Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyś91 wrote:Jak tam dziewczyny
Powiedźcie mi czy obu wyznacza faktycznie dokladnie owulację?
Bo mi się wydaje że miałam wczesniej owulke bo czułam jajniczek.
Zerknijcie na wykres wszystko skrupulatnie zaznaczanJustyś91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Ja bym obstawiala nawet bardziej 15 dc
-
Kim87 wrote:No nic trudno
Kim87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam. Jestem tu nowa. Mam zapytanie
W niedzielę wyszedł mi pozytywny test na owulację. Wczoraj w nocy po 23współżyłam z mężem. Miałam cały dzień ból brzucha, zmęczenie , nerwowość. Moja szyjka była bardzo wysoko, ale nie zbyt miękka i otwarta. Dziś sprawdzam kolejny raz i szyjka macicy jest miękka i otwarta. Moje pytanie. Czy jest szansa zajścia w ciążę?
Staramy się o chłopczyka . Wiem, że częste współżycie nie jest najlepsze, i dobrze trafić najlepiej w owulację. Jak myślicie jest jakaś szansa dla nas, żeby spłodzić synka?
To mój wykres:
-
Lina30 wrote:Witam. Jestem tu nowa. Mam zapytanie
W niedzielę wyszedł mi pozytywny test na owulację. Wczoraj w nocy po 23współżyłam z mężem. Miałam cały dzień ból brzucha, zmęczenie , nerwowość. Moja szyjka była bardzo wysoko, ale nie zbyt miękka i otwarta. Dziś sprawdzam kolejny raz i szyjka macicy jest miękka i otwarta. Moje pytanie. Czy jest szansa zajścia w ciążę?
Staramy się o chłopczyka . Wiem, że częste współżycie nie jest najlepsze, i dobrze trafić najlepiej w owulację. Jak myślicie jest jakaś szansa dla nas, żeby spłodzić synka?
To mój wykres:
Lina30 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
To mój wykres:
Mysle ze owu byla 19-20dcLina30 lubi tę wiadomość
-
Justyś91 wrote:Daga podziwiam Cię za bieganie ja nie dala bym chyba rady.
Ja za to dużo jeżdżę rowerem. Najdłuższą trasę jaka zrobiłam w tym roku to 45 km wybrałam sie do mamy na weekend z moim P. na rowerkach oczywiście powrót był na drugi dzień. I co najlepsze to calkiem dobry czas mieliśmy bo 3godziny 15 minut
Justyś ja to lubie po prostu... nawet mój gin się śmieje, jak Ty wytrzymasz bez biegania w ciążyA rowerek też jest fajny
każdy znajdzie coś dla siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 15:03
-
To mój wykres:
trzymam kciuki
a szanse są zawsze jak się współżyje bez zabezpieczenia
Lina30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny