Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LILITH.P wrote:Ja tak samo. Czekam na wizytę u endokrynologa. Trzymajcie kciuki
I ja nie mogłam zajrzećtrzymam kciuki i czekam na dobre wieści
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:laseczki, czy bez śluzu szyjkowego można zajść w ogóle? ; p
takie moje głupie pytaniewejdź zobacz
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Niby 11 dc i 12 dc choć równo z kontrolną nie były ale mało im brakowało.
trochę lipa nie spodziewałam się tak szybko owu , nie współżyłam ani razu przed 10 dc haha .. chyba w tym cykl nic nie będzie, dziś jeszcze mojego przycisnę jak owu była w 10 dc np w nocy bo test w południe nie wyszedł tak intensywny to jest szansa ze dziś się jeszcze załapie bo czasem dopiero dochodzi do owu po 36 h od testuKim87 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyczarnulka24 wrote:a ja własnie zrobiłam kolejny test i linia jeszcze jaśniejsza niż w wczorajszym teście hmm .. chyba jednak zaznacze ze test był pozytywny w 10 dc ...
trochę lipa nie spodziewałam się tak szybko owu , nie współżyłam ani razu przed 10 dc haha .. chyba w tym cykl nic nie będzie, dziś jeszcze mojego przycisnę jak owu była w 10 dc np w nocy bo test w południe nie wyszedł tak intensywny to jest szansa ze dziś się jeszcze załapie bo czasem dopiero dochodzi do owu po 36 h od testu
mnie się kiedyś zdarzył pozytywny test owu 3 dni przed owulką! (miałam monitoring) , także dobrze jest obserwować też inne objawy, a nie polegać tylko na testachczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:mnie się kiedyś zdarzył pozytywny test owu 3 dni przed owulką! (miałam monitoring) , także dobrze jest obserwować też inne objawy, a nie polegać tylko na testach
objawy były ale ustały bo wcześniej miałam ból jajnika i się skączył i sobie myślałam co jest a to może faktycznie ta owu była, tak samo ze śluzem w ostatnich dniach okresu mnóstwo śluzu rozciągliwego i z 2 dni po czyli 7i8 dc a już w 9 i 10 nie zaobserwowałam , teraz mnie bolą tylko piersi chyba jakieś zaburzenia bo bolą mnie praktycznie od miesiączki ;( a dziś dopiero 13dc a ból piersi narósł, z temperatury nic nie mogę wywnioskowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 13:30
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny