Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzimy z corcia i sie przytulamy. Boi sie burzy. Pioruny sypia.
Z nudów mysle ciagle o tym czy ten okres przyjdzie i stresuje sieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 10:04
Evelin lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
Bierka wrote:Nawet nie wiesz jak ja chciałam to od ciebie usłyszeć
dzieki Kim you made my day:-* myśle ze jak sie tempka utrzyma wysoko to wskaże mi wczorajszy dzien
daga_00, Bierka, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
daga_00 wrote:Ja mam budzik ustawiony na 6.00, termometr obok i to mierzę na śpiocha prawie
pierwszy mój w życiu cykl, w którym mierze temp., pójdę na monitoring i zrobie test owulacyjny
-
daga_00 wrote:Oj... jak to lekarz lekarzowi nie równy... dobrze, że teraz trafiłaś na odpowiedniego.. mam nadzieję, że kuracja przyniesie dobre efekty i szybko będziesz znowu Mama... wiem, że to jakiś dyskomfort jak się kobieta stara o dziecko a inne już są w ciązy... teraz tak naprawdę musisz patrzyć w przyszłość pozytywnie, bo niestety czasu się nie cofnie.. Do zapłodnienia u Ciebie dochodziło za każdym razem bez problemu, więc wróżę, że szybko będzie u Ciebie zielono
nie dziękuję, aby nie zapeszyćdaga_00 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze
07.06.2017r - 💙 -
Bierka wrote:O 6:00 to bardzo wczesnie, dlatego pewnie masz niższe. Ja chce w następnym cyklu pójść na monitoring bo nigdy nie byłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 10:11
Bierka lubi tę wiadomość
-
KingaJulia91 wrote:Siedzimy z corcia i sie przytulamy. Boi sie burzy. Pioruny sypia.
Z nudów mysle ciagle o tym czy ten okres przyjdzie i stresuje siea burze sa fajne bo po nich słońce wychodzi
daga_00, KingaJulia91 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Magdama wrote:Hej, testowałam i mam chyba bladzioszka!
http://www.fotosik.pl/zdjecie/f57be82a51bac42d
http://www.fotosik.pl/zdjecie/a5e866eb108e2ac0
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka! -
Kim87 wrote:Szatynka cieszę się że w końcu normalny lekarz. Tamtego za Jaja powiesić do cholery. Jak można w ogóle kogoś tak potraktować.
Kochana tulam cie też bym była już w drugim trym. Ale zobaczysz zaraz obie będziemy w ciąży
jeśli chodzi o mojego dotychczasowego gina to podjęłam decyzję, że jeśli uda mi się znów zajść w ciążę to na pewno nie będzie moim lekarzem prowadzącym.
Też tak myślę, że obie znów szybko zaskoczymy i pozostałe dziewczyny również
Cieszę się z wczorajszej wizyty bo wreszcie ktoś się odpowiednio zajął moimi nawracającymi stanami zapalnymi i to, że zostanie również mąż przeleczony.Kim87, daga_00 lubią tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
KingaJulia91 wrote:Siedzimy z corcia i sie przytulamy. Boi sie burzy. Pioruny sypia.
Z nudów mysle ciagle o tym czy ten okres przyjdzie i stresuje sie
u mnie duchota, a młody jeszcze sobie śpi, przynajmniej cisza i spokój bo jak się obudzi to będzie huk i harmider jakbym w domu przedszkole miała
a Twój okres zabieramWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 10:22
KingaJulia91 lubi tę wiadomość
09.06.2010r. - 💙
07.06.2017r - 💙 -
daga_00 wrote:Czesc laski...
ja dopiero do kompa siadłam... próbowałam Was nadrobić, no ale za szybkie jesteście
Wiem, że AniaŁ oczekuje @ i chce nas opuścić na chwile a Czikosz ma powtórzyć testa..
No i edukuje się na temat pozycji na łyżeczki i korkowania wypływu plemników... he he
Ja się dziś pokłóciłam z moim... miał być sex no ale dupa... nie mam nastroju jak jestem zła.. w takich chwilach to nawet mi się odechciewa robić 2 dziecka... wy też tak macie jak się kłocicie ze swoimi chłopami?
No w skrócie opisalas to meeeega
Heheheh.. Ja gdy sie kloce ze swoim, to nie mam ochoty na nic -
Magdama wrote:Jestem mega ostrożna z radością... To był nasz 6 cs. Musze wykombinować czas na betę, a jak do pracy na 7:00 to nie wiem gdzie zdążę zrobić...
Gratuluję Kochana! Poszukaj laboratoriów, które działają przy szpitalach, w zeszlym tygodniu jak miałam nadzieję, to znalazłam właśnie takie 24/7 i wyniki bety w ciągu 2-3h
Dwa dni mnie nie było i ciężko miałam nadrobić Wasze rozmówki
Tak z innej beczki: czy Wy też tak macie, że wszędzie dookoła widzicie zafasolkowane, które tego nie chciały? Bo ja chyba mam paranoję i szlag jasny mnie trafia jak to widzę/słyszę. -
szatynka wrote:u mnie duchota, a młody jeszcze sobie śpi, przynajmniej cisza i spokój bo jak się obudzi to będzie huk i harmider jakbym w domu przedszkole miała
a Twój okres zabieram
A bierz go sobie bierz ☺
Ile Synek ma? Moja wstaje bardzo wczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 10:27
https://www.maluchy.pl/li-72610.png
Kinga, 25 lat 3cs @ 29.07 -
Cherry_Blossom wrote:Byłam dziś na wizycie. Pecherzyk 2,2 cm, ciałko widać ale serduszka jeszcze nie. Podobno od 3 cm pęcherzyka widać serduszko, do tego czasu nie ma się co martwić.
Czuję dziś jak się rozpycha... brzunio boli na dole.
W sobotę ślub
Jeszcze troszku i zobaczysz :*
Kochana, my razem z Toba odliczamy do tego dnia -
misia1989 wrote:Kurka.. jakbym dostała okres dziś to bym zdązyła w piątek jeszcze zrobić..
A tak musiałabym czekać do września...
20.08.2016 r. - III IUI niepękniete pęcherzyki a tu niespodzianka!