Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Parsleyek wrote:Właśnie zastanawiam się nad zakupem siemienia ale z tego robi się taki kisielek? Nie wiem jak z nim postępować
pije się tak samo jak przyjmuje wiesiołek: do owulki?
Któraś stosowała, zauważyła różnicę śluzu?
ja kupiłam siemię złociste, jest bardziej wartościowe
mielisz w młynku do kawy i gotujesz w wodzie aż zgęstnieje
możesz nie mielić, tylko siemię wrzucić w całości i gotować aż będzie gęste
najważniejsze to nie kupować zmielonego siemienia, ponieważ całe dobro szybko się jednak utlenia i gotowe mielone siemię jest mniej wartościowe
ja albo mielę, albo gotuję
zmielone wrzucam na sałatki, do jogurtu... wtedy dobrze działa na jelitka
a kisielek do piciamożna dolać nieco jakiegoś soku i faktycznie smakowy kisiel wychodzi
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Brałam wiesołka do owulacji, ale siemienia lnianego nie próbowałam07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
szatynka wrote:Androvit w swym składzie też ma wit. C w salfazinie z tego co wiem to też jest i jeszcze dodatkowo Twój przyjmuje C?
właśnie odnośnie witaminy C, kimi wiem że Ty ją bierzesz, powiedz mi jaka dawka dzienna wystarczy? Ja biorę elevit pronatal i w jego składzie jest m.in. wit C w dawce 100mg ... jest ok?
hej ja ostatnio swojemu zafundowałam FertilMan Plus , ponoć dużo pozytywnych opini na jego temat , ma w swoim składzie 21 witamindokładnie jest opisane na co wpływa dana witamina zawarta w tabletce np .
L-karnityna: odgrywa kluczową rolę w metabolizmie energetycznym plemników. Wiele badań naukowych wykazało, że karnityny odgrywają ważną rolę w funkcji plemników wpływając na ich ruchliwość plemników, morfologię, stężenie i ilość. L-karnityna może również przyczynić się do ochrony plemników przed negatywnym wpływem wielu wolnych rodników.
Cynk jest istotny w procesie produkcji nasienia. Poprawia gęstość komórkową spermy, wzrost liczby komórek szybko poruszających się plemników, wzrost poziomu testosteronu, który jest kluczowy dla spermatogenezy. Niedobór może powodować impotencję, bezpłodność i niską liczbę plemników
jak by któraś chciał więcej poczytać to mogę link wysłać do stronki albo tu bezpośrednio prze kopiowaćMarysiaLA lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
hej dziewczyny !
jeszcze godzinka i idę robić test owu może dziś w końcu pokaże owulkęZołza:) lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:hej dziewczyny !
jeszcze godzinka i idę robić test owu może dziś w końcu pokaże owulkę
Trzymam kciukiczarnulka24 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
19Biedroneczka91 wrote:Worldbyme, przytulam ze zrozumieniem:*
Dziekuję kochana, ja Ciebie też tulę
07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Hej dziewczęta
Nie odwiedzałam Was już ze 2tygodnieale to dlatego, że sporo stresu mnie to kosztuje. Teraz wyluzowałam i Evelin mnie przekonała, żebym popisała
U nas 2cykl starań.
Ja karmię męża witaminami selen+cynk a także sproszkowaną macą do koktajli
Nie wpadam w manię testowania ani nic, tylko sobie mierze tempkę dla siebie.
BuziakiZołza:), Bierka lubią tę wiadomość
-
pietruszkanatki wrote:Hej dziewczęta
Nie odwiedzałam Was już ze 2tygodnieale to dlatego, że sporo stresu mnie to kosztuje. Teraz wyluzowałam i Evelin mnie przekonała, żebym popisała
U nas 2cykl starań.
Ja karmię męża witaminami selen+cynk a także sproszkowaną macą do koktajli
Nie wpadam w manię testowania ani nic, tylko sobie mierze tempkę dla siebie.
Buziaki -
nick nieaktualny