Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
e-milka wrote:ze śluzem nie mam problemów, piję dużo wody, zdrowo się odżywiam biorę kwas... muszę obczytać jak mierzyć tą temperaturęMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Oczekiwanie wrote:Witajcie kochane;)
Bardzo dawno mnie tu nie było;)
Co tam u was?
Faktycznie dawno bo pamiętam że razem stawiałyśmy tu pierwsze kroki
Co u Ciebie? Zrezygnowałaś z forum chwilowo?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Bella_Bella wrote:Ale co dwa dni to już musi dac radę
dziś ginka mówiła mi że jeden dzień sex jeden odpoczynku i tak od mniej więcej 10-20 dc
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella wrote:Dzięki Kimi
Jestem bardzo zadowolona z tego, że zmieniłam sposób mierzenia temperatury. Wykres od razu ładniejszyczekam na dwie krechy;)
A w ogóle to dzisiaj znalazłam swoje badania tarczycy sprzed ciąży i wtedy gdy betę robiłam. W styczniu moje Tsh było 3,33 a w kwietniu 1,98. Sie zdziwiłam szczególnie tym pierwszym wynikiemMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Bella_Bella wrote:Ja brałam przez 6 lat, również uważam że to stanowczo za długo ale czlowiek mądry po szkodzie... Poza tym trafiłam na taką ginekolog która nawet nie dała skierowania na podstawowe badania hormonów po tych tabletkach. A jak zaczęliśmy się starać i po 7cs usłyszałam ze mam czekać do roku wcześniej nic nie zrobi, to wzięłam sprawy w swoje ręce. Trafiłam na to forum, przy pomocy dziewczyn (kochane są
) ustalilam jakie zrobić badania i wykonałam je na własną rękę. Dobrze zrobiłam bo jeden wynik okazał się zły, obecnie biorę Bromka. I najważniejsze, po tym wszystkim zmieniłam lekarza. Pierwsze co zaproponował to monitorowanie cyklu przez dwa miesiące, jak się nie uda to kolejne badania. Teraz wiem na czym stoję
Więc radzę Ci wziąć sprawy w swoje ręce
Ale wypracowanie napisałam
dla mnie ważne są Wasze wypracowania, bo naprawdę dołożyliśmy już wszelkich starań, i nie wiem co się dzieje, będę za tydzień u lekarza i wezmę pod uwagę zrobić tak jak mówisz, jeśli stanie na niczym. Mam już 31 lat jakby nie było coraz starsza jestem i chciałabym urodzić zdrowe dziecko. Pierwszy miesiąc po odostawieniu tabletek był dla mnie koszmarem, organizm szalał
e-milka -
Kim87 wrote:Śluz płodny to ten co wygląda jak białko jajka. Jak taki zaobserujesz to sexujcie nawet codziennie. O ile chłop.da radę
jak nie to.co dwa.dni;)
Ja u siebie w ogóle nie obserwuje takiego... swój płodny uważam jeśli jest taki wodnisty.. myślicie że z takim śluzem lepiej codziennieczy nie?
marciaa lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
e-milka wrote:dla mnie ważne są Wasze wypracowania, bo naprawdę dołożyliśmy już wszelkich starań, i nie wiem co się dzieje, będę za tydzień u lekarza i wezmę pod uwagę zrobić tak jak mówisz, jeśli stanie na niczym. Mam już 31 lat jakby nie było coraz starsza jestem i chciałabym urodzić zdrowe dziecko. Pierwszy miesiąc po odostawieniu tabletek był dla mnie koszmarem, organizm szalałMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Zresztą normy labo są stare tsh musisz mieć nie mniej niż 1 a nie więcej niż 2,5 dzisiaj wyczytałam że TSH w okolicach dwóch jest najlepsze do zachodzenia. Ale co lekarz to inna opiniaMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Ja u siebie w ogóle nie obserwuje takiego... swój płodny uważam jeśli jest taki wodnisty.. myślicie że z takim śluzem lepiej codziennie
czy nie?
-
e-milka wrote:na tą chwilę najbardziej interesuje mnie czy miałam owulację bo testy dotąd jej nie wykazały...
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Zresztą normy labo są stare tsh musisz mieć nie mniej niż 1 a nie więcej niż 2,5 dzisiaj wyczytałam że TSH w okolicach dwóch jest najlepsze do zachodzenia. Ale co lekarz to inna opinia
Muszę w takim razie sprawdzić mój wynik jak tylko wrócę z pracy.Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Nie ma reguły bez płodne też da się zajść. A wieśka stosujesz? Bo ja nie miałam gluta póki wiesiek nie zawitał w moje skromne progi
Brałam, nie bardzo widziałam różnicę.. ale dziś kupowałam ovarin i jakoś mnie tknęło i kupiłam też wiesiołekKim87 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"