Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elo :*
Moj cymbał przyjechał..
Pogadać..
Powiedział, żebym na Niego sie nie gniewała... że może troche przesadził.. ale robi to dla Nas.
Zostalo mu kilka dni młucenia, pracuje normalnie u siebie w pracy do 15:00, a po pracy kombajnuje do wieczora, dlatego mało sie odzywa.. pytał czy wracam czy zostaje u taty.. ale zostałamod 1 sierpnia ma urlop dwa 2 tyg, jesli pogoda dopisze szybciej skończy.. I powiedział, że znajmie się Nami
rano robi jego ojciec, po południu on..jednak to biznes rodzinny wiec niech mu bedzie.. nie wracam bo coś mu sie odwidzi hehe takto zatęskni
ale oczywiscie i tak wróce do tematu jego mamy itd.
Napewno jest lepiej, niz bylodaga_00, Bella_Bella, Parsleyek, Bierka lubią tę wiadomość
-
Evelin wrote:Elo :*
Moj cymbał przyjechał..
Pogadać..
Powiedział, żebym na Niego sie nie gniewała... że może troche przesadził.. ale robi to dla Nas.
Zostalo mu kilka dni młucenia, pracuje normalnie u siebie w pracy do 15:00, a po pracy kombajnuje do wieczora, dlatego mało sie odzywa.. pytał czy wracam czy zostaje u taty.. ale zostałamod 1 sierpnia ma urlop dwa 2 tyg, jesli pogoda dopisze szybciej skończy.. I powiedział, że znajmie się Nami
rano robi jego ojciec, po południu on..jednak to biznes rodzinny wiec niech mu bedzie.. nie wracam bo coś mu sie odwidzi hehe takto zatęskni
ale oczywiscie i tak wróce do tematu jego mamy itd.
Napewno jest lepiej, niz bylo
Poszedł po rozum do głowy
Dobrze, ze zostałas u Taty... niech potęskniI tak jak mówisz pogadać o jego matce i rodzinie musisz.. nie minie cie to..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 16:22
-
daga_00 wrote:Wykupiłam sobie pakiet premium... narazie na miesiąc
zobaczymy co mi tu wyjdzie
Ja tez wykupilam miesiac i chyba za to ze zaznaczalam wszystko, objaw, sluz, tempke, testy itd to za uzbierane punkty dali mi dodatkowy miesiacdaga_00 lubi tę wiadomość
-
daga_00 wrote:No o fajnie że przyjechał
Poszedł po rozum do głowy
Dobrze, ze zostałas u Taty... niech potęskniI tak jak mówisz pogadać o jego matce i rodzinie musisz.. nie minie cie to..
No dalej jestem zla, nie powiem.
Zobaczymy, co to wszystko da -
Mój W... wlasnie wrócił z roboty.. mówie mu, że kupilam abonament, że tam jest detektor płodności itp. a on na to.. "chodź się bzykać a nie.. od abonamentu w ciąże nie zajdziesz... " faceci.. <lol>
Evelin, Kim87, Bella_Bella, Bierka lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Mój W... wlasnie wrócił z roboty.. mówie mu, że kupilam abonament, że tam jest detektor płodności itp. a on na to.. "chodź się bzykać a nie.. od abonamentu w ciąże nie zajdziesz... " faceci.. <lol>
daga_00 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
stokrotka666 wrote:Nie za wcześnie? Dopiero 18 dc.
-
Kochane ja właśnie zeżarłam poterningowy obiad... coś co jest możliwe do zrobienia by me
kalafior, ryż i pierś z kurczaka w ziołach.. a teraz spadamy do rodziców i na chwilę do galerii.. chce kupić strój kąpielowy, żeby z głowy mieć.. będę wieczorkiem, ale czuje, że będzie jak zawsze dużo do nadrabiania
buzki :* :*Kim87, Evelin lubią tę wiadomość