i jakoś się do niego tak przyzwyczaiłam że nie chcę zmieniać
. U kobiety jeszcze nie byłam.
starania od ok 2015
Ja: Usunięta przegroda, PCOS?/ Wysokie androgeny
M: Mała ilość żołnierzyków
1 IUI - 26.09.2017
7.2020 - ❄️❄️
8.09.2020- transfer 💪
30.05.2021- 👶 -
KingaJulia91 wrote:Kupiłam ten test i teraz mnie kusi
A który to dzień cyklu masz? ile po owulacji?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"