Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:Mi się o tych dodatkowych kg, nawet nie chce myśleć... Wolałabym się tym zająć po ciąży
Ale też się staram nie folgować, ale ciężko jak co chwilę jakiś dół... Proponuję dużo seksu na spalenie kilogramów ;P chyba najlepszy sposób, a w tym miesiącu planuję dużo, więc może z wagą nie będzie tak źle
to mąż w moim przypadku musiałby chyba 12h/24nie wytrzymałby....
ja dzisiaj swoje 12 km zrobiłam spacerkiemi poćwiczyłam na urządzeniach na świeżym powietrzu 30 min. Jeszcze od wczoraj czuję mięśnie brzucha
-
LILITH.P wrote:to mąż w moim przypadku musiałby chyba 12h/24
nie wytrzymałby....
Mój ma urlop od poniedziałku, więc może będzie miał dużo sił witalnych na każdy mebel i powierzchnię, ale nie wiem co zrobić z moją wszędobylską 5latką, która zasypia o 23.00 a wstaje często już o 7.00... -
dziewczynki a ja z niecierpliwoscią czekam na owulkę, ale tak mnie prawy jajnik napierdziela, że az zaczęłam się martwić. o 19 zrobie teścik, jak będzie negatyw to przycisnę dziś męża, a jak pozytyw to pozostanie mi czekać do czasu @, tylko że nie wiem jak ja to wytrzymam
buziaki kochane i nie dołujcie się, ja jakiegos doła miałam 4 dni temu, a jak więcej seksu to od razu dołek przechodzi
35 lat, 2 ciąża -
LILITH.P wrote:Zołzka... pytanko mam,TY brałaś bromeczka na prolaktynę??
jaki miałaś wynik
Ja też biorę. Miałam wynik 51 po miesiącu spadł do 6. Lekarz zmniejszyl dawke ale powiedzial ze moze byc nawet tak ze bede musiala brac do 12 tygodnia ciazy, zeby nie bylo szoku dla organizmu. Bo w tej chwili prolaktyna jest tylko hamowana. -
Wróciłam od gina. Owu była. Endometrium pikne więc czekamy na koniec cyklu. Wszystko w jaknajlepszym porządku. Gin powiedziała że owu może się przesuwać.
Jakby nie pykneło to mam sexowac między 10-20 dniem cyklu.co dwa dniBella_Bella, Oczekiwanie, daga_00, czarnulka24, Evelin lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Trochę postów nam usunęli!
Witajcie po tym całym zamieszaniu! Masakra z tymi wykresami i wiadomościami innych...
Kimi super informacje!Kim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:Wróciłam od gina. Owu była. Endometrium pikne więc czekamy na koniec cyklu. Wszystko w jaknajlepszym porządku. Gin powiedziała że owu może się przesuwać.
Jakby nie pykneło to mam sexowac między 10-20 dniem cyklu.co dwa dni
Trzymam kciuki Kochana :* -
Bella_Bella wrote:Jakieś plamienie mnie dopadło...
Boję się ze to takie przed @ ...
Piękna chyba jeszcze za wcześnie na plamienie okresowe... może to sprawka groszka? Oby oby !!!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Piękna chyba jeszcze za wcześnie na plamienie okresowe... może to sprawka groszka? Oby oby !!!
Chciałabym żeby to groszkowe. Najwcześniej @ powinna być za 5 dni to może faktycznie za wcześnie. Mam po prostu taki różowo czerwony śluzMam nadzieję że zniknie do jutra.
-
e-milka wrote:Witam ja tu początkuję, szperam po necie bo chcemy mieć dzidziusia a jakoś nie wychodzi
wydaje mi się że w ogóle nie mam owulacji, lekarz dopiero 12.08 i jakoś mam dziś chandrę
Też mam ten problem, ale z czasem nauczyłam sie słuchać swojego ciała
pierwszym krokiem było założenie konta i mierzenie temp.
Poźniej wziełam sie za czytanie artykułów na ovufriend -
Bella_Bella wrote:Chciałabym żeby to groszkowe. Najwcześniej @ powinna być za 5 dni to może faktycznie za wcześnie. Mam po prostu taki różowo czerwony śluz
Mam nadzieję że zniknie do jutra.
A może to implantacja;)?
Spadek temp i różowy kolor śluzu może na wskazywaćBella_Bella lubi tę wiadomość