Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
agatali wrote:Witam. Lekko wymeczona ale pozytywnie. Czas zacząć pracę chociaż się nie chce. Temp 36,5 i bądź tu mądry wobec wykresu
-
Sylwia91 wrote:Anula od czegoś trzeba zacząć
Waldi, 4 dpo spadek temp.. Może wczesna implantacja? :p
No dokładnie Pewnie wcześniej zaczęłabym mierzyć, gdyby nie fakt, że moje kochanie jeździło z moimi kupionymi bateriami do termometru przez kilka dniTissaia, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry Wam
U mnie dzis 36.69. Temperatura odbiła,a i OF owo przesunął z poniedziałku na niedzielę... Dziwne rzeczy sie dzieja w tym miesiacu. Moze dlatego że przestępny i taki wyjątkowy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 08:38
Sylwia91, WaldhauzerM, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
Dobry dobry
Dziewczyny serio współczuję Wam tych poskakanych wykresów.. serio można się pogubić w tym! Myślałam, że u mnie też tak może być, ale na szczęście mam ładnie wyraźnie oddzielone fazy.
No poza dzisiejszą tempką wysoką w okres... ale tłumaczę to serduszkowaniem przed mierzeniem :D33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Jeśli chciałabym zacząć podawać menowi jakiś suplement na zwiększenie ilości plemniorów i żeby były lepsze to kiedy zacząć (jak szybko to działa) i jaki byście mi poleciły?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gizmo wrote:Nie myślałaś żeby robic test okolo 6-7dnia cyklu. Może masz dużo wczesniej owu zwłaszcza ze Twoje cykle są krótkie.
Robiłam w styczniu przez ponad dwa tygodnie testy owulacyjne zaraz po zakończeniu okresu i dupa:-(Daj każdemu dniu
Szanse stania się
Najpiękniejszym w całym
Twoim życiu