Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:eutoryx 25
za miesiąc kontrola wraz z innymi androgenami
i usg tarczycy w razie potrzeby
Z tego co pamiętam pisałaś że tsh miałaś ponad 4.. czy miałaś teraz ze sobą jeszcze jakieś inne wyniki badań? Byłaś pierwszy raz u endo?? Bo już wszystko mi się miesza29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Z tego co pamiętam pisałaś że tsh miałaś ponad 4.. czy miałaś teraz ze sobą jeszcze jakieś inne wyniki badań? Byłaś pierwszy raz u endo?? Bo już wszystko mi się miesza
tak, miałam ponad 4 - w górnej normie
miałam przeciwciała anty tg, anty tpo, testosteron, prolaktynę
Pierwszy raz -
dziewczyny a czy u którejś z was stwierdzono przeciwciała przeciw jądrowe ??27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
LILITH.P wrote:tak, miałam ponad 4 - w górnej normie
miałam przeciwciała anty tg, anty tpo, testosteron, prolaktynę
Pierwszy raz
Właśnie ja też się wybieram pierwszy raz tylko na razie dodzwonić się nie mogę do tej poleconej endo... I mam zrobione już tsh, ft3 i ft4, jutro mam zamiar zrobić prolaktynę i anty tg, anty tpo - myślisz że na początek wystarczy?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
nick nieaktualny
-
Parsleyek wrote:Właśnie ja też się wybieram pierwszy raz tylko na razie dodzwonić się nie mogę do tej poleconej endo... I mam zrobione już tsh, ft3 i ft4, jutro mam zamiar zrobić prolaktynę i anty tg, anty tpo - myślisz że na początek wystarczy?
Jasne
-
Kim87 wrote:Można nawet jak wejdziesz na fb na Stone of jest tam wykres dziewczyny która nie miała śluzu a jest w ciąży
wejdź zobacz
jest taka strona?
dzięki xD
w ogóle co za życie.. nie starałam się to śluz miałam piękny, rozciągliwy, okres jak w zegarki itp itd
a staram się i co chwila różne anomalia -
nick nieaktualnyDołączam do oczekujących na @ ... chyba za mocno się nakręciłam ze mogło sie udać i przez to dziś chodzę przybita, do ginekologa się nie dostałam żadnego więc wróciłam do domku. Położna mi kazała się zrelaksować przestać myśleć o dzidziusiu i poczekać spokojnie do 11 sierpnia bo jeżeli doszło do zapłodnienia to już 11 będzie karta ciąży i szczęśliwy finał, a stres mi nie potrzebny... a ja nie potrafie przestać myśleć
nawet nie mam z kim pogadać kto by zrozumiał dlatego tutaj się znalazłam może znajdzie się ktoś kto jednak mnie zrozumie chociaż troszkę kolejny cykl i kolejne rozczarowanie
-
Witam się, oficjalnie, w odpowiednim wątku
Mam już jedną 5 letnią pociechę. Chcemy z mężem postarać się o rodzeństwo dla niej, właśnie dzisiaj rozpoczynam nowy cykl, drugi cykl starań ( w zasadzie pierwszy to raczej bardziej spontan niż starania). Czekam do połowy miesiąca na owulkę, już bym chciała działać dalejTestowanie będzie jeszcze na koniec sierpnia.
MarysiaLA lubi tę wiadomość
-
MarysiaLA wrote:Dołączam do oczekujących na @ ... chyba za mocno się nakręciłam ze mogło sie udać i przez to dziś chodzę przybita, do ginekologa się nie dostałam żadnego więc wróciłam do domku. Położna mi kazała się zrelaksować przestać myśleć o dzidziusiu i poczekać spokojnie do 11 sierpnia bo jeżeli doszło do zapłodnienia to już 11 będzie karta ciąży i szczęśliwy finał, a stres mi nie potrzebny... a ja nie potrafie przestać myśleć
nawet nie mam z kim pogadać kto by zrozumiał dlatego tutaj się znalazłam może znajdzie się ktoś kto jednak mnie zrozumie chociaż troszkę kolejny cykl i kolejne rozczarowanie
Ja Cię rozumiem KochanaBędzie dobrze
-
bbee wrote:Witam się, oficjalnie, w odpowiednim wątku
Mam już jedną 5 letnią pociechę. Chcemy z mężem postarać się o rodzeństwo dla niej, właśnie dzisiaj rozpoczynam nowy cykl, drugi cykl starań ( w zasadzie pierwszy to raczej bardziej spontan niż starania). Czekam do połowy miesiąca na owulkę, już bym chciała działać dalejTestowanie będzie jeszcze na koniec sierpnia.
WitamyI trzymamy kciuki
-
nick nieaktualny
-
MarysiaLA wrote:Dziękuję
Nie ma za co. Jesteśmy tutaj żeby się wspierać. Ja również znalazłam to forum w momencie kiedy mialam juz ogromnego dola po 7cs. Wiadomo, że jak przychodzi @ to jest kryzys, ale trzeba się podnieść i iść dalej.MarysiaLA lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella,
MarysiaLA, również rozumiem doskonale, że nic innego w tej chwili w głowie nie siedzi kiedy czeka się na to drugie serduszko poniżej swojego... Trzymaj się :*Bella_Bella, MarysiaLA lubią tę wiadomość
-
MarysiaLA wrote:Dołączam do oczekujących na @ ... chyba za mocno się nakręciłam ze mogło sie udać i przez to dziś chodzę przybita, do ginekologa się nie dostałam żadnego więc wróciłam do domku. Położna mi kazała się zrelaksować przestać myśleć o dzidziusiu i poczekać spokojnie do 11 sierpnia bo jeżeli doszło do zapłodnienia to już 11 będzie karta ciąży i szczęśliwy finał, a stres mi nie potrzebny... a ja nie potrafie przestać myśleć
-
nick nieaktualnydaga_00 wrote:Marysia a nie powtarzasz tej bety?
-
nick nieaktualnyMarysiaLA wrote:W szpitalu położna mi odradziła, powiedziała że to niepotrzebny dodatkowy stres myśle że jest już przesądzone że do zapłodnienia nie doszło i dlatego tak mówiła, na razie staram się odpuścić i robię to co lubię najbardziej czyli gotuję i piękę a na wieczór planuję wyłączyć się w jakiejś książce widok dziesiejszej jednej kreski mnie totalnie załamał i gdyby jeszcze beta wyszla negatywnie to tylko bym się dobiła
Też mam dziś jakiegoś doła...
Może wieczorem jakieś wspólne drinken? Kto się dołączy?MarysiaLA lubi tę wiadomość