Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzezabella wrote:Gratuluję Kochana! Poszukaj laboratoriów, które działają przy szpitalach, w zeszlym tygodniu jak miałam nadzieję, to znalazłam właśnie takie 24/7 i wyniki bety w ciągu 2-3h
Dwa dni mnie nie było i ciężko miałam nadrobić Wasze rozmówki
Tak z innej beczki: czy Wy też tak macie, że wszędzie dookoła widzicie zafasolkowane, które tego nie chciały? Bo ja chyba mam paranoję i szlag jasny mnie trafia jak to widzę/słyszę.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Kuźwa nie tylko te wszystkie co nie chciały ale wszyscy są w ciąży bądź rodzą
WłaśnieNiby ja sama staram się krótko, ale mam wrażenie, że od dawna mnie to wszystko bombarduje zewsząd. Staram się nie zwracać na to większej uwagi, ale czasem mnie to rozbraja, a mój M. już zaczyna mocno wzdychać jak zaczynam marudzić na ten temat
-
Dzezabella wrote:Właśnie
Niby ja sama staram się krótko, ale mam wrażenie, że od dawna mnie to wszystko bombarduje zewsząd. Staram się nie zwracać na to większej uwagi, ale czasem mnie to rozbraja, a mój M. już zaczyna mocno wzdychać jak zaczynam marudzić na ten temat
Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bierka wrote:Dziendoberek
cholera głupi OF wyznaczył mi owu na 10 dc. Myślicie ze jest szansa ze to nadal przede mna? Nie mierzylam sumiennie tempek ale wczorajszy test, poniżej wskazywał ze lada chwila bedzie owu. Śluz tez taki płodny. Kurcze poczarujcje cos i doradźcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81e312849052.jpg
Byla, lub bedzie dzis .. takie moje wrazenieSystemem sie nie przejmuj
I wybralas pozycje ? Hehe -
KingaJulia91 wrote:A bierz go sobie bierz ☺
Ile Synek ma? Moja wstaje bardzo wczesnie
w tym cyklu jeszcze mogę pozabierać Wasze @ więc korzystajcie z tego i odsyłajcie je do mniebo w przyszłym cyklu już nie przyjmuję
mój ma 6 lat i przed chwilą wstał, siedzi koło mnie i je bułę na śniadanie09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:w tym cyklu jeszcze mogę pozabierać Wasze @ więc korzystajcie z tego i odsyłajcie je do mnie
bo w przyszłym cyklu już nie przyjmuję
mój ma 6 lat i przed chwilą wstał, siedzi koło mnie i je bułę na śniadanieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim, chyba masz rację
Inny gatunek, ale wczoraj to aż mnie wzruszył, bo sam z siebie stwierdził, że jak mi się @ skończy to jego "żołnierzyki" będą czekały w gotowości na walkę - Padłam
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Dzezabella wrote:Kim, chyba masz rację
Inny gatunek, ale wczoraj to aż mnie wzruszył, bo sam z siebie stwierdził, że jak mi się @ skończy to jego "żołnierzyki" będą czekały w gotowości na walkę - Padłam
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Hej kochane
ja tylko wpadłam na dobranoc
Dyskusja na temat pozycji i korkowania pływaków ciekawa
Ja dziś zagłębiłam się w książkę "Gdzie jesteś Leno" polecam ... 177 str jednym tchem, zostało mi jeszcze zakończenie na jutro .
By the way - chyba znalazłam świetny sposób na wyłączenie myślenia w czasie po owulacyjnymtylko jakieś ciekawe pozycje musze wyszukać w księgarni
Czytałam! Polecam równieżJa pochłaniam wręcz książki wszelkiego typu od romansów po kryminały i fantasy
Uwielbiam
MMadziula lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Szatynko dlugo czytalam Twoj post
Oczywiscie, jeszcze nie dziekuje :*
Co do lekarza to mnie sie wydaje, ze chyba znalazlas odpowieniego i napewno Ci pomoze, widac ze zaangazowany w swoja prace, wszystko sie ulozy :*
dzięki. Też tak myślę, że teraz będzie już tylko lepiej. Ważne że zrobiono mi badanie aby zobaczyć co dokładnie powoduje moje nawracające stany aby móc odpowiedni lek dobrać. Teraz w tym cyklu razem z mężem leczymy się a przyszły cykl jest nasz
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
I dzien dobry..
Na dworze upalnie, glowa mnie boli
Leze przy wiatraku..
Wiecie co, Jak leze jest ok, ale gdy wstane zaraz mnie mdli..
Ooooj... zebym nie wykrakala..z cyckami tez nie za fajnie, bez stanika to koszmar sie robi..
Tyle w ten cudny dzien -
Taki mam plan, żeby poić go kawą jak będzie trochę bliżej owu
Ja czytałam ostatnio "Coco Chanel - sypiając z wrogiem" - poszła w ciągu dwóch nocnych zmian (ale po 12h każda), nie mogłam się oderwać
Kim87 lubi tę wiadomość
-
szatynka wrote:dzięki. Też tak myślę, że teraz będzie już tylko lepiej. Ważne że zrobiono mi badanie aby zobaczyć co dokładnie powoduje moje nawracające stany aby móc odpowiedni lek dobrać. Teraz w tym cyklu razem z mężem leczymy się a przyszły cykl jest nasz
Super, ze sie uklada..
Bedzie po Twojemu. Kibicuje Ci :* -
Kim87 wrote:Bo widzisz daj mu cole przed sexem i będzie ok
o tym że cola i kwawa wpływa na szybkość plemniorów to nie wiedziałam
a pepsi też może być czy tylko cola?
Mój pije też dużo kawy, tak 3 razy dziennie. Mówi że ja go tego nauczyłamkiedyś w ogóle nie pił kawy, ani parzonej, ani rozpuszczalnej ani capucino.
Ja go po ślubie nauczyłam, że rano pijał razem ze mną. Tak tylko że ja go nauczyłam jedną dziennie pić a nie trzyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 10:59
Evelin, Kim87 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙