Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
misia1989 wrote:hej, ja tak jak ppisałam wczoraj temp spada dzis 36,79
także najpóżniej jutro @
Test negatyw znowu więc można mnie Kimi wykreślić z listy
Zostaje z wami do soboty a potem uciekam na wakcje.
Zrobiłam sobie hybrydy wczoraj juz na urlop i dostałam uczulenia!! Musiałam ściągać o 24;00tak nagle a juz rok sobie robie...
Ja robię od kilku lat i nigdy mnie to nie spotkało, jak to wygląda z tym uczuleniem?misia1989 lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:I dzien dobry..
Na dworze upalnie, glowa mnie boli
Leze przy wiatraku..
Wiecie co, Jak leze jest ok, ale gdy wstane zaraz mnie mdli..
Ooooj... zebym nie wykrakala..z cyckami tez nie za fajnie, bez stanika to koszmar sie robi..
Tyle w ten cudny dzien
uroki ciążowania
mnie w pierwszej ciąży tak ok 11 tygodnia wymioty mordowały i trwało to może z 3 tygodnie o różnym nasileniu. Pamiętam że nawet po wypiciu pół szklanki przegotowanej wody po paru sekundach biegłam do toalety. Wtedy mocno byłam zaprzyjaźniona z deską klozetowąEvelin lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:uroki ciążowania
mnie w pierwszej ciąży tak ok 11 tygodnia wymioty mordowały i trwało to może z 3 tygodnie o różnym nasileniu. Pamiętam że nawet po wypiciu pół szklanki przegotowanej wody po paru sekundach biegłam do toalety. Wtedy mocno byłam zaprzyjaźniona z deską klozetową
No trudnobedzie co ma byc ,jestem twarda
-
Kim87 wrote:A ja mam kontroli w przyszłym tygodniu u gina. Zobaczymy czy dojrzy jajo
dojrzy dojrzy
trzymam & za piękne jajo które później uwolni się i zostanie zniewolone przez plemnioraKim87 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
szatynka wrote:o tym że cola i kwawa wpływa na szybkość plemniorów to nie wiedziałam
a pepsi też może być czy tylko cola?
Mój pije też dużo kawy, tak 3 razy dziennie. Mówi że ja go tego nauczyłamkiedyś w ogóle nie pił kawy, ani parzonej, ani rozpuszczalnej ani capucino.
Ja go po ślubie nauczyłam, że rano pijał razem ze mną. Tak tylko że ja go nauczyłam jedną dziennie pić a nie trzyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 11:11
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Magdama wrote:Hej, testowałam i mam chyba bladzioszka!
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f57be82a51bac42d
http://www.fotosik.pl/zdjecie/a5e866eb108e2ac0jeeeest! !!
Bierka, Magdama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella_Bella wrote:Ja robię od kilku lat i nigdy mnie to nie spotkało, jak to wygląda z tym uczuleniem?
Pare godzin po zrobieniu zaczęły mnie swędzieć palce poniżej paznokcia, pod skórkami niżej, najpierw jeden, potem następny i tak dalej, zaczęły mi puchnąć niektóre- więc nie ryzykowałam i poszłam ściągnąć- walnęłam sobie jeszcze wapno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny