Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:W który dc powinno się iść na monitoring?
Musze sobie ginke zaklepać
może 10 dc... powinien być już dominujący pęcherzyk
jak masz owulkę ok. 14 dc, to 9-10 dc będzie dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:06
-
Zołza:) wrote:W który dc powinno się iść na monitoring?
Musze sobie ginke zaklepaćsexsować o określonych porach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:06
-
daga_00 wrote:Cześć pięknoty moje :*
Ja wczoraj miałam dzień - hardcoreŻe się tak wyrażę na wysokich obrotach...
Dziś przyjdzie sasiadka na paznokcie, ja nie biore kasy ale teraz mnie wkurza bo jestem uwiązana a głupio odmówić.. ;/
Kimi mi już wczoraj wieczorem negatyw wyszedł, w sensie ze ta druga kreska była ledwo widoczna...na bieżąco, więc wydaje mi się, że wszystko jest u Ciebie na dobrej drodze
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:To tak jak u mnie wyszło 2 mocne 11dc 12dc a wczoraj 13dc bielllll
bo ona była wczoraj
no ale to tylko program
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Dzięki sąsiadka !
ja się wybiorę we wrześniu
zobaczę co mi dzisiaj endo powie i po powrocie z gór przejdę się do ginaprzyślij mi na priv namiary do swojej babki
wiem, że juz o nie pytałam, ale przekopać się...no ciężkoZołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle.. wczoraj mieliśmy z mężem 3 rocznicę ślubu... i kombinowalam jak go zaskoczyć....
Jestem fanką głupich pomysłów... mam bogatą wyobraźnię więc nie minęła chwila jak składałam życzenia na antenie radia
Żeby go zwabic musialam sciemnic ze będą dawali jakies nagrody...
Po wszystkim... po całych 3 min mojego jakania się na antenie przyszedł sms : A jakas nagrode dostalismy?
Fak mać... faceci...LILITH.P, marciaa, daga_00, Kim87 lubią tę wiadomość
-
daga_00 wrote:Zołzita uwierz mi na słowo, ze objawy ciążowe i okresowe są takie same... ja tak miałam z Fifem... do kibla non stop latałam bo brzuch ciągnął i mi się wydawało, że @ dostałam
także BE CALM
choć wiem, że ciężko nie myśleć
Zołza:) wrote:Czuje @ w kościach...
hejka zołza
ja przy moich dwóch ciążach miałam bóle okresowe trwały kilka dni i też cały czas do łazienki chodziłam sprawdzać czy już okres się zaczął ,,,przy pierwszej ciąży z racji takiej że mam cykle 25-27 dniowe to myślałam że po prostu okres mi się spóźni więc nawet testu nie robiłam dopiero coś w 30 dniu zrobiłam bo bóle ustały a okresu brak, ja miałam identyczne bóle tylko że mniej intensywne więc tabletek żadnych nie brałam ,
więc może i u ciebie te bóle przepowiadają coś pozytywnego - jakąś mała fasoleczkętrzymam kciuki ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:22
Zołza:) lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:hejka zołza
ja przy moich dwóch ciążach miałam bóle okresowe trwały kilka dni i też cały czas do łazienki chodziłam sprawdzać czy już okres się zaczął ,,,
a z racji takiej że mam cykle 25-27 dniowe to myślałam że po prostu okres mi się spóźni więc nawet testu nie robiłam dopiero coś w 30 dniu zrobiłam bo bóle ustały a okresu brak, ja miałam identyczne bóle tylko że mniej intensywne więc tabletek żadnych nie brałam ,
więc może i u ciebie te bóle przepowiadają coś pozytywnego - jakąś mała fasoleczkętrzymam kciuki ;*
Hejka
Dzięki za miłe słowaMiło by było
czarnulka24 lubi tę wiadomość