Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołza:) wrote:Kurna... jak to w końcu jest z tym bólem jajników :p
Co on właściwie zwiastuje ?
Że jest po owulacji ?
że pęka Ci pęcherzyk ?
Czy co ? :p
Ogupłam już teraz :pZołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:a ja piekę chleb... pierwszy raz
bo do tej pory robił to mąż
muszę kiedyś spróbować upiec
moja teściowa piecze bułeczki z różnymi nasionkami pyszne. Co prawda mi nigdy nie dała spróbować ale młody czasem od niej przynosi jedną a jak nie może dokończyć to ja dojadam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 11:29
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Dzezabella wrote:Marciaa u mnie zawsze też chłop piecze
Ja mam w planie zrobić ciasto i ogólnie wziąć się trochę za dom, ale ovu mnie za mocno wciągnęło
mnie się nic nie chcew poniedziałek umordowałam się z sokami z porzeczki i wiśni, dosyć że na dworze był upał to nastawiony sokownik z owocami sprawił że w kuchni miałam sunę. Dziś nie robię nic
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
marciaa wrote:czego Ci nie dała?
bo taką ma naturęona nie lubi się dzielić. Ma działkę a tam sporo warzyw i owoców, co roku ma m.in. dynie, cukinie, ogórki, paprykę, pomidory i niczym się nie podzieli.
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:dziewczyny mam dzisiaj śluz z krwią.. co to może być?
dodam że szyjka jest dość wysoko i miękka, z czego czytam tak jest jak narastają objawy płodności
Moze udaj sie do lekarza z tym.. hmm? Bo Ty chyba dopiero co po @ ?? A to za wczesnie na dni plodne -
dodam że szyjka jest dość wysoko i miękka, z czego czytam tak jest jak narastają objawy płodnościMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
gdyby to było w dni płodne to można by było powiedzieć że pewnie jest to związane z owulką a tu u Ciebie dopiero 7dc więc ta opcja nie wchodzi w grę.
Albo faktycznie tak jak mówi Kim może to pozostałość po @ przecież dopiero co ją miałaś.
Poczekaj i poobserwuj jak dalej tak będzie to może warto to z ginkiem skonsultować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 11:46
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
Laski ja to podziwiam wszystkie za robienie chlebów, bułek, soków, weków.. ja jestem w tym zielona..
i w ogóle nie lubię gotować
jak mamy imprezy to zawsze mój W gotuje
ja sprzątam
taki podział
Fifek mój poszedł do Nianii (bo dzwoniła, żebym go przyprowadziła, bo bardzo się steskniła... to nasz sasaidka, traktuje go jak wnuka a mnie ja córke..).
Ja byłam w Biedronie, nie wiem co jest grane ale ludzi tłum ;/ za chwile się zbieram na bieganie, mam w planach 10 km.. chociaż widzę, że dziś duchota...