Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam witam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1961a8b8321e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33af442085b3.jpg
TESTUJĄ
30.07 - KingaJulia91
ZAFASOLKOWAŁY
6.07 - Madera2000 - pozytywny
12.07 - Cherry_Blossom - pozytywny
12.07 - Kingulla - pozytywny
14.07 - Nutka88 - pozytywny
16.07 - Evelin - pozytywny
19.07 - Gaduaaa - pozytywny
27.07 - Magdama - pozytywny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8b16f1eb471c.jpg
TESTUJĄ
1.08 - margaret87, Agatka89
2.08 - Parsleyek
4.08 - Justyś91
8.08 - Dobuska, Stokrotka666
10.08 - Bierka
12.08 - Bella_Bella
14.08 - MMadziula
17.08 - Caro
18.08 - Daga_00
22.08 - Kim87
25.08 - Czikosz
Im się udało
Uda się i nam! https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c5e3cf19f3.jpg
Sylwia91 - TP -> 30.10.2016
Duśka:) - TP -> 27.11.2016
WaldhauzerM - TP -> 22.12.2016
eveli_na - TP -> 26.12.2016
Anula1986 - TP -> 28.12.2016
szuflada - TP -> 29.12.2016
Allmita - TP > 09.01.2017
Sandrula - TP -> 03.02.2017
Nats - TP -> 05.02.2017
KlaudyŚ - TP -> 13.02.2017
Tuliska - TP -> 06.03.2017
Kingulla - TP -> 21.03.2017
Elunia
Cherry_Blossom -TP -> 21.03.2017
Evelin - TP -> 23.03.2017
ZAFASOLKOWANE ZAPRASZAMY NA NASZ FIOLETOWY WĄTEK NA BELLY
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/zafasolkowane-z-grupy-starania-o-maluszka-of,10260,123.html
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hej laseczki :*
Ja tylko na chwile.. wczoraj wróciliśmy za późno... jeszcze sobie narobilam problemów.. wieczorem chciałam samochód posprzątać i lampę połozyłam na szybę... bo juz nic nie było widać... i taka ze mnie pani inż., że nie pomyślałam że szyba sie nagrzeje... i chuj.. strzeliła.. ;/ jest pęknięta mega mocno.. drugi samochód odbieramy dziś bo jest na przeglądzie przed wyjazdem do Chorwacji, więc chwile musze z tą pęknięta szybą pojezdzić... tak czy siak... tak sie uryczałam wczoraj o tą szybę... jakby pół rodziny mi padło... dziś wyglądam strasznie a musze jechać do jednej gminy na sprzedaż roboty... trzeba się wytapetować trochę i jakoś to będzie..
U mnie dziś spadek temp. Bardzo niska.. 35,96.. ale ja ogólnie mam niskie tempki.. od jutra robie testy owulacyjne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2016, 07:52
-
daga_00 wrote:Hej laseczki :*
Ja tylko na chwile.. wczoraj wróciliśmy za późno... jeszcze sobie narobilam problemów.. wieczorem chciałam samochód posprzątać i lampę połozyłam na szybę... bo juz nic nie było widać... i taka ze mnie pani inż., że nie pomyślałam że szyba sie nagrzeje... i chuj.. strzeliła.. ;/ jest pęknięta mega mocno.. drugi samochód odbieramy dziś bo jest na przeglądzie przed wyjazdem do Chorwacji, więc chwile musze z tą pęknięta szybą pojezdzić... tak czy siak... tak sie uryczałam wczoraj o tą szybę... jakby pół rodziny mi padło... dziś wyglądam strasznie a musze jechać do jednej gminy na sprzedaż roboty... trzeba się wytapetować trochę i jakoś to będzie..
U mnie dziś spadek temp. Bardzo niska.. 35,96.. ale ja ogólnie mam niskie tempki.. od jutra robie testy owulacyjne...Bosssko bedzie
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Ale tu dziś spokojnie
Ja czekam na wizytę do chirurga, pewnie z 2 godziny tu posiedzę... byłam też na pobraniu krwi, będą wyniki tsh, ft3 i ft4 - zobaczymy jak się ma moja tarczyca
Miłego dnia! :*29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Ale tu dziś spokojnie
Ja czekam na wizytę do chirurga, pewnie z 2 godziny tu posiedzę... byłam też na pobraniu krwi, będą wyniki tsh, ft3 i ft4 - zobaczymy jak się ma moja tarczyca
Miłego dnia! :*trzymam kciuki za dobre wyniki :-* miłego tobie rowniez :-*
-
Parsleyek wrote:Ale tu dziś spokojnie
Miłego dnia! :* -
Bierka wrote:Dziekuje kochana teraz najgorzej 2 tyg czekania
Dzięki dziewczyny, wynikami na pewno się podzielęnie wiem jeszcze czy je dziś odbiorę czy jutro, nie ma możliwości przez neta.
Taaak czekanie jest do niczegoja według of jestem 8dpo a już tak mi się dłuży że maskara..
Evelin lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
daga_00 wrote:Bierka widziałaś? awansowałaś na autorytet
trza by to opić.. jakąś dobrą kawką
daga_00 lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Osz kurcze! Nieee no to ja zapraszam:-) kawusia ciasto drożdżowe z jagodami arbuz nektarynki ewentualnie kanapeczką z twarożkiem:-) komu komu?
Bierka lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kurcze bo ten 2 etap jest przerabany oczekiwanie, analiza wykresu, wzloty i upadki tempek, urojone objawy, az w koncu testowanie i doszukiwanie sie bladziocha:-/ dlatego w tym cyklu chyba odpuszczam mierzenie tempki w 2 fazie. Co ma
Byc to bedzie robota zrobiona owu za mna i chyba odstawiam termometr na ten czas.Evelin lubi tę wiadomość
-
Bierka wrote:Osz kurcze! Nieee no to ja zapraszam:-) kawusia ciasto drożdżowe z jagodami arbuz nektarynki ewentualnie kanapeczką z twarożkiem:-) komu komu?
A ja bez śniadania!Oczywiście ja też chcę, jeśli można
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"